Vitaminer för ögonen

Av: Zendry Svärdkrona

Publicerad:
Uppdaterad:

Ladda ner en läcker skrivbordsbild

1 av 2

Känner du dig lite vissen i vintermörkret? Hälsas skrivbordsbild med fräsch frukt ger dig en energikick.

Kiwi

1024x768

800x600

Melon

1024x768

800x600

Så här gör du: Välj vilken storlek på den bild du vill hämta hem. Det beror på hur stor skärm du har och vilken bildskärmsinställning du har.

PC: Gå till Start – Inställningar – Kontrollpanelen – Bildskärm. Klicka på fliken Inställningar. Under Skrivbord ser du din upplösning: Några vanliga mått är 800x600 och 1024x768. När du vet vilken skärminställning du har, klicka på den länk som motsvarar den inställning, så hämtas bilden till din webbläsare. Om du har långsamt modem kan det ta någon minut innan bilden är hämtad. Högerklicka på bilden och välj Använd som skrivbordsunderlägg. Klart!

Mac: Gå till Apple menyn – Inställningar – Bildskärm. Kolla vilken upplösning du har. Några vanliga mått är 800x600 och 1024x768. När du vet vilken skärminställning du har, klicka på den länk som motsvarar den inställning, så öppnas bilden i din webbläsare. Gå till Arkiv – Spara och spara bilden på din dator. Om du har långsamt modem kan det ta någon minut innan bilden är hämtad. Gp till Aple menyn – Utseende. Klicka på Placera bild. Välj den sparade bilden och klicka på Använd.

Publicerad: