Magasinet som får dig att må bra

HÄLSA

Nu är det premiär för Wellness

1 av 4

Ett ögonblick…

... Nina Jakobson, 38,

redaktör för Aftonbladets nya

månadsmagasin Wellness.

Hur mycket Wellness är du?

– 79 procent.

Hur vet du det?

– Jag har gjort vårt unika Wellness-test med 40 frågor om mitt fysiska, psykiska, sociala och själsliga välmående.

Vilka 21 procent är det som fattas?

– Tydligen ligger jag lite sämre till på den fysiska delen. Jag behöver visst sova mer och kanske lägga på en rem när det gäller träningen.

Vad är då poängen med Wellness?

– Att se till helheten och hitta sin egen balans i livet. För att må riktigt bra tror jag att man behöver tänka på både inre och yttre hälsa. Jag vet ju till exempel att min kropp mår bra av att träna flera gånger i veckan. Men jag vet också att hela jag mår ännu bättre om jag en av de gångerna går ut och käkar gott med mina kompisar.

Vad kommer man att kunna läsa i magasinet Wellness?

– Allt från träning, kost och skönhet till personlig utveckling, relationer och sex. Men Wellness är mer än en tidning. Det är ett helhetstänk med magasin, sajt, event och resor. Vi vill peppa läsarna att unna sig att må bra, och till vår hjälp har vi fantastiska experter och krönikörer. En av dem är Helena Seger.

Vad kommer Helena Seger att skriva om?

– Jag vill inte avslöja för mycket, men det är spännande läsning om hur hon tagit sig fram i livet. Helena Seger har medvetet valt att ligga lågt sedan hon blev Sveriges mest kända fotbollsfru och därför är det extra roligt att hon väljer Wellness när hon nu berättar om sitt liv.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Som redaktör för en helt ny tidning hoppas jag förstås att våra läsare kommer att tycka lika bra om Wellness som jag. Och får jag be om en sak till? Gå in och testa din Wellnessnivå på www.aftonbladet.se/wellness.