Nu kan Lage stå emot sötsuget

HÄLSA

Minus 15 kilo

1 av 2 | Foto: Lage 83 kilo.

Sextiotreåriga Lage kände sig konstant trött och han upplevde problem i sitt jobb som postanställd – där det krävs ett visst mått av kondition.
– I dag är jag mycket piggare och känner mig allmänt friskare, säger han.

Lage hittade Viktklubb en dag när han läste Aftonbladet på webben. Han befann sig på en plats i livet där han åt alldeles för mycket mat. Som för många andra var det speciellt sötsaker som var ett problem.
– Det svåraste med viktnedgången har varit att ha tålamod och att lära mig att kunna stå emot sötsuget. Lättast var att jag har haft en vana att motionera sedan tidigare.

”Gladare och piggare”

I dag känner han att allt går mycket lättare men att han får planera sin tid bättre.
– Jag har försökt att gå ner i vikt tidigare, men det har brustit i tålamodet. Det som fungerade den här gången är att jag har fört dagbok både för mat och motion. Det har hjälpt med alla bra tips från experterna på Viktklubb.
– Jag har satt rimliga viktmål redan från början men samtidigt mål som är en utmaning. Målen ska vara som en trappa neråt. Mitt första mål var 5 kilo och det nådde jag på 5 veckor.

Lage hoppas att han uppfattas som en gladare och piggare man.
– Det är så jag upplever det. Jag ser fram emot att få köpa lite nya kläder, men framför allt att fortsätta motionera och äta "rätt".

Är du också nyfiken på Viktklubb? Klicka här!