Unna dig att må bra!

HÄLSA

I Wellness nummer 12 (i butik 11 december - 7 januari):

Du vet väl att du kan få Wellness direkt i brevlådan tillsammans med finfina premier?

Spana in vårt superfina erbjudande här!

Omslag: Om mjukt eller hårt är hennes alternativ, väljer hon den som är mest intensiv. Och när tiden inför jul är knapp, ger årets julvärd träningen en kölapp. För Tilde de Paula Eby är kärleken störst och wellness är att alltid sätta familjen först.

Gliiid! - Vill du på det vita guldet glida och finna formen på din skida? OS-medaljören Anna Haag har kunskap att sprida. Så skynda skynda, bläddra fram till denna sida!

Tid att andas ut Att vara stressad över julens bestyr, är för kropp och själ som tortyr. Spar på din inre låga och hitta lugnet med yoga.

3 pigga energihöjare Trigga i gång din cirkulation och ge din kropp en pigg-injektion. PT-Johannas tre enkla övningar trollar bort vinterns sövande  prövningar.

Hitta lugnet i dig  Det är nyttigt att sitt inre konsultera, varför inte prova att meditera? Testa när du går, dansar eller tar hand om dagens disk, och upplev effekterna: glad, pigg och frisk. Vi hjälper dig rätt. Testa, det är faktiskt lätt.

Vem är du, vem är jag? Rebell, konstnär eller visionär?

Ta reda på vilken arketyp just du är. Gör vårt enkla personlighetstest och få veta vad som driver dig mest.

Hitta din inre hejarklack Det är inte alltid man förstår, rösten i huvudet som fula frön sår. Ta nu djävulen vid hornen som så. Du ska se att du bättre kommer må.

Gott snyggt år! När du vid tolvslaget ropar hej, på något storslaget galej, här är looken för dig – oavsett vad du är för typ av tjej.

Eko av apelsin För dig som vill vara reko – välj produkter märkta eko. Här är tio ting av apelsin, som gör dig naturligt fin.

Testat: Läppstift Ge dina läppar en chans, på vinterns hetaste nyans. Att bestå efter hångel och drinkar är dess uppgift, vi har korat vinnaren bland tio röda stift.

Ät som en stjärna 2-2-3 är den nya tabellen, för inspiration vid spiselhällen. Äter du enligt denna modell, är du tydligen mot kroppen snäll. Lopez och Witherspoon finner den funktionell. Kan dieten för dig bli aktuell?

Platt mage på 24 timmar Bulnar din mage ofta upp som

en ballong? Här är maten som minskar ditt omfång. Spana in

vad du i munnen kan stoppa – och vad du helst bör hoppa.

Frossa fritt! Glögg, sill, kål och ägg. Vänta nu, stopp och belägg!

För er som inte vill hålla igen och vara måttfulla, välj rätt på

julbordet och tillåt er att svulla.

Så får ni julefrid Juletid betyder ofta motsatsen till julefrid. Sluta bråka och börja språka. Här kommer fem tips – som gör er till vänner i ett vips.

Tänd på! Drömmer du om sex och smek? Här kommer ett par tips för lustfylld lek. Inga orgasmer kommer du gå bet. Tack vare vår femstegsraket.

Krönika av Mia Törnblom.

Smarriga recept!

Och så alla våra experter förstås som ger svar på dina frågor om skönhet, träning, sex och hälsa.

Pris: 29 kr.

Gilla oss på Facebook!

WELLNESS