HELENA SEGER: ”Jag vill gå upp 10 kilo – i muskler”

Foto: MIKAEL GUSTAVSEN
En jul fick Helena Seger ett eget gym i julklapp av pojkvännen Zlatan Ibrahimovic. Men det står oanvänt. Hon vill hellre dra på sig schysta träningskläder, plugga in bra musik i öronen och gå iväg till gymmet. Linne, Isabel Marant, byxor, Isabel Marant, luvtröja, Juicy Couture och väska från Dolce & Gabbana.
HÄLSA

I andras ögon är hon en glamourös kvinna som lever lyxliv med en av världens bäst betalda fotbolls­spelare. I sina egna är hon en pojkflicka från landet som blev tillsammans med elva år yngre Zlatan Ibrahimovic.

För Wellness berättar tvåbarnsmamman Helena Seger att hon känner sig osäker vid stora till­ställningar, mår som bäst när hon får lyfta tunga vikter – och en gång funderade på att köpa en mumie.

AV: MAGDA GAD

FOTO: MIKAEL GUSTAVSEN

STYLING: PAMELA BELLAFESTA

HÅR & MAKEUP: ANNA GÖRANSSON
 

Intervjun är hämtad ur Aftonbladet Wellness. I butik 25–27 april 2011.

Vi träffas en vårgrå måndagskväll på Grand Hôtel och går in i en undanskymd del av baren. Hon är klädd i svart – som en rockig femme fatale – i kort skinnjacka, jeans som smiter åt över de raka höfterna och stövletter med hög, vass klack som ekar mot trägolvet. Först efter att vi har slagit oss ner i var sin klubbfåtölj får jag se hennes ögon.

Hon skjuter upp de mörka pilotglasögonen i pannan och möter prövande min blick.

Det är minuterna innan hon ska ge sitt livs andra intervju – och Helena Seger ser ut som om hon står bredvid planen och vill vara med och spela, men inte riktigt vet hur man gör.

Omvärlden har velat intervjua henne ända sedan hon började dejta Zlatan Ibrahimovic, men det var först i vintras som hon tog sitt första kliv ut ur medieskuggan. I januari blev hon utsedd till 2010 års bäst klädda kvinna på Elle-galan, tog emot priset på Grand Hôtels scen och var med på Micael Bindefelds efterfest med alla kändisar och journalister.

Hon ville bara gå hem.

Köp Plus och läs hela intervjun med Helena Seger