Rusz sågar Skippers kostmetod

avLina Berggrén

HÄLSA

Nu får Eva folk att rasa i vikt i ”Bröllopsform”

1 av 2
Anna Skipper och Eva Rusz.

22 kilo på åtta veckor. Så mycket går en av deltagarna i Eva Rusz nya program ”Bröllopsform” ner i vikt.

Nu sågar hon konkurrenten Anna Skipper:

– Det här är absolut en bättre lösning, säger Eva.

I ”Bröllopsform” hjälper psykologen Eva Rusz, 52, och brottaren Martin Lidberg, 35, försoffade par att toppa formkurvan för både kärlek och kropp. Eva tror att deras lösning fungerar bättre än hälsokostgurun Anna Skippers, 40, detoxkurer i ”Du är vad du äter”.

– Det här är absolut en bättre lösning, säger Eva Rusz.

”Inga kleggrejor”

– Det är inget hokuspokuskäk, inga kleggrejor. Vi ger dem kostråd som vem som helst kan följa. Inget ont om Anna Skipper som person, det kan säkert fungera att äta tångbuljonger och detoxa sig under en period. Men detta är hållbart i längden. Martin ger paren allroundträning och jag hjälper dem att förstå att kropp, själ och relationer sitter ihop. Man måste vara motiverad på alla plan.

David och Ann-Maria Beaudry får hjälp i kvällens program. Tillsammans har de lagt på sig 40 kilo sedan bröllopsdagen. När inspelningens åtta veckor är över har David tappat hela 22 kilo. Med hjälp av mycket träning och helt vanlig mat som paret äter var tredje timme.

– Vi behöver inte åka och handla i någon specialaffär och det går fort att laga maten. Har man bara tallriksmodellen i huvudet när man lägger upp mat är det inga problem, säger David.

Relationsråden från Eva tror han var en viktig del i kampen mot övervikten.

– Vi stärkte relationen och peppade varandra. Om vi inte gjort det tillsammans hade det aldrig gått, säger David.