Så var vår träningsresa!

Vill du se när vi dansar så svetten lackar, kämpar på bergspasset eller lapar sol?

Då har du kommit rätt! Häng med på Wellness spa- och träningsresa till Turkiet!

Varje år åker Wellness på tre träningsresor. Vi förstod redan på Arlanda  att årets första resa skulle bli fantastisk när vi möttes av ett gäng förväntansfulla och peppade läsare. Tillsammans satte vi oss på ett flygplan till Turkiet och värmen. Väl på plats möttes vi av våra experter – Mia Törnblom, David ”DFlex” Seisay, Annika Sjöö, Kayode ”Kayo” Shekoni och Tobias Karlsson.

Vi har testat dans, stavgång, crossfit, löpning, yoga och styrka. Så nu är vi alla redo för beach 2014!

Under veckan har vi fått en sak klart för oss – att vi orkar mer än vi tror. Om det inte var DFlex som pushade på oss när det var tungt så var det Mias kloka ord som gav oss mer ork. För på dagarna har vi svettats och på kvällarna har vi njutit av före­läsningar och långa middagar.

Här kommer ett bildregn från  dagarna som vi kommer att leva länge på.

Titta och sukta!

”Under resan får man gemenskap,

äta gott, träna mycket, andas och bara njuta!”

- Annie Mellgren, resenär

Hallå där, experter!

Hur hittarman sin tränings­motivation, Mia Törnblom?

– Genom att påminna dig om vinsten. Varför tränar jag? Hitta en vinst som passar dig. För dig kan vinsten vara att bli snabb, för en annan kan det vara att orka mer. Det är skillnad på att vilja träna och bli villig att träna. Du måste bli villig att kunna göra ansträngningen!

Om jag tränar mycket, hur ska jag ta hand om min hud, Kayode ”Kayo” Shekoni?

– Viktigaste är rengöringen. Investera i en bra rengör­­ing att ha i träningsväskan. Rengör ansiktet efter att du har tränat för att få bort svett­en. Annars går svetten in igen.

Varför ska man åka på en träningsresa, Tobias Karlsson?

– För att man får jobba både på sitt yttre och sitt inre. Man mår bättre överallt i kroppen. Och man får möta fantastiska människor – både ledare och resenärer, som man kan lära sig mycket av.

Vad är ditt bästa träningstips, Annika Sjöö?

– Träna det du tycker är roligt, då kommer passen att bli av. För man ångrar inte passen man har gjort, bara de man inte har gjort!

Om man bara ska göra en enda övning, vilken ska man göra då, David ”DFlex” Seisay?

– ”Sidolyft med tilt”. Den tar på magen, rumpa, axlar, lår och kondition. Den är skonsam för knäna. Se hur du gör den på bloggar.aftonbladet.se/dflexyourbody.

Publisert:

LÄS VIDARE