2 nya böcker om hälsa

Att föda av Gudrun Abascal

HÄLSA

Förlag: Albert Bonniers förlag

Pris: ca 244 kronor

Intressant bok med en barnmorskas tankar, råd och erfarenheter. Här får de blivande föräldrarna veta vad som händer i kvinnans kropp när hon föder, vilka känslor hon kan uppleva under förlossningen och hur man hanterar erfarenheten. Det enda som saknas är lite bilder. SVackra bilder, härliga recept och historien bakom världens tio mest spännande smaker är innehållet i "Smaker".

Här finns de smaker som påverkar kroppen mest - de som är en riktig kick för hälsan! Recepten har hämtat inspiration från matkulturer i hela världen.

Smaker av Berit Lyregård

Förlag: Ordfront

Pris: ca 308 kronor

Intressant bok med en barnmorskas tankar, råd och erfarenheter. Här får de blivande föräldrarna veta vad som händer i kvinnans kropp när hon föder, vilka känslor hon kan uppleva under förlossningen och hur man hanterar erfarenheten. Det enda som saknas är lite bilder. SVackra bilder, härliga recept och historien bakom världens tio mest spännande smaker är innehållet i ”Smaker”.

Här finns de smaker som påverkar kroppen mest – de som är en riktig kick för hälsan! Recepten har hämtat inspiration från matkulturer i hela världen.