Zeta Jones kan stämma Atkins

Har felaktigt blivit kopplad till den ifrågasatta dieten

1 av 2 | Foto: ap
Zeta Jones vill inte bli ihopkopplad med den ifrågasatta dieten.
HÄLSA

Catherine Zeta Jones överväger att stämma Atkins efter att det cirkulerat i pressen att hon använder sig av deras diet. Den berömda Hollywoodstjärnans advokater säger att hon har blivit felaktigt ihopkopplad med dieten, som de säger ”har blivit hånad av näringsexperter i decennier”.

Juristerna undersöker historierna och tänker stämma varenda publikation som är ansvarig för att skapa eller sprida vidare det falska ryktet, som de anser skadar Zeta Jones. En av advokaterna John Lavely säger att ryktena antyder att stjärnan bryr sig mer om sitt yttre än om riktiga hälsoproblem.

Förebild

Catherine Zeta Jones har tidigare i år uppmärksammats som en förebild för kvinnor för att hon, till skillnad från andra stjärnor, stolt visat upp sina extrakilon under graviditeten.

Skådespelerskan gick upp drygt 20 kilo under graviditeten, men syntes ändå på premiärer och galor till precis före förlossningen. Bland annat var hon med på Oscarsgalan den 23 mars, då hon blivit nominerad för bästa kvinnliga biroll. Dottern Carys föddes mindre än en månad senare.