Snygga ben till sommaren

HÄLSA

Vill du ha starkare och slankare lår?

Med Kropp & Hälsas program kan du nå ditt mål på en månad.

Det finns hopp. Det är inte försent att få vackra ben till stranden. Med Kropp & Hälsas program kommer du i form.

För att få slankare, starkare lår handlar det, som för det mesta, om att tänka på helheten. Du behöver träna både styrka och kondition för att få fastare ben med mer synliga muskler.

Målet med det här programmet är att du ska få starkare ben som gör att du orkar mer i vardagen. Med kraft och spänst i benen blir livet lättare. Om du samtidigt som du ökar din styrka förbränner fett genom den rekommenderade konditionsträningen så formar du låren ännu mer.

På en månad kan dina ben alltså både orka mer och se smalare ut.

Exakt vilka resultat du får beror på en mängd faktorer. Bland annat på var du står när du börjar din benträning och vilka anlag du har.

Hemma eller på gym

Programmet passar både för dig som är nybörjare och dig som är van vid träning.

Det finns rekommenderad belastning och intensitet för båda. Anpassa konditionsträningsform och tempo efter den nivå du står på i dag. Programmet är gjort för hemmabruk, men går självklart lika bra att köra på gymmet. Där kan du också köra liknande övningar i maskin.

Hur tråkigt det än låter handlar din form om att ha kontinuitet i träningen. Det handlar om att göra träningen till en del av din vardag.

Låt programmet vara en inspirationskälla till att komma igång eller få ny fart på träningen. För att behålla formen sedan gäller det att fortsätta träna, men då bör styrkeinriktningen vara mer på hela kroppen.

Läs även:

Chatta!

Petra Thorén