”Min sångröst är urkass”

Gry Forssell chattade med läsarna

HÄLSA

Gry Forssell säger: Hej, nu är jag här.

Lisis säger: Hej Gry, berätta om nya tv4-programmet! Hur ska det funka egentligen? Jag fattar inget av reklamen på tv...

Gry Forssell säger: Oj då. Det är tre par som ska sjunga och tävla med en duett. Det är tre nya par i varje program i de första sex avsnitten, sen är det finaler. Paren är en sångartist och en annan känd människa. Som, Pernilla Wahlgren och Magnus Hedman.

Jossan säger: Vilket är det roligaste jobbet du har haft? Själv gillade jag silikon väldigt mycket. Tror du att en sån typ av program har nån framtid?

Gry Forssell säger: Jag har väldigt roligt på radiojobbet (jag gör ett radioprogram med Adam Alsing varje morgon mellan 6 och 10) och ser fram emot Rampfeber. Silikon var jättejättekul men det var ju nästan tio år sedan vi började med det så ska man göra ngt liknande nu får man ju uppdatera det en del..

Johanna säger: Hej Gry! Tror du att Rampfeber kommer bli lika populärt som Let's Dance? /Johanna

Gry Forssell säger: Hej. Svårt att svara på.. Let's dance blev ju en sån dunderframgång och det är ju lite läskigt att ta över den sändningstiden men jag hoppas att programmen blir roliga och bra.

;ia säger: Hej Gry! Du verkar vara en sån jorndära och go tjej! Vad har du för tips till unga tjejer som vill lyckas i jobbet? Kram

Gry Forssell säger: Tack. Jag tror jättemycket på att försöka hitta ett jobb som man har roligt när man utför. Man jobbar ju så sjukt stor del av livet så det är ju grymt trist om man inte trivs. Har man skoj är det ju dessutom större chans att man lyckas.

tjo säger: Hallå Gry!! Såg dig när du var med i Extra Extra och såg att det var du som hade varit med i Ronny och Ragge..blev helt paff...hur kul var det att jobba med den serien? Det lilla du var med vill säga...?

Gry Forssell säger: Ja det var ju verkligen det lilla. Helt ärligt var det skitläskigt.Jag hade just flyttat hemifrån till Växjö för att jobba på tv och allt var nytt. Dessutom hade jag just blivit tillsammans med Peter Settman och var nykär och supernervös så jag var ju dessutom ganska katastrofal som korvkioskbettan. Man kan lugnt säga att jag var en nödlösning. Riktiga Bettan kunde inte den dagen..:)

Skåning säger: Hej Gry... Var på en tv-inspelning i Malmö precis där du medverkade och jag måste säga: Du är väldigt vacker!! Har en skåning som jag en chans...? ;-)

Gry Forssell säger: Tack, viken landsände man kommer från spelar absolut ingen roll däremot har jag ju en sambo redan så där stöter vi nog på patrull...

nike säger: Hej Gry! Om du får bedöma din egen sångröst, vad skulle betyget bli?

Gry Forssell säger: Urkass.

Niclas säger: Kommer du att vinna i träningstävlingen mot Adam då?

Gry Forssell säger: Vet inte, han sitter mittemot mig och äter kycklingfilé just nu... sist vi kollade ledde jag men det var knappt. Nu har jag ju lite mycket med jobb och så dessutom men jag ska förska hinna träna på.

Åsa säger: Saknar du inte Norrland där borta i storstaaan?? /Åsa

Gry Forssell säger: JO. Stockholm är fint, jag trivs här men Norrbotten är ju alltid Norrbotten. Tur att det bara tar en timme med flyg..

Fia säger: Hur ser en vanlig dag i ditt liv ut?

Gry Forssell säger: Upp vid 5, taxi till jobbet, radio med Adam mellan 6 och 10, lite möten på radion, lunch, träna eller möte med tv, hämta på dagis, leka med Vincent, äta middag, gå och sova. Typ. Låter trist när man skriver upp det så där men jag trivs som fisken!

sandra säger: Du har botat mitt dåliga morgonhumör!! När jag hör dig o Adam på radio på morgonen blir jag pigg och glad på stubinen. Hur orkar du själv låta så glad varje morgon? Ps. Hur var det att vara ihop med Peter S? Han är ju så rolig...Ni är faktiskt ganska lika (även utseendemässigt) KRAM

Gry Forssell säger: Kul att du gillar det, och grattis till morgonhumöret! Vi har himla skoj och det är tur, annars hade det varit vidrigt - och det är nog därför vi låter pigga... Peter är och var redan då en toppenkille.

Niclas säger: Vad gillar du för typ av musik då Gry?

Gry Forssell säger: Jag såg Foo Fighters i februari och ska se Thåström i morgon, så jag är nöjd! Jag lyssnar på allt möjligt. Trist svar, men sant.

Ullis säger: Hur gör du för att se ung och fräsch ut? Träning, mat, produkter?

   Gry Forssell säger: Jag röker inte och försöker sova minst 7 (gärna 9 timmar) per natt. Det kanske hjälper? Sen tror jag att det hjälper att man har ett jobb och en familj man trivs med.

Bolitomisto säger: Du snackar ibland om din "Fria-lista" i radion. Vem ligger etta där nu?

Gry Forssell säger: Hej Adam Alsing, jo det ska jag säga dig att det är nog Dave Grohl. Fortfarande.

Vingsblå säger: Hej Gry! Kan du inte lära mig att skratta som du.... blir SÅ glad av att höra ditt skratt.

Kram Tommy

Gry Forssell säger: Tippa huvudet lätt bakåt och ta i från magen. :)

Nettie säger: Hej Gry, ditt bästa tips om man vill jobba med radio (inte nödvändigtvis just som pratare)?

Gry Forssell säger: Det är att ta reda på mer exakt VAD inom radio du vill göra. Det finns ju allt från tekniker, till försäljare. Det finns en bra utbildning i Båstad om du vill syssla med reklamradio och en bra folkhögskola i Kalix om du är mer inne på public service.

PoLo säger: Idrottade du mycket under din ungdom?

Gry Forssell säger: Jag har ridit sen jag var sju och har haft häst sen jag var elva så det får man ju säga. Jag red nog i snitt fem, sex dagar i veckan hela min uppväxt.

Moderator säger: Nu kommer sista frågan:

linus säger: Hur får man din autograf?

Gry Forssell säger: Maila din adress till [email protected] så fixar vi det! - Gå gärna in på vår hemsida och rösta på Adam som årets radioröst!! Ha det så bra alla!

Moderator säger: Tack alla som har chattat - och tack Gry Forssell!

Läs mer:

ARTIKELN HANDLAR OM