”Jag vill bli gravid"

Carina, 37, önskar komma i form med hjälp av detox

HÄLSA

Ett hektiskt liv med husbygge, karriär och familj har fått Carina Disinger att ta sig själv i sista hand. Magkatarr och extrakilon är resultatet.

- Jag ska börja ta hand om mig själv. Och hoppas på att bli gravid, säger hon.

Foto: Stefan Mattsson

Under sommaren har det inte varit en lugn stund för ekonomiassistenten Carina Disinger. Hon och sambon Micke har byggt ut villan i Åkersberga, utanför Stockholm. Ett omfattande projekt. Istället för att planera matinköp och ta sig tid i köket, har snabbmaten regerat i familjen vid middagstid.

För mycket bira

– Pizza, hamburgare, pommes frites och öl. Det har blivit alldeles för mycket av den varan. Jag behöver verkligen rena kroppen från sommarens bravader! säger hon.

Carina är inte en nybörjare på detox. Hon har testat en gång tidigare, under två veckor, och märkte rejäla resultat.

– Det var helt otroligt. Jag mådde så bra då.

– Framför allt lindrades mina magproblem. Jag har ofta ont i magen och har kämpat mot magkatarr.

”Vore fantastiskt”

Förutom en slankare siluett, mer ork och en gladare mage, har Carina en annan baktanke med sin detox och livsstilsförändring. Hon vill komma i form för att lättare bli gravid.

– Det vore fantastiskt.

– När man blir bortbjuden, eller ska äta på restaurang med vänner. Dessutom ska vi ha företagsfest i Helsingborg snart. Det kan bli knepigt, men jag får köra mitt race ändå.

– Jag har berättat för alla jag känner att jag ska göra detta, så jag har bra stöd. Plus att det är en extra sporre att detoxa i Söndag. Det blir definitivt en kniv mot strupen, ha ha.

– Jag är piggare, smalare och mår bättre. Tröttheten är förhoppningsvis borta. Jag hoppas att få igång en positiv spiral!

FAKTA

Carina Disinger

Ålder: 37 år.

Bor: Åkersberga utanför Stockholm.

Familj: Dottern Robyn 18, och sambon Micke.

Jobb: Ekonomi- assistent.

Längd: 163 cm.

Startvikt: 96,7 kg.

Midjemått start: 115 cm.