Om fem veckor ska jag glänsa!

Aftonbladets Hanna Radtke ska träna upp sig till Hollywoodstjärna på fem veckor

HÄLSA

Har du läst boken ”Så får du en Hollywoodkropp på fem veckor?” Madonnas biceps, Kate Hudsons sexpack och Jessica Simpsons bakvagn? Nä inte jag heller. Men om fem veckor hoppas jag kunna skriva den! Javisst, bara så där. Och ni ska få hänga med på resan, här i Söndag.

Det hela började med att jag kände mig så där ruskigt höstigt förkyld-stessig-oglammigt icke-tränad.- Samtidigt som paparazzi-bilderna från Hollywood rasade in i min dator varje dag. ”Jaha, där cyklar Matthew McConaughey”, ”jaså Jennifer Lopez har börjat med triathlon”, ”oj där yogar Kate Moss”. Inspirerande! Och irriterande! Hur gör de för att bli så jäkla snygga? (Här väljer jag att blunda för plastikkniven). Så bestämde jag mig. Jag ska ställa min fritid och muskler till förfogande för att vinterstäda mitt välmående à la La-La land. En svettstänkande superutmaning!

Jag vill:

1) Få bättre kondition.

2) Bli starkare.

3) Sprudla av energi i vintermörkret.

Och naturligtvis:

4) Bli fit som en Hollywoodstjärna!

Kul, va? Jag kommer köra en utvald träningsform per vecka. Plus en matig träningsdagbok, så att ni ser att jag inte fuskar. Redo? Ålrajt, watch out, Uma Thurman!

ARTIKELN HANDLAR OM