SÅ BLIR DU 10 ÅR YNGRE!

Näringsterapeuten: Sockret är den största åldersboven

HÄLSA

Rynkor på stand by. Fast kropp, slät hy och ett hett och fuktigt sexliv.

Den danska anti age-metoden har kommit till Sverige. Så kan du bli tio år yngre – utan kniv eller kemi.

Foto: Tuala Hjarnø
Thorbjörg Hafsteinsdottir.

Hon är själv 50 och har en kropp som en 35-åring. Hyn är slät och spänstig, hon bär tajta jeans och drar fortfarande till sig unga mäns heta blickar.

Nu kommer den danska näringsexpertens bästsäljare ”Tio år yngre på tio veckor” till Sverige (Bonnier fakta) – guideboken där Thorbjörg Hafsteinsdottir lär ut alla sina anti age-­hemligheter.

Sunt och naturligt

Med hormonvänlig mat, sund träning och naturliga skönhetsprodukter menar hon att du också kan stoppa tiden och slippa rynkor, vallningar, celluliter, trötthet och sexuell torka i förtid.

En injektion hopp till alla kvinnor som tror att bikinis och sex appeal är ett minne blott vid 40. ”Det är nu de sexiga åren börjar”, säger Hafsteinsdottir.

10 år yngre på 10 veckor – hur är det möjligt?

– Du rensar bort allt som inte fungerar med kroppens arbete: tillsatt socker, stress, dålig industrimat. De nya vännerna är näringsriktig mat, träning som passar just dig och kärlek till dig själv. Kroppen helar sig själv med ämnen den känner igen och vet hur den ska använda! Belöningen är en ny kropp som fungerar bättre och ger dig tillgång till så mycket mer i livet. Energin flödar, sömnen blir kvalitativ, huvudet klart och magen fungerar efter kanske år av obalans. Det inte bara känns, utan blir helt tydligt när spegeln visar en tio år yngre version av dig!

När måste man börja tänka anti age?

–?Börja i dag! Det finns ingen ålder som kan svära sig fri från behovet av att leva anti age. Oavsett om du är pressad småbarnsmamma på 25, tio år äldre och redan trött med karriär, familj och hem att sköta eller 50 med ett PMS-humör värdigt en drama queen. Titta på äldre kvinnor runt omkring dig och fråga dig själv hur du vill ha det i framtiden.

Vilken är den viktigaste förändringen att göra nu?

– Att sluta se alla hinder och ”bara göra det.” Det mest kraftfulla för dig som äter mycket socker är att införa totalt sockerstopp. Sockret är den största åldersboven.

Sojamjölk och sockerstopp, hur hälsostrikt måste man vara för att leva anti age?

–?Tämligen fokuserad vill jag säga, men du behöver inte vara fanatisk för att lyckas.

Ångande sexig efter 40, hur viktigt är det för hälsan?

–?Att känns sig sexig och sensuell är otroligt betydelsefullt för oss. Det ger självkänsla och ett inre lugn, som får oss att våga uttrycka sexualitet. Allt går runt i en cirkel.

Kan alla följa programmet?

–?Ja, det kan de flesta. Du som äter medicin bör tala med läkare först. I stort sett alla har stor glädje av programmet – jag vågar nästan lova dig mirakel!

FAKTA

Namn: Thorbjörg Hafsteinsdottir.

Ålder: 49 år ung trebarnsmor.

Yrke: Näringsterapeut och sjuksköterska.

Webbsida: www.thorbjorg.dk

ARTIKELN HANDLAR OM