Julie är svårt allergisk

– mot sin man

Foto: abc news
Mike och Julie, fortfarande lyckligt ovetandes om att de egentligen inte tål varandra.
HÄLSA

Mike och Julie Boyde bestämde sig för att ha oskyddat sex för första gången på sin bröllopsnatt.

Då kände Julie Boyde en intensiv smärta.

Hon var allergisk – mot sin makes sperma.

Foto: abc news
Håller sig på replängds avstånd?

Ett amerikanskt par fick en obehaglig – och ovanlig – överraskning på sin bröllopsnatt. Efter två år tillsammans bestämde sig Mike, 27, och Julie Boyde, 26, för att ha oskyddat sex för första gången, på natten efter deras bröllop. Då visade det sig att hon var allergisk mot Mikes sperma, skriver Daily Mail.

Förstod direkt

Mike och Julie Boyde, båda från Ambridge i Pennsylvania, träffades på universitetet där de studerade och gifte sig två år senare, år 2005. Innan hade paret alltid skyddat sig vid samlag, men som nygifta tänkte de att det inte var så noga. Julie Boyde förstod direkt att något var fel. Den allergiska reaktionen kom i form av blåsor och en intensiv smärta i underlivet – och det gick inte över förrän efter flera veckors lidande.

– Det var riktigt läskigt. På en skala från ett till tio skulle jag ge smärtan en tia, säger Julie Boyde till Daily Mail.

Gör sperman inaktiv

Efter flera doktorsbesök fick paret reda på att hon led av den ovanliga allergin, på engelska kallad ”seminal plasma hypersensitivity”. Paret fick också veta att de inte kommer kunna få barn tillsammans. Julie Boydes kropp försvarar sig nämligen mot Mikes sperma vid den allergiska chocken, och gör den inaktiv. De har därför ansökt om att få adoptera.

FAKTA

Har du någon annorlunda allergi?