Så formtoppar Hollywood i år

1 av 3 | Foto: All over press/AP
Kim Kardashian och Bar Rafaeli tränar med gummiband.
HÄLSA

I kroppsfixerade Hollywood är efterfrågan på det senaste inom hälsa och träning alltid stor. En perfekt plats att kolla av de senaste trenderna med andra ord.

Jennifer Aniston: Får ro med hybridyoga

I Hollywood är yoga alltid populärt och varje år hoppar de mest trendkänsliga på den senaste typen.

I år är det Jennifer Anistons personliga yogalärare Mandy Ingbers så kallade yoga­losophy som står högst i kurs.

Yogalosophyn är en slags hybrid­yoga som blandar traditionella yogaposer med kroppsskulpterande övningar och förutom en kropp som 41-åriga Jennifers utlovas även ett inre lugn för utövaren.

– Mandy förde in yoga i mitt liv så jag är glad att ni också kan få uppleva hennes metod nu. Denna träning kommer att förändra både din kropp och ditt sinne säger Jennifer Aniston i förordet till tränings-dvd:n.

Yogalosphy finns att köpa på amazon.com.

Kim Kardashian och Bar Refaeli: Svettiga av gummi

2008 lanserade Reebok och Cirque du soleil den trapetsinspirerade workouten Jukari fit to fly. I år följer de upp det framgångsrika samarbetet med den nya workouten Fit to flex. Med hjälp av elastiska gummiband tränar man upp kroppens smidighet, koordination och styrka samtidigt som man har kul!

Kim Kardashian, Molly Sims och Bar Refaeli är bara några som redan hoppat på trenden.

Kolla in reebok.com/US/womens/fittoflex.

Kate Hudson: Tränar med appen

När du kan ta kort, surfa och blogga med din mobil så kan du självklart också träna med den. Hollywoodtränaren Nicole Stuart har tagit fram QW2 Pilates Iphone app som består av 4 stycken tio minuter långa träningsprogram fokuserade på mage, armar, rumpa och lår. För stressade människor i farten och framför allt kändisar erbjuder appen en möjlighet att träna smidigt vare sig de befinner sig på kontoret, ett hotellrum eller en inspelningsplats.

– Jag älskar Nicoles telefonapp och tar den med mig vart jag än reser. Den håller mig i tipptoppform, hävdar Kate Hudson som är ett stort fan.

Ladda ner själv på appstore.

Gisele Bündchen: Kör nygamla Dukan-dieten

Redan för 10 år sedan skapade den franske doktorn Dr Pierre Dukan en Atkinsliknande diet. Men det var inte förrän i somras då dieten översattes till engelska som den gjorde mega­succé hos såväl de franska kvinnorna som hos Hollywood-kändisarna. Dieten bygger på en attack, viktnedgång och stabiliseringsfas och sedan rekommenderas det att man väljer ut en dag i veckan då man enbart äter protein för att hålla vikten nere, Dukan rekommenderar torsdagar.

Trogna Dukananhängare är Jennifer Lopez och supermodellen Gisele Bündchen som nyligen visade upp en ultraslimmad figur, bara månader efter att hon fött barn.

Läs mer på: dukandiet.co.uk.

FAKTA

Det dricker stjärnorna

Glöm Redbull och Burn och allt vad de olika energidryckerna heter. Senaste trenden i Hollywood är de så kallade relaxation-dryckerna Slow cow, Drank, Malava kava, Ex chill, Omega chill och Vib med slogans som ”Vacations in a bottle”.

De nya dryckerna kom ut på marknaden 2007 men det är först nu som folk verkligen har börjat upptäcka och köpa dem. I stället för uppiggande koffein, grönt te och guarana innehåller dryckerna bland annat ämnen som melatonin, kamomill och valeriana – ingredienser som bland annat används som naturläkemedel för sömnproblem, avslappning och mot nervositet.

Tanken är att man ska bli lite härligt dåsig och få en nedvarvande effekt när man dricker dem.