Åk med på hälsoresan 2010

Nu åker vi tillbaka till Turkiets soliga riviera

1 av 4
HÄLSA

För fjärde året i rad åker vi på Hälsoresan i maj och njuter av en veckas träning, sol och bad och inspirerande föreläsningar.

Nu återvänder vi till Turkiet igen.

Häng med du också!

Kropp & Hälsas Hälsoresa har på bara tre år blivit en succé! Förra året följde 60 läsare med oss på en veckas kul träning till Mallorca. Under resan fick de roliga snabba danspass med Cecilia Ehrling, stenhård kombinationsträning med Martin Lidberg och spännande föreläsningar om kost med Fredrik Paulún.

Och nu har du chans att följa med oss på Hälsoresan 2010! Vi åker den 12 maj.

Upplev strandpartyt

Många har önskat att vi ska återvända till Turkiet, så nu har du chansen att hänga med oss tillbaka till exklusiva hotell Rixos Premium i den turkiska staden Belek, en halvtimme från Antalya.

Rixos Premium är ett av Turkiets finaste hotell, alldeles intill det turkosblå Medelhavet och de dramatiska bergen, med en fantastisk trädgård fylld av exotiska blommor, vajande palmer och väldoftande pinjeträd.

Här bjuds på shower och konserter i världsklass i den stora amfiteatern utomhus och för nattsuddaren finns både barer och nattklubb för sena kvällar. Eller varför inte uppleva ett maffigt strandparty med bengaliska eldar och dansgolv i sanden?

Simma med delfiner

I anslutning till hotellet ligger ett stort vattenland och delfinarium, dit deltagarna på föregående års resor gick för att testa hisnande vattenrutschkanor och att simma med delfiner.

Under en intensiv vecka ska vi börja dagarna med en uppfriskande

powerwalk längs stranden, njuta av det turkiska köket med sina delikata meze-rätter, sola, bada och få en rejäl dos dans och styrketräning varvat med föreläsningar om hur vi bäst ska äta och dricka för att må bra.

Mellan passen kan du knådas i ett skummande hamam av män i små höftskynken, synda med honungsindränkta baklavas, fynda på marknaderna i Antalya eller ta en golfrunda på någon av de många fina golfbanorna som ligger i Belek.

Man hinner mycket på en vecka när energin flödar, solen skiner och humöret är på topp!

Bli starkare och piggare

Förra året var det många som ändrade såväl matvanor som träningsvanor och kom hem både starkare och piggare, fyllda med energi och kraft att fortsätta leva hälsosammare.

Men framförallt var vi många som fick vänner för livet efter att ha svettats tillsammans under solen, ätit långa, goda middagar ihop och delat såväl skratt som skoskav under en intensiv men fantastiskt rolig vecka.

Visst blir du sugen på att följa med?

FAKTA

Allt du behöver veta om resan!

Fakta och bokning klicka här !

Vi finns på Facebook