Få ordning i trädgården – göm leksaker och cyklar

Dynor, trädgårdsredskap och leksaker. I trädgården finns många saker som lätt kan ge ett stökigt intryck utan rätt förvaring.

Men med några enkla knep kan du får ordning och reda i trädgården på nolltid.

Här hittar du smarta tips för en fin trädgård.

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Organisera trädgården med rätt förvaring. Här är de bästa produkterna för att få ordning i trädgården och skapa ett harmoniskt intryck på uteplatsen.

Förråd för alla trädgårdsredskap

En perfekt liten bod (2,2 kvadratmeter) för alla dina redskap, uteleksaker och sportartiklar tillverkad i nordisk gran, särskilt anpassat för svenska väderförhållanden. Den smidiga och nätta designen gör att förrådet enkelt smälter in i trädgården, utan att ta för mycket plats.

Förrådet ska monteras mot en vägg och levereras i en komplett byggsats av färdiga väggelement, med alla nödvändiga fästelement. Alla övriga detaljer är färdigkapade så att du själv enkelt ska kunna bygga ihop ditt förråd.

Förrådet kan enkelt målas eller betsas, om du vill.

Beställ förrådet Leif direkt här!

Vattentät förvaringsbox i stål

Många av oss glömmer att ta in dynorna efter att de använts. Men låt inte dina fina dynor förstöras av regnet! Med en snygg dynbox kan du enkelt stuva undan dynorna när de inte används, så att du kan behålla dem år efter år.

DeckBox är en underhållsfri och robust förvaringsbox med gott om plats för dynor och andra trädgårdsprylar. Dynboxen är tillverkad av galvaniserat pulverlackerat stål, så du behöver inte oroa dig för varken rost eller underhåll.

Dynboxen är både lätt att montera och flytta på vid behov.

Tips! Välj gärna en dynlåda som matchar dina trädgårdsmöbler eller är tillverkade i naturmaterial för att få ett finare helhetsintryck i trädgården.

Köp vattentät förvaringsbox direkt här!

Låsbar förvaringsbox

En rymlig förvaringsbox med träeffekt. Lådan går att låsa så att du kan förvara alltifrån sittdynor till grilltillbehören eller poolutrustningen. Boxen håller dina saker torra och vädrade året om, vilket gör denna dynbox perfekt att ha i trädgården.

Rymmer 454 liter och är därför även lämplig till förvaring av större föremål.

Beställ förvaringsbox ”Brightwood” direkt här.

Praktiskt vedskjul

Om du brukar elda hemma eller hugger mycket ved bör du investera i ett enkelt vedskjul för att skydda veden mot sol och väta. Detta vedskjul är endast 69 cm djupt vilket gör att du enkelt kan placera det mot fasaden eller mot ett plank, utan att det tar upp för mycket plats i trädgården.

Skjulet är tillverkat i tryckimpregnerad furu och takpapp, vilket gör att det passar i de flesta omgivningar. Om du vill att skjulet ska smälta in ännu mer i övriga färger i trädgården kan du måla det i samma färg som fasaden eller som ditt staket.

Beställ vedskjulet ”Hortus” för endast 1129 kronor direkt här!

Cykelställ för fem cyklar

Låt inte cyklarna ligga och skräpa i trädgården. Med ett enkelt cykelställ får du snabbt ordning på garageuppfarten eller i trädgården.

Med det här cykelstället får du plats med familjens cyklar utan att det tar för mycket plats. Cykelstället är bonderite-behandlat och finns pulvermålat i grafitgrått eller förzinkad.

Köp cykelstället här!

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN