Trendiga julstjärnor att hänga i fönster

Artikeln innehåller annonslänkar

Lys upp i advent med en vacker julstjärna.
Trenden med vita eller färgade stjärnor i fönstren är här för att stanna – här är säsongens finaste köp.

Julstjärnor av papper att hänga i fönstret har varit otroligt populärt under de senaste åren och många stjärnor har sålt slut långt innan advent. En julstjärna är ett säkert kort som skapar mysig stämning och de är lika fina att se på oavsett om de är tända eller inte.
För att hålla koll på hur länge stjärnan är tänd, koppla den till en timer en timer så att den är tänd på utvalda tillfällen.

Den smarta timern från Jotex som fjärrstyrs via appen Smart Life eller med hjälp av Google Home eller Alexa. Läs mer och köp här (annons från Jotex).

Fina julstjärnor att hänga i fönster

När det kommer till stjärnor finns det ett stort urval av olika modeller i tjockare papp eller skirt tunt papper att välja mellan.
Notera att sladd och lampa inte alltid ingår i priset, skrolla ner för att hitta en prisvärd armatur till julljusstjärnorna.

Julstjärnan Snöblomma från Watt & Veke

Vacker julstjärna i populära modellen Snöblomma från Watt & Veke, som säljer slut snabbt, läs mer och köp den till kampanjpris här (annons från Nordic nest).

Guldig julstjärna

Guldfärgad julstjärna i flera lager papp med rundade uddar från Markslöjd som är lika fin i fönstret både som tänd och släckt. Läs mer och köp här (annons från Ellos home).

Rund pappersstjärna

Veckad pappersstjärna i tre lager från Markslöjd. Stjärnan finns i fyra färger och levereras med armatur på 3,5 meter som är avsedd för inomhusbruk. Läs mer och köp här (annons från Ellos home).

Pampig julstjärna

Fleruddig julstjärna i flera lager från Jotex i gråbeige papper som gör fönstret lika vackert från insidan som utsidan, finns i fler färger. Läs mer och köp den här (annons från Jotex).

Klassisk julstjärna

Sju-uddig julstjärna i klassisk design från Scandi Living som är tillverkad i vitt papper, finns i två storlekar. Läs mer och köp här (annons från Nordic nest).

Röd julstjärna

Julstjärna från Jotex i rödfärgat papper i en rund modell med perforerade hål som ljuset strimmar ut genom. Finns i flera färger. Läs mer och köp här (annons från Jotex).

Så får du julstjärnan att hänga rakt

Ett vanligt problem med julstjärnor är att de inte hänger rakt utan att de snurrar och hänger på sniskan i fönstret. Med den patenterade kabelvridaren från Markslöjd slipper du enkelt och billigt problemet – läs mer och köp här (annons från Lampgallerian).

Pappersstjärna från Star Trading

Veckad stjärna från Star Trading i brunt och guld i flera lager. Läs mer och köp här (annons från Nordic nest).

Julstjärna på fot

Adventsstjärna i papper från Åhléns som står på en bas av svart metalltråd, armatur ingår med en rödfärgad textilsladd som sätter pricken över i:et. Läs mer och köp här (annons från Åhléns).

Tips! Glöm inte lamphållaren

Håll koll på om det ingår en lamphållare eller inte till din julstjärna. Star trading har denna vita sladd med lamphållare för inomhusbruk med strömavbrytare. Läs mer och klicka hem den här (annons från Nordic nest).


ANNONS

Veckans deals: Koppar

Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joel Holmgren, Ronja de Boer, Aleksandra Wojcik
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET