7 härliga garn för vinterns stickning

Uppdaterad 2022-11-17 | Publicerad 2022-09-15

Artikeln innehåller annonslänkar

Haka på årets julklapp och börja sticka! Att sticka är inte bara trendigt, det är dessutom bra för plånboken, din kreativa sida och ditt välmående. Här har vi listat 7 härliga garn att klicka hem idag.

Att sticka är inte längre bara något för pensionärer och hipsters. Stickningstrenden sprider sig i hela Norden och det syns nu fler och fler influencers som stolt visar upp sina verk.

Stickning är inte bara trendigt, roligt och rogivande. Det är även bra för din hjärna och kan också minska ångest och depression. Så fram med sticknålarna och klicka hem några härliga garn!

Sticka din egen mössa

Sticka en mössa till dig själv eller barnen med det här smarta kittet. I kittet ingår ett garnnystan, en tofs i matchande färg, en mössetikett samt en beskrivning till mössa i barn- och vuxenstorlek. Kittet finns även i flera fina färger.

Läs mer och köp hos Skapamer här! (Annons)

Alpackagarn

Garn gjort av 100% alpackaull. Det är otroligt mjukt och finns i massvis av olika färger. Masktäthet: Ca 23-24 m x ca 31v med stickor nr 3,5 = 10x10 cm. Stickor: nr. 3,5

Läs mer och köp hos Adlibris här! (Annons)

Merinoull

Garn i 100% merinoull. Den mjuka ullen passar perfekt som mellanlager då den både värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Garnet finns i flera fina färger. 28 maskor på st nr 3 = 10 cm.

Läs mer och köp hos Adlibris här! (Annons)

Reflexgarn

Smart reflexgarn gjort av ullmix. Garnet finns i flera fina färger och passar perfekt för att sticka vantar och mössor som syns i mörkret. Stickfasthet: 22 maskor på st nr 3 ½.

Läs mer och köp här! (Annons)

Svenskt ullgarn

Garn av 100% svenskt naturull. Garnet ör otvättat vilket betyder att det inte är behandlat. Passar utmärkt för dig som vill sticka varma tröjor, sockor eller kanske växtfärga? Läs mer och köp garnet här! (Annons)

Lovikka

Klassiska vantgarnet Lovikka är ett måste för alla garnentusiaster. Garnet kommer från Island och är varmt och enkelt att sticka med. Stickfasthet: 14x16 cm. Stickor: nr.5. Garnet finns även i fler färger.

Läs mer och köp här! (Annons)

Sticka en filt

Mysigt och mjukt garn som passar perfekt till att sticka din egen filt. Använd stickor efter eget önskemål mellan st nr 5-8. Stickfasthet: 20 maskor på st nr 5 = 10 cm.

Läs mer och köp hos Adlibris här! (Annons)

Publisert: