Utomhusbelysning: Tips för trädgården

Smarta lampor för en vacker uteplats

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Foto: iStockphoto

Kommersiell text (läs mer här)

Varma, soliga dagar övergår snabbt till svala, mörka kvällar. Utelivet på terrassen blir alltid mysigare med rätt belysning.

Här hittar du tips på bästa lamporna för din trädgård.

Ljusslinga

Foto: Granit

Festlig ljusslinga med 10 klara LED-ljuskällor för utomhusbruk. Häng upp ljusslingan i taket som en dekorativ och stämningsfull inredning, eller som inramning av en uteplats eller terrass. Ger ett vackert och mysigt sken i mörkret. Passar lika bra på till exempel balkong eller takterrass, som i trädgården. Blir fin att hänga upp för att rama in både stora och små uteplatser.

Köp ljusslinga direkt från Granit här.


Stelton Elton LED-lampa

Foto: Stelton

Smarta LED-lampan Elton från ikoniska Stelton har ett behagligt ljus som förlänger de ljumna kvällarna på uteplatsen eller balkongen. Välj mellan tre olika ljusstyrkor (100 %, 70 % och 40 %) efter behov. Elton är trådlös och laddas via den medföljande USB-kabeln och kan användas inomhus och utomhus, både vid torra temperaturer och frost. Batteriets livslängd med 100 % ljusstyrka är ca 5 timmar. Passar bra som liten bordsbelysning på både stora och små bord.

Till shoppen

Spotlights med solceller

Foto: Stuffstore

Miljösmarta solcellslampor för trädgården som laddas upp av solen under dagen och lyser med ett behagligt sken på kvällen. Utomhusbelysningen placeras enkelt ut i trädgården med markspjut. Trädgårdsbelysningen går att fästa i de flesta mjuka ytor som t.ex. gräsmattan eller rabatten. Blir fint kring en allé eller grusgång.

Till shoppen

Delphia bord/golvlampa

Foto: Lampgallerian

Delphia är en snygg sandgrå lampa som är anpassad för utomhusbruk. Lampan ser ut som en lykta och är försedd med ett praktiskt handtag som gör den enkel att flytta. Perfekt för den som letar en lättplacerad lampa som passar i de flesta miljöer. Funkar på balkongen, verandan och ute i trädgården. Skapar snabbt en inbjudande och mysig atmosfär. Delphia är tillverkad i metall och är rostskyddsbehandlad.

Köp direkt hos Lampgallerian här.


Stelton ljuslykta

Foto: Home by Sweden

Smarta ljuslyktor från Stelton som kan användas som mysbelysning i hemmet, både inom- och utomhus, året runt. Om lyktan lämnas utomhus i regnet ser den smarta designen till att regnvattnet rinner av sig självt. Det svarta stengodset är vattentätt och klarar av att lämnas utomhus även när temperaturen sjunker till minusgrader. Fin på alla uteplatser och även mindre balkongbord. Finns i två storlekar.

Stelton

Till shoppen

LED-ljus

Foto: Stuffstore

Små LED-ljus med en flammande effekt som efterliknar ett traditionellt värmeljus. Praktiska, enkla att använda och ett säkrare alternativ till vanliga ljus. tänd LED-ljusen med fjärrkontrollen och slipp oroa dig för att råka lämna levande ljus utan uppsikt. Bra för dig som har små barn eller husdjur.

Till shoppen

Extra-tips: Smartwares LED-lampa

Multifunktionell, batteridriven LED-lampa för alla tillfällen. Den har en krok som gör att den går att hänga upp, samt en magnet som gör att du kan fästa lampan lite överallt. Praktiskt när du arbetar, mekar med bilen eller behöver lysa upp ett speciellt område. Lampan har också ett 180 graders roterbart fäste som gör det enkelt att rikta ljuset dit du vill ha det. LED-lampan drivs av 4st AAA-batterier (medföljer ej) och lyser i ca 3-4 timmar.

Till shoppen

Publisert:

Aftonbladet

/

Härligt hemma

/

Kommersiell text (läs mer här)

LÄS VIDARE

Smarta prylar till trädgården som du måste ha

ÄMNEN I ARTIKELN

Kommersiell text (läs mer här)

Trädgård

Belysning

Inredning

MER OM HÄRLIGT HEMMA

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Uteplats inspiration - stilsäkra tips för uteplatsen

Bli av med mygg: Bästa tipsen

Karl Fredrik: Växter för dig som inte har gröna fingrar