Cykelhjälmar till kampanjpris – våra tips

Artikeln innehåller annonslänkar

Cykla tryggare med rätt hjälm.

Här listar vi snygga och säkra modeller som är bekväma och har bra ventilation – just nu är samtliga dessutom på REA!

Oavsett om du cyklar till jobbet varje dag, är ute på långa weekendturer eller bara luftar hojen då och då, är en cykelhjälm en väl värd investering för att skydda huvudet vid eventuella olyckor.

På marknaden finns det ett stort utbud av cykelhjälmar i olika prisklasser, från enklare basicmodeller till mer avancerade varianter med extra säkerhetsdetaljer.

Många cykelhjälmar har inbyggd MIPS-teknologi, som ger ett extra rotationsskydd vid vurpor, för att minska risken för hjärnskador. Även ventilation, passform och komfort är viktiga aspekter för en bra upplevelse.

Olika cykelhjälmar passar för olika typer av cykling. Vissa modeller är byggda för fartfyllda mountainbiketurer medan andra är skapade speciellt för stadspendling och vardagsbruk. Det finns också hjälmar med aerodynamiska egenskaper för landsvägscykling och lopp.

Spana in våra favoriter bland populära modeller som just nu säljs till kampanjpris!

Specialized Align MIPS II

Säkerhet möter stil med denna prisbelönta hjälm från Specialized. Med MIPS-teknik och reflekterande detaljer ger den ökad trygghet i trafiken, dag som natt. En modern men diskret design som inte kompromissar med komforten. Hjälmen finns i olika färger och just nu kan du köpa den till kampanjpris hos TCM Cykel!

Lätt och slitstark hjälm från Poc

En populär och robust modell från Poc, byggd för att hålla och skydda, oavsett terräng. Den är utrustad med progressiv kärna – ett särskilt EPS-foder med dubbel densitet som tillsammans med MIPS-systemet erbjuder extra hållbarhet och skydd. Den är samtidigt bekväm och enkel att justera utefter din huvudform och har en diskret och stilren design som passar många. Den finns i tre olika färger och just nu säljs den dessutom till kampanjpris hos TCM Cykel!

Läcker hjälm med avancerad teknik från Lazer

För den urbana cyklisten kombinerar denna hjälm från Lazer säkerhet med en trendig mattgrön finish. MIPS-teknik och CPSC-certifiering ger dig ökad sinnesro på gatorna när du susar fram. Lätt, luftig och anpassningsbar för din dagliga pendling. Den har ett avtagbart visir som skyddar dig mot väder, vind och insekter samt en integrerad LED-baklampa för extra synlighet. Hjälmen säljs i detta nu till nedsatt pris hos Tradeinn!

Poc Omne Air MIPS

Denna hjälm från svenska Poc är en favorit för både arbetspendlaren och helgcyklisten. Med MIPS och en design inspirerad av toppmodellerna erbjuder den både säkerhet och komfort. Stora ventilationskanaler ser till att luft flödar igenom hjälmen, vilket håller dig sval och bekväm under cykelturer på varma sommardagar. Dessutom finns ett smart fäste för dina glasögon. En populär modell som just nu är prissänkt hos Bikeshop!

Superlätt hjälm från Limar

Alben är en terräng- och pendelhjälm från Limar som sätter säkerheten först med sin MIPS-teknologi och inmold-konstruktion där innerhjälmen är gjuten i ett polykarbonatskal. Detta ger en extremt säker och skyddande hjälm som samtidigt håller vikten nere. Dess lätta design och tvättbara inredning erbjuder komfort och enkel underhåll som du säkerligen kommer uppskatta. Hjälmen finns i flera storlekar och säljs just nu till kampanjpris hos BikeInn!

Populär cykelhjälm från Bontrager

Bontrager Starvos WaveCel cykelhjälm använder avancerad teknik för att skydda dig bättre när du cyklar. Tekniken som kallas WaveCel hjälper till att ta upp kraften om du skulle råka ut för en olycka, vilket gör hjälmen väldigt säker. Den är också enkel att justera för att passa bra på ditt huvud och har sköna kuddar som håller dig torr. Den är perfekt för både vanliga cykelturer och längre utflykter på landsväg, och kombinerar både säkerhet och stil. Hjälmen finns i olika storlekar, från XS till XL och just nu säljs den till kampanjpris hos Elcykelkompaniet!

Läs mer och och här hos Elcykelkompaniet!

Färgglatt och bekvämt från Fjällräven

Denna cykelhjälm är ett samarbete mellan populära friluftsmärket Fjällräven och hjälmtillverkaren Specialized, som resulterat i en anpassningsbar följeslagare för stadsäventyr. Med MIPS-system och Tri-fix remjustering ger den skydd och är samtidigt enkel att anpassa efter just dig. Hjälmen är en del av en exklusiv serie för den moderna cyklisten och säljs just nu till kampanjpris hos Specialized!

Mångsidig cykelhjälm från Trek

Trek Solstice Mips cykelhjälm kombinerar stil och komfort med avancerad säkerhet tack vare MIPS-teknologi. Den är lätt, ventilerad och enkel att justera, vilket gör den idealisk för både landsvägscykling och mountainbike. Du kan just nu beställa hem den till kampanjpris från Cykelkraft!

Elegant hjälm från Specialized

Ytterligare en cykelhjälm från Specialized som kombinerar avancerad teknologi med snygg stil. Med sin 5-stjärniga säkerhetsrating och integrerade ventiler, får du en hjälm som är både sval och säker för dina åkturer. Hjälmen har reflekterande dekaler och är kompatibel med Stix-lampor som ger extra synlighet dag och natt. Du kan just nu köpa den till kampanjpris hos TCM!

Prisvärd cykelhjälm från Met

Ett bra budgetval från Met för den aktiva cyklisten, som inte vill lägga en förmögenhet på en cykelhjälm. Det är en mångsidig modell som, sitt låga pris till trots, är utrustad med avancerade funktioner som erbjuder komfort och säkerhet. Den har 17 ventilationshål, tvättbara komfortkuddar och reflekterande klistermärken på baksidan för ökad synlighet. Den säljs dessutom till rabatterat pris just nu hos Träningsmaskiner!

Läs mer och köp här hos Träningsmaskiner!

Snygg allroundhjälm från Fjällräven

”S/F Prevail Helmet” är ännu ett exklusivt samarbete mellan Fjällräven och Specialized. Denna hjälm i läcker mossgrön färg är skapad för att prestera i värme, där de traditionella skumgummit försvunnit och ersatts med en särskild ”AirCage-teknik” som fungerar som en upphängningsbro – utformad för att fördela och avleda energin från en stöt. Den använder sig också av MIPS-teknik för att höja skyddsnivån ytterligare. En snygg, lätt och tålig hjälm som passar både till snabb landsvägsåkning som till jobbpendlingen. Den säljs just nu till kampanjpris hos Biketown!

Se fler bilder och köp hos Biketown här!

Sportig mountainbikehjälm från Lazer

Lupo KinetiCore är en snygg mountainbikehjälm från välkända hjälmtillverkaren Lazer. Den har skräddarsydd passform och skyddande KinetiCore-teknologi som ger ett ökat skydd mot rotationspåverkan och direkt påverkan under alla dina äventyr. Den är lättviktig samtidigt som den är robust och stöttålig. För dig som gillar att åka i tuff terräng passar den extra bra då den har särskild teknik som håller hjälm och visir på rätt plats och förhindrar att åka ner på pannan. Den har även magnetiskt spänne som öppnas lätt med en hand även när du bär handskar. Just nu kan du köpa hjälmen till kampanjpris hos Bikeshop!

ANNONS

Här är fler cykelhjälmar andra har klickat på:

CYKELKRAFT

MET Trenta 3K Carbon Cykelhjälm

1 499 kr

BIKEINN

Scott Spunto Plus MIPS Cykelhjälm Barn

404,99 kr

TRÄNINGSMASKINER.COM

Giro Agilis MIPS Cykelhjälm

646 kr

CYKELGIGANTEN

Lazer Gekko MIPS Cykelhjälm Barn

799 kr

BIKEINN

Specialized Shuffle LED MIPS Cykelhjälm

298,99 kr

TCMCYKEL.SE

POC Kortal Race MIPS Cykelhjälm

1 613 kr

BIKESHOP

Giro Fixture MIPS Cykelhjälm

599 kr

CYKLOTEKET

Scott Arx Cykelhjälm

599 kr

TCMCYKEL.SE

POC Ventral Spin Cykelhjälm

1 189 kr

SKISTARSHOP

POC Crane MIPS Cykelhjälm

499 kr

CYKELGIGANTEN

Hövding 3 Cykelhjälm

3 499 kr

ELCYKELKOMPANIET

TEC Lelle MIPS Cykelhjälm Barn

849 kr

BIKABLE.SE

Scott Arx Plus MIPS Cykelhjälm

974 kr

BIKESHOP

POC Tectal Race MIPS Cykelhjälm

1 399 kr

TCMCYKEL.SE

Specialized Mio MIPS Cykelhjälm Barn

285 kr

TCMCYKEL.SE

Lazer One+ MIPS Cykelhjälm

569 kr

BIKESHOP

Lazer Lil'Gekko MIPS Cykelhjälm Barn

599 kr

BIKEINN

Fox Proframe Helmet MIPS Cykelhjälm

1 768,49 kr

OUTDOOREXPERTEN

POC Omne Air MIPS Cykelhjälm

1 146 kr

CYKLOTEKET

Abus Youdrop FF Cykelhjälm

891 kr

SPECIALIZED CONCEPT STORE STOCKHOLM

Specialized Align 2 MIPS Cykelhjälm

399 kr

MISTORE

Xiaomi Smart4u Cykelhjälm

299 kr

BIKEINN

Fox Speedframe Helmet MIPS Cykelhjälm

833,99 kr

BIKEINN

Giro Aether MIPS Cykelhjälm

1 910,99 kr

CYKLOTEKET

POC Ventral Air Spin Cykelhjälm

1 490 kr

BIKABLE.SE

POC Octal MIPS Cykelhjälm

1 308,6 kr

SKISTARSHOP

POC Ventral Air MIPS Cykelhjälm

1 299 kr

CYKLOTEKET

Giro Syntax MIPS Cykelhjälm

750 kr

BIKEINN

Specialized S-Works Prevail III Cykelhjälm

1 731,99 kr

BIKEINN

Fox Speedframe Helmet Pro MIPS Cykelhjälm

1 190,49 kr

I samarbete med

Prisjakt.nu

Uppdaterad 2024-05-20 | Publicerad 2024-04-23