Överkasten som skapar hotellkänsla hemma

Artikeln innehåller annonslänkar

Satsa på ett överkast som matchar övriga inredning för en mysig känsla i sovrummet. Här är överkasten som gör sovrummet lite extra fint och mysigt i höst.

Det behöver inte vara en full renovering med nya ytskikt och möbler för att det ska kännas lite nytt hemma. Det kan räcka med att byta textilier för att få en uppdaterad känsla i ett rum.
Ett överkast kan göra stor skillnad och gör sovrummet lite mer ombonat. Och det skyddar dessutom sängkläderna, vilket kan vara bra om du har ett husdjur som gärna tar sig en tupplur i sängen.
Färgmässigt drar trenden åt naturnära beige toner och mycket av de lite murriga färgerna som är snygga att matcha med accentfärger som rosa, gult eller blått.

Överkast med struktur

Cremevitt överkast från Hemtex med mönstrad struktur för enkelsängen eller för att läggas tvärs över dubbelsängen. Överkastet är tillverkat i bomull och har fina tofsar i hörnen, säljs just nu till 30% rabatt. Läs mer och köp här (annons).

Krinklat överkast

Överkast i bomullsmuslin från Jotex med trendig krinklad struktur som är enkelt att slänga på sängen för en snygg och nonchalant look, säljs just nu till 20% rabatt. Läs mer och köp här (annons).

Quiltat överkast

Det här quiltade överkastet är ett riktigt budgetfynd. Det har en mjuk, matt yta med broderade prickar på båda sidor. Det finns i flera olika färger och tre olika storlekar, säljs just nu till 40%. Läs mer och köp här! (Annons)

Blommigt överkast

Mysigt blommigt överkast från Garbo & Friends. Mönstret är inspirerat från en Wes Anderson-film och har en mörkgrön bas med vita fina detaljer. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons)

Våfflat överkast

Härligt murrigt överkast i våfflad bomull från Ellos Home som finns i två storlekar och flera olika färger, säljs just nu till kampanjpris med 40% rabatt med rabattkod. Läs mer och köp här (annons).

Överkast till dubbelsäng

Grönt quiltat sammetsöverkast från Jotex för dubbelsäng för hotellkänsla i sovrummet. Överkastet finns i flera färger och säljs just nu till 20% rabatt. Läs mer och köp här (annons).

Blått överkast

Överkast för enkelsäng eller som en pläd att slänga tvärs över dubbelsängen från danska &tradition med ett inverterat rutigt mönster i koboltblått och auberginelila som gör överkastet vändbart. Överkastet säljs just nu till nedsatt pris. Läs mer och köp här (annons).

Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Frida Westergård, Love Isakson Svensén, Nils Höglander och Kristina Jeppsson
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET