Mörkläggningsgardiner som blockerar solljus

Artikeln innehåller annonslänkar

Är du ljusskygg eller vill du bara kunna sova lite längre?

Solen är underbar, men även den har sina brister.

Här är kanonbra mörkläggningsgardiner att komplettera din inredning med!

Vanliga gardiner i all ära, men när solen visar sig, står det klart att de inte räcker. Komplettera dina fönster med mörkläggningsgardiner som gör det lättare att sova så att du vaknar utvilad nästa dag. Eller använd mörkläggningsgardinerna för att stänga ut ljuset när du vill titta på film eller vila under den ljusa perioden på året.

Beige mörkläggningsgardiner

Ljusbeige mörkläggningsgardin från Jotex som är extra bred och som finns i tre olika längder. Gardinlängderna har en matt yta med struktur och multifunktionsband som gör att du kan variera upphängningen med rynkband, dold hälla eller veckband. Finns i fler färger. Läs mer och köp här (annons från Jotex).

Grön mörkläggningsgardin

Gardinlängd i grönt med mörkläggande beläggning på baksidan från Hemtex – som har det passande namnet Blackout. Gardinen säljs styckvis och har multifunktionsband som gör att du kan hänga upp den på olika sättet. Läs mer och köp här (annons från Hemtex).

Mönstrad mörkläggningsgardin

Sandfärgad gardinlängd från Hemtex som dämpar ljusinsläpp. Gardinen har vävt mönster som ger tyget liv, gardinen finns även i grått. Läs mer och köp här (annons från Hemtex).

Mörkläggningsgardin i linne

Gardinlängd från Jotex som kobinerar en trendig look med funktion, gardinlängden är tillverkad i tvättat lin som har en försetts med en ljusblockerande baksida så att du kan sova gott eller se på tv under den ljusare delen av året. Gardinlängden säljs styckvis finns i fler färger, läs mer och köp här (annons från Jotex).

Extra bred mörkläggningsgardin

Med en bredare mörkläggningsgardin täcker du enkelt kan täcka breda fönster eller dubbla altandörrar. Gardinen säljs styckvis i tre olika färger och är tillverkad i en stadig polyestertwill som stänger ute 95 procent av ljuset, gardinkappan har multiband, läs mer och köp den här hos Ellos home! (Annons).

Rosa mörkläggningsgardiner

Mörkläggningsgardin i rosa sammet med ett vävt mellanlager som avskärmar ljuset. Gardinen som säljs styckvis har multibandsupphängning som gör att du kan hänga upp den på olika sätt. Gardinen säljs i tre längder och finns i fler färger. Läs mer och köp här hos Ellos home (annons).

Grön mörkläggningsgardin

Salviagrön mörkläggningsgardin från Åhléns med multibandsupphängning. Gardinen säljs i enpack och finns även i vitt, läs mer och köp här (annons från Åhléns).

Mörkläggningsrullgardin

Om du är nöjd med dina vanliga gardiner kan en mörkläggande rullgardin vara alternativet. Denna rullgardin säljs i fem olika bredder och finns i flera färger, läs mer och köp här (annons från Jotex).

Vit rullgardin

Mörkläggande rullgardin från Dekosol i polyester som effektivt stänger ute solljuset. Rullgardinen har en soft close-mekanism som gör att gardinen rullas upp tyst och långsamt. Säljs i olika storlekar och finns även i grått. Läs mer och köp här hos Hemtex (annons).

Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Love Isakson Svensén, Jennifer Laxén, Tobias Sahlén och Nils Höglander
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET