Finaste märkesporslinet på rea just nu

Uppdaterad 2023-01-05 | Publicerad 2022-09-22

Artikeln innehåller annonslänkar

Mon Amie, Swedish Grace eller Taika. Vi dukar mer än gärna upp finporslinet med ikonisk design. Här har vi listat de snyggaste märkesporslinet på rea just nu!

Märkesporslin finns i var och vartannat vitrinskåp i vårt avlånga land. Det är en perfekt samlingsdetalj som är både rolig att få och ge bort i present.

Här har vi listat några av våra favoriter som dessutom är på rea! Så skynda fynda innan de tar slut i lager.

Mon Amie

Den här serien har blivit en modern klassiker! Mon Amie från Rörstrand är designad av Marianne Westman på 1950-talet och har hämtat inspiration från en regning midsommarafton. Läs mer och spana in Mon Amie-rean här! (Annons)

Muggar

Mon Amie-muggar med öra säljs just nu i två-pack till ett rabatterat pris. Läs mer och köp dem hos Nordic Nest här! (Annons)

Assiett

Mon Amie assiett i Ø 18 cm säljs just nu på rea. Läs mer och köp här! (Annons)

Swedish Grace

Eleganta serien Swedish Grace från Rörstrand är en riktig storfavorit skapad av Louise Adelborg. Stora delar av serien säljs just nu till kampanjpris hos Cervera. Läs mer och köp den här! (Annons)

Porslinsset

Här får du ett set om 8 delar från Swedish Grace som är perfekt att starta (eller dryga ut) samlingen med. Läs mer och köp till kanonpris här! (Annons)

Skål

Elegant Swedish Grace Skål 60 cl i en sober ljusblå färg. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons)

Ostindia

Tidlösa designen Ostindia är en av Rörstrands äldsta och mest älskade serviser som introducerades redan 1932. Den har även fått en systerserie, Ostindia Floris, med ett mer blommigt mönster. Stora delar av båda serierna säljs just nu på rea. Läs mer och köp här! (Annons)

Koppar

Här pryds två koppar med det klassiska blåblommiga mönstret. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons)

Serveringsskål

Härlig serveringsskål i det nya mönstret Ostindia Floris. Passar perfekt att servera såväl sallad som potatis i. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Anonns)

Taika

Serien Taika från Iittala är formgiven av Heikki Orvola och Klaus Haapaniemi. Taika betyder magi på finska och i serien varvas djur, växter och färger i en trolsk harmoni. Läs mer och köp delar av serien på rea här! (Annons)

Djup tallrik

Tallrik från serien Taika. Den här tallriken pryds av en elegant räv på en ljus bakgrund. Läs mer och köp den på rea här! (Annons)

Mugg

Avnjut en kopp nybryggt te eller kaffe i denna rogivande blåa mugg från Taika. Läs mer och köp den på rea här! (Annons)

Publisert: