Mjuka påslakan i satin – fina köp till sovrummet

Artikeln innehåller annonslänkar

Det behöver inte kosta skjortan att bädda med lyxiga bäddset i satin.
Här listar vi prisvärda alternativ att klicka hem redan i dag!

Att bädda i mjuka påslakan i satin som på hotell gör det lite extra lyxigt att krypa ner om kvällarna. Bomullssatin är slättvävt och känns lent och mjukt mot huden och är skönt att sova i.

Här listar vi mjuka bäddset i satin som uppgraderar sovrummet – utan att du behöver tömma plånboken helt och hållet.

Rosig satin

Tvättad satin i ett fint tryckt rosmönster. Påslakanet har tryckknappar i nederkant och levereras i en snygg tygbag. Läs mer och köp till 25% rabatt hos Ellos här! (Annons)

Smalrandiga hotellakan

Klassiska satinpåslakan i ett randigt vävt mönster – precis som på hotell. Påslakansetet finns i flera färger som beige, klassiskt vitt, rosa, blått och grått. Bäddsetet säljs dessutom just nu på kampanj – läs mer och beställ här (annons från Hemtex).

Hotellpåslakan

Vitt bäddset med påslakan och örngott i mjuk bomullssatin från Jotex med vävda ränder som går ton i ton – precis som på hotell. Bäddsetet har dessutom hål i hörnen för enkel bäddning och finns i fler färger. Läs mer och köp till kampanjpris här (annons från Jotex).

Rosa satinpåslakan

Puderrosa påslakan i stentvättad satin från Hemtex med en mjuk och behaglig yta och finns i massor av andra färger. Läs mer och köp här (annons från Hemtex).

Djupblå satin

Härligt påslakanset i tre delar i satin. Påslakanet har en slät och lyxig känsla med dubbelsömmar runtom samt transparenta knappar. Läs mer och köp dem från Homeroom här! (Annons)

Beige satinpåslakan

Påslakan i satin med breda vävda ränder i trendigt beige nyans med dekorativ vinge på örngottet. Setet finns även i flera olika färger. Läs mer och köp 2 för 599 kr här (annons från Hemtex).

Satinvävd egyptisk bomull

Lyxiga påslakan från Gant i 100% satinvävd egyptisk bomull. Påslakanet har en diskret glans, en öppning med dragkedja och en broderad GANT-logotyp. Örngotten säljs separat. Läs mer och köp påslakanet hos Ellos här! (Annons)

Bäddset Helsinki Sateen

Påslakanset i en dobbyvävd satin i bomull från Helsinki. Det dobbyvävda tyget är känd för sina extra tunna trådar och långa fibrer som gör att sängkläderna känns extra mjuka mot huden. Läs mer och köp hos Åhléns här! (Annons)

Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Mattias Kling, Tobias Johannesson och Elvira Barsotti
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET