Dagens namn: Ursula, Yrsa
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / iPad Original

Fyra IFK-legendarer om att den klassiska ICA-loggan försvinner

Pontus Kåmark, 41:

– Det är ju anmärkningsvärt att ICA inte ville matcha budet. ICA har ju alltid varit en väldigt bra sponsor, även i dåliga tider, så på ett sätt är det lite tråkigt att deras logga försvinner från bröstet. Men det är ju degen som räknas och 12 miljoner är väldigt mycket pengar. Det är bara att gratulera om IFK får den summan varje år.

Thomas Ravelli, 51:

–  Jag tycker att det var en större sensation när man bytte Volvo, som tillverkas i Göteborg, mot koreanska Kia för några år sedan. Och det var ju ännu värre när Gamla Ullevi revs, om man pratar nostalgi. Var sak har sin tid och när det handlar om ekonomi får man vara cynisk och krass. Allt måste gå runt. Det här är jättebra pengar som kan utveckla klubben i rätt riktning.

Glenn Hysén, 51:

– Det är ju tråkigt på ett sätt, men med de pengarna det handlar om är det inte så mycket att snacka om. Man måste ju följa med i den här pengavärlden. Bara att köpa läget. ICA är ju med på ett hörn ändå.

Gunnar Larsson, 70, (f.d ordförande)

– Det är fantastiskt att föreningen har kunnat sluta ett sådant här avtal. Samtidigt känns det ändå lite i hjärtat. Under alla år jag var med fanns ICA med på tröjan och som en viktig del i IFK Göteborg. Men de nivåerna som det nu pratas om har ju ICA aldrig varit närheten av. Det här är något som föreningen måste ta.

Markus Eriksson Michael Wagner
Senaste TV-klippen
SENASTE NYTT

Visa fler
Om Aftonbladet