Kommentars- tråden

TEKNIK

”Förnedringen är fullbordad”

Lena Mellins kolumn om den nya ledningen av (S), och avtackningen av Ibrahim Baylan, som fick ett stort fång rosor, och Tomas Östros, som fick en enda ros, gav upphov till flera hundra kommentarer på aftonbladet.se

Xerxes99

Bedrövligt att in i det sista visa upp maktspelet på detta förnedrande sätt. Ge alla samma goda avtackning så blir det ingen mer negativ publicitet.

Sture Ost

Det här visar ju med all önskvärd tydlighet på interna strider. Jag tycker Östros är ett fån, men nog f-n ska han få en stor bukett för sitt slit. Han blir behandlad som en prao! Löjligt, förnedrande och osmakligt i detta sammanhang.

Hungary

Jag tycker du överdriver Lena Mellin! Så är det att jobba med politik, byter man ledare så byter man medarbetare. Du skrev inget sådant efter valet förra året, när Reinfeldt plockade bort flera personer på ledande poster.

Russell

Man kan vända på det. De ville uttrycka en större glädje över att bli av med Baylan än att bli av med Östros. Östros är trots allt duktig och kunnig, även om hans tal gör sig bäst i stumfilmsformat.

Kooma

Skärpning nu Aftonbladet. Finns det inget vettigare att rapportera om?

JeDiPi

Det hade aldrig hänt om Östros varit kvinna. Man får nämligen bara behandla män på detta vis.