Dagens namn: Ursula, Yrsa
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Jul

Ladda upp dina julbilder

Vinn ett praktfullt bokpaket bestående av 10 böcker

Är du sugen på lite härlig julläsning? Då ska du vara med i vår julfototävling.

Det enda du behöver göra för att vinna är att ladda upp dina bilder på Julsnack. Det kan vara ett foto på din fantastiska julgran eller kanske ett foto från julmiddagen, det viktiga är att det är jultema.

Så gör du för att vinna:

  • Logga in på Snack. Har du inte en snackprofil skapar du en profil. Viktigt är att din snackprofil är komplett ifylld och att du har en profilbild.
  • Ladda upp bilden i fotoalbumet på Snack. Bilden måste vara tagen av dig själv.
  • Tagga bilden (skriv nyckelord) med " Julbilden" så att vi lätt kan hitta den.
  • Lägg till bilden i Julsnack. Det gör du genom att gå in på bilden och längst ner finns ett grönt plustecken och en länk där det står "Klicka här för att ladda upp bilden till dina grupper". Du måste vara medlem i gruppen för att kunna lägga till bilden.
  • Gör gärna en artikelkommentar till denna artikel med beskrivning av motiv.

Dessa böcker kan du vinna

1: a pris: Golddiggers - Tasmina Perry, Inte ens det förflutna - Anna Jansson, Infiltratören - Lasse Wierup, Den sista vintern - Åke Edwardson, Guvernörens hustru - Joseph O'Connor, Borta med vinden - Margaret Mitchell, Ingrid - Charlotte Chandler, Blackwater - Jeremy Schahill, Rhett Butlers berättelse - Donald McCaig, Från Abba till Zeppelin - Christer Olsson & Torbjörn Calvero2 - 6:e pris: Vinterkalas - Hannu Sarenström, Barbro Hellström & Kåre Hellström

Senaste TV-klippen
SENASTE NYTT

Visa fler
Om Aftonbladet