DVD-nyheterna som kan bli julklappar

Nytt Här är några nya DVD-filmer, som kan passa som julklapp 2008.
NYHETER

Det finns massor av klassiska filmer att välja bland i DVD-floran. Dem har man ofta koll på. Men har du koll på de nyaste?

I faktarutan nedan finns en snabbguide med fem tips på aktuella filmer. De har nyligen släppts på DVD.

Film efter person

Komedi, thriller, äventyr... välj genre efter person. Filmerna finns att få för priser upp till 199 kronor på nätet.

Här är två sajter där du finner DVD-filmer [externa länkar]:

Nils-Petter tycker till

Läs också mer om några andra aktuella filmer genom att klicka på på blålänken till höger, där filmexperten Nils-Petter Sundgren kommenterar vem man ska ge bort diverse olika filmer till.

FAKTA

Komedi

Sex and the City

Sarah Jessica Parker spelar huvudrollen som Carrie Bradshaw, som ligger bakom tidningskolumnen ”Sex and the City”. Förlängd specialversion av filmen som är 5 minuter längre än bioversionen.

Äventyr

Hancock

Det finns hjältar, superhjältar och… Hancock. Sliten och bränd superhjälte som inte haft flyt på länge kraschlandar i Brooklyn. För att återfå sin status som superhjälte anlitar han en PR-agent och ingår en relation med dennes förföriska fru (Charlize Theron). Tillsammans skapar de kaos.

Thriller

Bank job

I september 1971 grävde sig tjuvar in i bankvalvet i en bank på Baker Street i London och länsade bankboxarna på kontanter och juveler värda över tre miljoner pund. Inget av bytet återfanns. Ingen arresterades. Bankrånet hamnade på förstasidorna under några dagar och försvann sedan...

Dansfilm

How she move

Fylld med streetdance och har ett kraftfull filmmusik. Handling: om en ung kvinna (Rutina Wesley) med talang gör allt för att uppnå sina drömmars mål.

Animerat

Rocky

Den hyllade seriefiguren Rocky finns nu som film i 13 tvåminutersavsnitt, som visar hur allt är under en helt vanlig, galen dag i Söderhundens liv. Serien är baserad på tecknaren Martin Kellermans eget liv.