Sexigaste klappen 2008

Erika Moberg tipsar om de sexigaste undren till jul

Foto: Emma Mattsson, Pär Johansson, Maria Östlin, Getty Images
NYHETER

Vänta till barnen lagt sig och släkten åkt hem. Ge sedan kvinnan i ditt liv ett alldeles speciellt litet paket och låt henne glittra på julaftonsnatten.

– Ge den du tycker om ett fint paket med vackra underkläder, tipsar Erika Moberg från underklädesbutiken Collero.

Underkläder är en alltid lika uppskattad present, och dessutom både sexig och praktisk. Men vilka ska man välja? Aftonbladet.se frågade underklädesexperten Erika Moberg. Hon är butikschef i underklädesbutiken Collero som sedan 25 år ligger på Malmös största shoppinggata Södra Förstadsgatan. I den väletablerade butiken säljs exklusiva underkläder för speciella tillfällen.

– I år är det brutna färger som gäller. Gärna i mörka jordfärger som brunt, grått, mörkblått och aubergine.

Rött är hett

En vacker svart Balconette-bh med brutet blommönster finns till exempel på Lindex för 229 kronor. Annars är ju de klassiska julunderkläderna röda.

– Röd spets är alltid inne i jultider, säger Erika Moberg. Till tomtemor är ett hett tips ett rött set från högklassiga märket Aubade. Det går att beställa på nätet.

Tänk på passformen

För mörka julkvällar framför brasan passar kanske en liten bekväm och supersexig negligé.

– Själv väljer jag nog en flortunn svart negligé från La Perlas heta undermärke Black Label, säger Erika Moberg leende. Annars är mitt allra bästa tips att tänka ordentligt på passformen. Välj underkläder som gör att kroppen ser vackrare ut – formar brösten eller framhäver någon del av figuren som du tycker extra mycket om.

Mitt i all julstress kan det vara svårt att stressa ner och ägna sig åt varandra. Erika Moberg vet dock bästa sättet att se till att det blir lite kvalitetstid.

– Bästa förföringsknepet är att ge tjejen något vackert att ha under – du kommer garanterat att få se det på senare på kvällen.

FAKTA

Här kan du hitta sexiga klappar

På nätet:

www.evasunderklader.se har små julstrumpor som innehåller en överraskning, stringtrosor med vitt puff och en uppsjö små klänningar. Allt från Rudolf, snögubbar och tomtenissar till sexiga tomtemor.

På www.shoppinghuset.se kan du hitta både tajta långklänningar och små kjolar till vackra tomteflickor i alla åldrar.

För lite mer speciella sexiga varianter och riktigt fina små klänningar finns www.korsetten.se. Där finns dessutom små röda även för mannen…

www.laredoute.se har också ett stort utbud av underkläder för den modemedvetna kvinnan – direkt från den franska catwalken.

I butik:

Lindex har ett brett utbud av vackra röda spetsunderkläder till en rimlig penning. Titta också lite extra på den underbara svarta mönstrade bustieren för 199 kronor.

Söta nattlinnen finns på Hennes och Mauritz. Där är det också lätt att hitta något klassiskt rött i spets.

Minimedia
Lina Thorén

ARTIKELN HANDLAR OM