Julens sexigaste klappar

”Köp någonting romantiskt och sensuellt till din partner"

Foto: Emma Mattsson, Pär Johansson, Maria Östlin, Getty Images
NYHETER

Vill du överraska din partner i jul? Då ska du ge henne något vågat och sensuellt.

– Köp något hon inte skulle unnat sig själv, säger Erika Moberg, på underklädesbutiken Collero.

Underkläder är både en sexig och praktisk julklapp att ge till din partner. Men att hitta rätt modell är allt annat än lätt. Erika Moberg driver underklädesbutiken Collero i Malmö och vet hur du ska gå tillväga för att hitta den perfekta julklappen.

– Titta i din tjejs BH-låda så vet du vilken storlek hon har när du kommer till butiken. Ge henne henne inte någonting hon skulle ha köpt själv. Det är är alltid roligt att få någonting mer sensuellt och vågat.

Spets och färg

Enligt Erika är det mycket spets och färg som gäller i år. Men även stayups och stockings.

– Mitt tips är att köpa någonting romantiskt och sensuellt från Aubade. Om man vill sticka ut finns det även underkläder från den holländska uppstickaren Marlies dekkers. De har trosor med elegant stil och bra passform, säger hon.

Är det osexigt att köpa billigare modeller från HM och Lindex?

– Självklart är det tanken som gäller och är man fattig student måste man anpassa presenterna efter plånboken. Men samtidigt går det fem HM-behåar på en kvaltets-BH. Och har man inte råd skulle jag satsa på bara en riktigt snygg trosa.

Som kille kan det vara pinsamt att handla underkläder för tjejer. Går det lika bra att beställa på internet?

– Killar som handlar till sina tjejer är de roligaste kunderna. Vi tycker det är väldigt gulligt och charmigt och ger dem alltid så mycket hjälp som det går. Sedan tycker jag personligen att det är roligare att handla i specialbutiker. Dels får du gulliga paket som är fint inslagna och även den hjälp du behöver.

Jonas Blomquist/Minimedia