Här är kändisarnas galnaste julklappar

”Brad tyckte att ett besök från David Beckham skulle vara en perfekt julklapp”

NYHETER

En fotbollslektion med David Beckham, en stålmannendocka som liknar en själv och en gatregistrerad Barbiebil. Kändisarna slår på stort när de firar jul – här är deras galnaste klappar.

De är kreativa själar som försörjer sig på att underhålla. Men Hollywoods kändisar är även uppfinnsinsrika när det kommer till att handla julklappar. För två år sedan gav superstjärnan Brad Pitt bort en fotbollslektion med självaste David Beckham till sin son Maddox.

”Perfekt julklapp”

– Brad tyckte att ett besök från David skulle vara en perfekt julklapp, säger en källa till popcrunch.com.

George Clooney är även en generös man – som både gillar att medverka i och se på filmer. Julen 2005 gav han bort sina 100 favoritfilmer från åren 1964 till 1976 till sina närmaste vänner. Några exempel vad som fanns i paketet är A Clockwork Orange, The Godfather, M*A*S*H, Midnight Cowboy och Murder on the Orient Express.

Rosa bil

Men det finns personer som tycker det är roligare att ge bort presenter till sig själv. Förra året gav Hotellarvtagerskan Paris Hilton sig själv en Barbiebil – för 200 000 dollar. Anledningen?

– Jag har alltid velat ha en rosa bil, sa hon.

FAKTA

Kändisarnas julklappar:

Silvio Berlusconi:

Gav en Stålmannendocka som liknade honom själv till sina barnbarn förra året.

– Nu kan mina barnbarn känna sig som ättlingar till en superhjälte, sa han.

Christina Aguilera:

Det räcker inte med att Sean och Jayden Federline har Britney Spears som mamma. För några jular sedan fick de en julklapp från en annan världsstjärna – Christina Aguilera. Presenten innehöll en varsin tröja (som kostade 119 dollar styck) för att hålla pojkarna varma.

David Beckham:

Att hitta en läsvärd pocketbok är ett perfekt julklapp att ge bort för den som har en liten plånbok. David Beckham tänker dock större. För två år sedan köpte han designern Valentino Garavanis bok First Name in Fashion – för 750 pund. Boken gav han till sin fru Victoria Beckham. Om hon läste den? Det är ännu oklart.

Klart är dock vad Davids syfte med julklappen var.

– Jag ska ge Victoria något bra att läsa på toaletten, sa fotbollsstjärnan enligt The Sun.

Jonas Blomquist/Minimedia