Chef gav bort vinöppnare – till en nykter alkoholist

Här är Aftonbladets läsares värsta julklappsminnen

NYHETER

En rådjurssadel till en vegetarian, ett porträtt på chefen och en vinöppnare – till en nykter alkoholist. Ibland går det fel när cheferna ska ge bort presenter. Här är läsarnas värsta julklappsminnen.

Att ge bort en present innan julledigheten är ett vanligt sätt för Sveriges chefer att tacka sin personal för gott arbete. Men ibland kan det gå riktigt fel. En av Aftonbladets läsare skriver att hon berättat för sin chef att hon var nykter alkoholist. Några veckor senare kom julklappen – en vinöppnare.

Rådjurssadel

Och det finns fler chefer som kanske inte har lyssnat tillräckligt på sina anställda. En vegetarian sedan många år tillbaka fick en rådjurssadel innan hon skulle gå på julledigheten. Men mest besviken måste ändå den läsare som fick en burk curry (värd två kronor) ha blivit.

Porträtt av chefen

Inte över kryddan, men kanske över att hans kollega fick en digitalkamera som kostade 3700 kronor. Andra exempel på udda julklappar som läsarna har fått är ett porträtt på chefen, ett paket knäckebröd och en varmkorvsrost.

Jonas Blomquist/Minimedia