Vinn Spanienresa i Volvos fototävling

MOTOR

Till helgen är det premiär för Volvo V60 med R-Design hos återförsäljarna. Provkör en bil och var med i fototävlingen ”Volvo Design Tour 2011”.

Ta en bild på dig själv i valfri modell – då har du chans att vinna en resa till Barcelona.

Provkör valfri modell, exempelvis en V60 R-Design.

Den 5-6 februari är det R-Design Weekend i Volvohandeln. Under öppethelgen premiärvisas nya Volvo V60 R-Design. Här kan du läsa mer om specialmodellen. Det kommer dessutom att finnas flera fina erbjudanden på populära modeller. Samtidigt har du ett utmärkt läge för att plåta ditt bidrag till Volvos fototävling.

Redan den 1 februari 2011 drar Volvo Personbilar Sverige igång den tio veckor långa provkörningstävlingen ”Volvo Design Tour”.

Provkör ny Volvo

För att tävla måste man provköra en ny Volvo (vilken modell som helst) och ta en kreativ bild på sig själv tillsammans med provkörningsbilen.

Bilden ska sedan laddas upp på tävlingssajten volvocars.se/designtour. Detta kan göras via MMS eller via dator. I potten ligger en resa till designstaden Barcelona, kryddat med fotbollsbiljetter och ett besök på Volvo Design Center.

Totalt är det två par (4 pers) som vinner, varav ett par vinner på den mest kreativa bilden. För att bredda chansen att vinna finns det dessutom ett tävlingsmoment som går ut på att få kompisar att rösta på deltagarens bildbidrag under tävlingsperioden. Av de fem bidrag som har fått flest röster väljs sedan den mest kreativa bilden ut som vinnarpar nr 2. Läs mer på: volvocars.se/designtour.

Volvo

ARTIKELN HANDLAR OM