Vinn S60 R-Design under torsdagens Uppesittarkväll

MOTOR

Bingolottos Uppesittarkväll har blivit en jutradition. Som vanligt finns det en ny Volvo som storvinst – i år en röd S60 med R-Design.

Bilen har skänkts som en del i arbetet för World Childhood Foundation.

Lotta Engberg leder uppesittarkvällen.

Natten mot julafton vakas i vanlig ordning in av TV4. Den 23 december direktsänds Bingolottos Uppesittarkväll från Göteborg, som arrangeras av Volvos samarbetspartner Folkspel. Från 19:30 till midnatt bjuder Lotta Engberg på gäster, musik, julklappsrim och en mängd drömvinster. Det har blivit en tradition att Uppesittaren samlar in pengar till World Childhood Foundation, en stiftelse som grundades på initiativ av Drottning Silvia.

En Volvo bland vinsterna

Det är även en tradition att Volvo Personbilar står för en av Uppesittarkvällens storvinster. Till torsdagens sändning har biltillverkaren donerat en röd Volvo S60 R-Design. Det är en specialutrustad version av den helt nya modellen, med en unik design och ännu sportigare köregenskaper.

Volvo Personbilar är så kallad ”Major Partner” till World Childhood Foundation. Samarbetet har pågått sedan 2003 och i år hoppas Volvo på ett nytt rekord, som kommer barnen till godo.

Förbättrar barns villkor

– World Childhood Foundations arbete är högst förenligt med Volvos värderingar. Stiftelsens målsättning är att förbättra levnadsvillkoren för barn i utsatta miljöer världen över, vilket ligger oss varmt om hjärtat. Det är sjätte året i rad som vi skänker en bil i samband med Uppesittaren till förmån för World Childhood Foundation. Alla som ringer har chans att vinna en läcker bil, samtidigt som man gör en god gärning. Vi hoppas att vi kan slå rekord i år, säger Sammy Pergament, event- och sponsringsansvarig på Volvo Personbilar Sverige.

Under årets uppesittarkväll framförs musik bland annat av Sanna Nielsen, Shirley Clamp och Sonja Aldén.

Volvo

ARTIKELN HANDLAR OM