Vinn Spanienresa i Volvos fototävling

MOTOR

Är du sugen på att provköra en av Volvos många modeller? Då har du ett utmärkt läge för att plåta ditt bidrag till Volvos fototävling.

I ”Volvo Design Tour” kan du vinna en resa till designstaden Barcelona, kryddat med fotbollsbiljetter och ett besök på Volvo Design Center.  

Provkör valfri modell, exempelvis en V60 R-Design.

Just nu pågår Volvo Personbilar Sveriges provkörningstävling ”Volvo Design Tour”. För att tävla måste man provköra en ny Volvo (vilken modell som helst) och ta en kreativ bild på sig själv tillsammans med provkörningsbilen.

Bilden ska sedan laddas upp på tävlingssajten volvocars.se/designtour. Detta kan göras via MMS eller via dator. I potten ligger en resa till designstaden Barcelona, kryddat med fotbollsbiljetter och ett besök på Volvo Design Center.

Två par vinner

Totalt är det två par (4 pers) som vinner, varav ett par vinner på den mest kreativa bilden. För att bredda chansen att vinna finns det dessutom ett tävlingsmoment som går ut på att få kompisar att rösta på deltagarens bildbidrag under tävlingsperioden. Av de fem bidrag som har fått flest röster väljs sedan den mest kreativa bilden ut som vinnarpar nr 2. Läs mer på: volvocars.se/designtour.

Volvo

ARTIKELN HANDLAR OM