Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Andra Chansen odds Schlagerfestivalen 2020

Det har blivit dags för Andra Chansen där det görs upp i dueller om vem som ska ta de sista fyra platserna och därmed ta sig vidare till Schlagerfestivalens final 2020. Från deltävlingarna har vi fått se en hel del skrällar, bland annat tog sig Drängarna till Andra Chansen trots att man var tippade att komma sist. En annan skräll var att Felix Sandman återigen misslyckades att ta finalplatsen direkt och tävlar istället än en gång i andra chansen.

I Andra Chansen gör deltagarna upp i dueller. Detta betyder att man endast tävlar mot ett bidrag där svenska folket röstar fram den person som ska gå till final. På denna sida ska vi givetvis presentera de olika duellerna samt ta fram oddsen i Andra Chansen för varje duell. Vem tror du går vidare från Andra Chansen?

Duellerna i Andra Chansen odds

Duellerna i Andra Chansen skall avgöras den 2 mars. I samtliga dueller hittar vi en favorit, men går alla favoriter vidare till final? Här nedan kan du se oddsen för Andra Chansen i Schlagerfestivalen 2019:

Duell 1:

Anis don Demina 1.30 Spela Här!
Ellen & Simon Peyron 3.20 Spela Här!

Duell 2:

Malou Prytz 2.50 Spela Här!
Paul Rey 1.60 Spela Här!

Duell 3:

Felix Sandman 1.30 Spela Här!
Frida Öhrn 3.20 Spela Här!

Duell 4:

Mendez 1.55 Spela Här!
Drängarna 2.30 Spela Här!

Favoriter & tips Andra chansen 

Åtta bidrag ska bli fyra. Dessa fyra bidrag skickas sedan vidare till finalen i Schlagerfestivalen 2020. Vi ska kika närmare på favoriterna samt våra tips inför duellerna i Andra Chansen 2020.

Anis don Demina vs Ellen Benediktsson & Simon Peyron

Artisten, youtubern och DJ:n Anis don Demina tog sig från den tredje deltävlingen sig vidare till Andra Chansen. Han ställs mot Ellen Benediktsson & Simon Peyron där det ser ut att bli en jämn kamp om finalplatsen.  

Vår gissning: Vi tror att folk uppskattar Anis don Demina mer och lyckas därmed få flest röster av svenska folket.  På förhand känns detta dock som en väldigt jämn duell. 


Tippa Anis att gå vidare till odds 1.30!


Malou Prytz vs Paul Rey

Paul Rey sågs som favorit att vinna hela tävlingen, men efter deltävlingen blev det andra chansen och nu blir det tufft att ens nå en final. Malou Prytz gjorde en riktigt bra tävling förra året, men i år ser det desto tuffare ut. I andra chansen duellen mot Paul Rey känns det relativt jämnt, men det ska mycket till om Prytz ska ta sig vidare.

Vår gissning: Vi tror Paul Rey kommer ta sig vidare till final. Även om bidraget inte klingar "schlager" så är det trots allt ett bra bidrag. Vi tror svenska folket röstar Paul Rey till finalen. 


Tippa Paul Rey att gå vidare till odds 1.60!


Felix Sandman vs Frida Öhrn

Felix Sandman tog sig återigen till andra chansen trots favorit att gå direkt till final. Här ställs han mot Frida Öhrn som hade ett bra bidrag, men han bör ta sig vidare till final. 

Vår gissning: Vi tror Felix Sandman tar finalplatsen i Schlagerfestivalen 2020. Även om Frida Öhrn har en god chans att utmana så tror vi inte hon kommer klara hela vägen. 


Tippa Felix Sandman att gå vidare till odds 1.30!


Mendez vs Drängarna

Denna duell är väldigt tuff. Drängarna bjöd på ett härligt bidrag och många av TV-tittarna gillar denna typ av musik. Mendez som varit med i Schlagerfestivalen flertalet gånger är dock också populär bland tittarna vilket ger oss en spännande duell i Andra Chansen. 

Vår gissning: Vi står lite tveksamma om vem som går vidare till final i denna duell. Mendez lär vara störst favorit, men vi tror att Drängarna mycket väl kan vinna. I denna duell är det dagsformen som avgör.  


Tippa vem som går vidare hos LeoVegas!


Spela hos Speedy Bet Sport

Hos Speedy Bet Sport kan du spela på Schlagerfestivalen 2020 väldigt enkelt. Här bjuds du inte bara på en riktigt snygg bettingsida utan även snabba insättningar som uttag. Här gör du en insättning direkt som du godkänner med ditt e-Leg, därefter kan du placera ditt spel. Om du vinner kan du sedan göra ett uttag och ha pengarna tillbaka på bankkontot inom loppet av 5 minuter. 

Om du vill placera ett spel på Schlagerfestivalen hos Speedy Bet ska du göra följande:

1. Gå till Speedy Bet Sport här!

2. Skriv in den summa du vill sätta in. 

3. Godkänn betalningen med e-Leg

4. Gå till ”specialer” 

5. Välj din artist genom att klicka på oddset. 

6. Fyll i den summa du vill spela för på spelkupongen. 

7. Håll tummarna för att ditt spel går med vinst.

Om spelet går med vinst är det ännu enklare att göra ett uttag av sina pengar. Gå igenom följande steg och ta ut dina vinster på direkten.

  1. Välj uttag.
  2. Skriv in summan du vill ta ut.
  3. Klicka på uttag. 
  4. Ha pengarna på bankkontot inom 5 minuter. 

Spela på Schlagerfestivalen 2020 hos Speedy Bet Sport här!