HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Schlagerfestivalen 2019

Andra Chansen odds Schlagerfestivalen

Det har blivit dags för Andra Chansen där det görs upp i dueller om vem som ska ta de sista fyra platserna och därmed ta sig vidare till Schlagerfestivalens final 2019. Från deltävlingarna har vi fått se en hel del skrällar, bland annat tog sig Vlad Reiser till Andra Chansen medan Anna Bergendahl som var storfavorit missade direkt finalplats och landade in på Andra Chansen istället. 

I Andra Chansen gör deltagarna upp i dueller. Detta betyder att man endast tävlar mot ett bidrag där svenska folket röstar fram den person som ska gå till final. På denna sida ska vi givetvis presentera de olika duellerna samt ta fram oddsen i Andra Chansen för varje duell. Vem tror du går vidare från Andra Chansen?

Duellerna i Andra Chansen odds

Duellerna i Andra Chansen skall avgöras den 2 mars. I samtliga dueller hittar vi en favorit, men går alla favoriter vidare till final? Här nedan kan du se oddsen för Andra Chansen i Schlagerfestivalen 2019:

Duell 1:

Vlad Reiser 2.55 Spela Här!
Nano 1.48 Spela Här!

Duell 2:

Andreas Johnsson 5.00 Spela Här!
Anna Bergendahl 1.15 Spela Här!

Duell 3:

Martin Stenmarck 4.50 Spela Här!
Lisa Ajax 1.18 Spela Här!

Duell 4:

Rebecka Karlsson 3.15 Spela Här!
Arvingarna 1.33 Spela Här!

Favoriter & tips Andra chansen 

Åtta bidrag ska bli fyra. Dessa fyra bidrag skickas sedan vidare till finalen i Schlagerfestivalen 2019. Vi ska kika närmare på favoriterna samt våra tips inför duellerna i Andra Chansen 2019.

Vlad Reiser vs Nano

Den första duellen i Schlagerfestivalens Andra Chansen står mellan Youtube-profilen Vlad Reiser och Nano. Vlad Reiser var redan i deltävlingen uträknad men lyckades tack vare sina många fans ta sig vidare till Andra Chansen. Nano bjuder på ett starkt framträdande och bör ta sig vidare till final, frågan är bara om Vlad Reisers fans är fler? 

Vår gissning: Vi tror Nano går vidare till final. Bidraget är mycket bättre och han har även en erfarenhet i Schlagerfestivalen.


Tippa Nano att gå vidare till odds 1.48!


Andreas Johnson vs Anna Bergendahl

Andreas Johnsson tar sig an favoriten Anna Bergendahl i den andra duellen. Anna Bergendahl var från början favorit att vinna hela Schlagerfestivalen, men lyckades endast kvalificera sig för Andra Chansen i deltävling 1. Andreas Johnsson bjöd på ett härligt bidrag, men frågan är om det räcker?

Vår gissning: Anna Bergendahls bidrag hade nog gått bättre i finalen, men i Andra Chansen är det TV-publiken som röstar och vi tror att Andreas Johnson har en bra chans att utmana Anna Bergendahl. Till fem gånger pengarna tycker vi helt klart Johnson är värd en slant. 


Tippa Andreas Johnsson att gå vidare till odds 5.00!


Martin Stenmarck vs Lisa Ajax

Martin Stenmarck och Lisa Ajax gör upp i Schlagerfestivalens tredje duell. Stenmarck sjunger på svenska och har varit med i tävlingen flertalet gånger tidigare. Lisa Ajax har även deltagit i Schlagerfestivalen tidigare och sjunger dessutom på engleska, vilket vi tror ger henne en fördel. 

Vår gissning: Lisa Ajax går vidare. Vi tror folk tröttnat en aning på Stenmarck och att 20-åriga Lisa Ajax har folkets förtroende i denna duell.


Tippa Lisa Ajax att gå vidare till odds 1.40!


Rebecka Karlsson vs Arvingarna

Denna duell är väldigt tuff. Arvingarna bjöd på ett härligt bidrag, men sjunger på svenska. Rebecka Karlsson hade även hon ett bra bidrag, men det kändes inte som hon fick ut det mesta av sig själv. I duellen handlar det om att få ut det bästa av sig själv, om Rebecka Karlsson lyckas med detta går hon vidare till final, om inte så kniper troligtvis favoriten Arvingarna platsen. 

Vår gissning: Vi står lite tveksamma om vem som går vidare till final i denna duell. Arvingarna är lite för stora favoriter enligt oss, men bör ha en bättre chans att gå vidare om inte Karlsson gör ett riktigt bra framträdande i duellen. 


Tippa vem som går vidare hos LeoVegas!


Spela hos Speedy Bet Sport

Hos Speedy Bet Sport kan du spela på Schlagerfestivalen 2019 väldigt enkelt. Här bjuds du inte bara på en riktigt snygg bettingsida utan även snabba insättningar som uttag. Här gör du en insättning direkt som du godkänner med ditt BankID, därefter kan du placera ditt spel. Om du vinner kan du sedan göra ett uttag och ha pengarna tillbaka på bankkontot inom loppet av 5 minuter. 

Om du vill placera ett spel på Schlagerfestivalen hos Speedy Bet ska du göra följande:

1. Gå till Speedy Bet Sport här!

2. Skriv in den summa du vill sätta in. 

3. Godkänn betalningen med BankID

4. Gå till ”specialer” 

5. Välj din artist genom att klicka på oddset. 

6. Fyll i den summa du vill spela för på spelkupongen. 

7. Håll tummarna för att ditt spel går med vinst.

Om spelet går med vinst är det ännu enklare att göra ett uttag av sina pengar. Gå igenom följande steg och ta ut dina vinster på direkten.

  1. Välj uttag.
  2. Skriv in summan du vill ta ut.
  3. Klicka på uttag. 
  4. Ha pengarna på bankkontot inom 5 minuter. 

Spela på Schlagerfestivalen 2019 hos Speedy Bet Sport här!

Aftonbladet

Ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson.

Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin

Support: Kontakta kundtjänst