Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Avatars: Gateway Guardians Slot

Har du alltid undrat om det finns liv bortanför vår planet? Då kommer du säkerligen att uppskatta Yggdrasils nya spel: Avatars: Gateway Guardians Slot! Det här är nämligen en högst kosmisk slot, kommer du att märka, och liknar inte riktigt något vi tidigare sett. Free spins är en av funktionerna ihop med en hel del annat spännande. I den här recensionen berättar vi mer!

Snabbfakta:

Speltillverkare: Yggdrasil
Lanseras: 17 juni 2020
Antal hjul & rader: Inga, den här spelplanen är lite annorlunda!
Vinstlinjer: 6
Lägsta insats: 1 kr
Högsta insats: 2 000 kr
Free Spins: Ja
Jackpot: Nej
RTP: 96,3%

Var kan man spela Avatars: Gateway Guardians Slot?


Rizk

100 kr bonus.

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 100 kr. Min. insättning 100 kr.
LeoVegas

100 omsättningsfria free spins.

| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Free Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
Mr Green

20 omsättningsfria free spins.

| regler & villkor gäller | Endast giltig för nya spelare med första insättning på min. 200kr. Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla 20 gratissnurr i Book of Dead (värde 5 kr/spinn). Ev. vinster från gratissnurr är omsättningsfria. Giltig i 60 dagar.

Hur spelar man Avatars: Gateway Guardians Slot?

Vi brukar berätta mer om spelplanen, hjul och rader, men när vi öppnar Avatars: Gateway Guardians Slot så ser vi direkt att här inte finns några sådana klassiska hjul! Istället kallas det ”sektioner” som indelas i olika delar. Spelet har 7 vanliga symboler och när tre delar hamnar i en linje så blir det vinst!

Det finns också något i Avatars: Gateway Guardians Slot som heter ”Hot Spot” och det är när en sektion blir upplyst och en vinst i denna triggar igång ”Multiplier Wheel”. Detta kan ge dig upp till x101 i multipliktator!

Avatars: Gateway Guardians Slot

Avatars: Gateway Guardians Slot Free Spins

Om du landar tre free spins-symboler så aktiveras 10 free spins. I free spins-läget finns det åtta sektioner och ännu fler hot spots!

Spela Avatars: Gateway Guardians Slot i mobilen

Vill du spela Avatars: Gateway Guardians Slot i mobil eller surfplatta så går detta att göra utan problem. Android eller iOS spelar ingen roll. Om ditt casino erbjuder en app får du själv välja om du vill spela direkt i den mobila webbläsaren eller inte.


Rizk

100 kr bonus.

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 100 kr. Min. insättning 100 kr.

Sammanfattning

Avatars: Gateway Guardians Slot är framför allt ett supersnyggt spel som är lite olikt andra slots med tanke på spelplanen. Vi gillar nytänk och tycker att Yggdrasil har skapat en alldeles underbart slot i och med Avatars: Gateway Guardians Slot!


Spana in spel från Yggdrasil hos LeoVegas