Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Cash Volt Slot

Är det någon speltillverkare som verkligen lanserar nyheter i ett rasande tempo så är det Red Tiger Gaming. Näst på tur ut är Cash Volt Slot som bjuder på elektriska men direkta vinstmöjligheter. Här gäller det kort och gott att landa minst sex stycken Cash Volt Slot-symboler! Häng med oss i vår recension så ska vi berätta mer.

Notera: Cash Volt Slot är inte lanserad ännu och finns därför inte att spela någonstans i dagsläget. Spelet är planerat att släppas den 2 juli 2020 och då kommer vi också att uppdatera den här recensionen!

Snabbfakta:

Speltillverkare: Red Tiger Gaming
Lanseras: 2 juli 2020
Antal hjul & rader: 5 / 3
Vinstlinjer: 20
Lägsta insats: Mer info kommer snart
Högsta insats: Mer info kommer snart
Free Spins: Mer info kommer snart
Jackpott: Mer info kommer snart
RTP: Mer info kommer snart

Var kommer man att kunna spela Cash Volt Slot?


Hajper

100 kr bonus.

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr vid din första insättning på 100 kr eller mer. Omsättningskrav 1x.
LeoVegas

100 omsättningsfria free spins.

| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Free Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
Mr Green

20 omsättningsfria free spins.

| regler & villkor gäller | Endast giltig för nya spelare med första insättning på min. 200kr. Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla 20 gratissnurr i Book of Dead (värde 5 kr/spinn). Ev. vinster från gratissnurr är omsättningsfria. Giltig i 60 dagar.

Hur spelar man Cash Volt Slot?

Cash Volt Slot består av 5 hjul, 3 rader och med 20 fixerade spellinjer. Temat är old school – här bjuds vi helt enkelt in till en lite mer klassisk spelautomat med symboler som BAR:s, citroner, 7:or, klockor och körsbär. Maxvinsten i spelet är 2 500 gånger insatsen och innan du börjar snurra hjulen får du också ställa in din insats. Notera att insatsen går att reglera allt eftersom, så du behöver med andra ord inte spela med samma insats hela tiden!

Ytterligare funktioner i Cash Volt Slot får vi avvakta med att berätta om då all information om spelets upplägg helt enkelt inte finns tillgänglig ännu.

Cash Volt Slot Free Spins

Mer info kommer snart.

Spela Cash Volt Slot i mobilen

För den spelare som föredrar mindre enheter som mobil och surfplatta så går det givetvis bra att spela Cash Volt Slot även där i. Om ditt casino erbjuder en app får du själv avgöra om du vill ladda ner denna och spela Cash Volt Slot i den. Annars går det också lika bra att spela Cash Volt Slot direkt i den mobila webbläsaren!


Hajper

100 kr bonus.

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr vid din första insättning på 100 kr eller mer. Omsättningskrav 1x.

Sammanfattning

Vi avvaktar med en sammanfattning av Cash Volt Slot tills dess att spelet finns ute och vi själva har provspelat det. Cash Volt Slot kommer att komma ut på marknaden den 2 juli 2020!


Spana in spel från Red Tiger hos LeoVegas