Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Ingen Brexit den 31 oktober enligt oddsen

Storbritannien förväntas lämna EU den 31 oktober 2019. Men frågan är om det verkligen blir av då? Hos Unibet pekar oddsen på att så inte blir fallet. 

Ödesmånad för Boris Johnson

Den brittiske premiärminstern Boris Johnson står inför en riktig ödesmånad. I veckan skall ett nytt utträdesavtal ligga på EU:s bord och i slutet av veckan är det toppmöte i Bryssel. Men något urträde den 31 oktober som många förväntar sig tycks inte bli av. Enligt oddsen ser Brexit ut att skjutas upp ytterligare. 

- Om Johnsons avtalsförslag får nej från EU eller det egna parlamentet måste han senarelägga Brexit. Och som lök på oktoberlaxen är det en omröstning i det egna parlametet påföljande vecka. Och där kan han ju åka på en misstroendeomröstning, så lite huvudbry har han nog nu Johnson, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

Brexit senast den 31 oktober ger hos Unibet oddset 3.80, att jämföra med att det inte blir någon Brexit innan utsatt datum, som står till låga 1.22. Ett annat odds pekar inte heller på någon Brexit utan ett avtal innan årets slut. Sannolikheten bedöms vara större att det blir nyval innan Brexit. Så här ser alla odds på Brexit och Boris Johnson ut hos Unibet: 

Odds Brexit senast 31 oktober:

Ja 3.80 Till Unibet!
Nej 1.22 Till Unibet!

 

Andra misstroendeomröstningen i regeringen?

Mycket talar för att det kommer ske en andra misstroendeomröstning i den engelska regeringen. Hos Unibet ger spelet följande odds:

Odds misstroendeomröstning innan 31 december 2019:

Ja 1.50 Till Unibet!
Nej 2.40 Till Unibet!

Hur länge kommer Boris Johnson sitta vid makten?

Efter att Theresa May i slutet av maj 2019 tillkännagav sin avgång som premiärminister och partiledare, ställde Boris Johnson upp som partiledarkandidat, och var då favorittippad på grund av sin popularitet bland partiets medlemmar. I den första valomgången bland de konservativa underhusledamöterna, som genomfördes den 13 juni 2019, blev Johnson den kandidat som fick flest röster. Men allt har knappast varit frid och fröjd för den 55-årige premiärministern och frågan är hur länge han lyckas sitta kvar vid makten? 

Odds, år Boris Johnson att avgå som Premiärminister:

2019 2.25 Till Unibet!
2020 3.50 Till Unibet!
2021 11.00 Till Unibet!
2022 11.00 Till Unibet!
2023 eller senare 4.50 Till Unibet!

Vem blir Storbritanniens näste Premiärminister?

Labourpartiets Jeremy Corbyn eller Ken Clarke i Konservativa partiet? Vem tar över som Storbritanniens Premiärminster, efter Boris Johnson? Just nu är Corbyn knapp favorit.

Odds nästa Premiärminster i Storbritannien:

J. Corbyn 3.00 Till Unibet!
K. Clarke 8.00 Till Unibet!
M. Beckett 8.00 Till Unibet!
J. Swinson 15.00 Till Unibet!
K. Starmer 18.00 Till Unibet!
M. Gove 21.00 Till Unibet!
N. Farage 21.00 Till Unibet!

Spela på politik hos Unibet

Spela på politik? Hos Unibet hittar du en mängd odds på politik. Allt från det amerikanska presidentvalet och Brexit till nästa val i Sverige. Som ny kund kan du välja mellan tre bonusar: 100 % upp till 2 000 kronor, 500 % upp till 500 kronor eller andra chansen upp till 500 kronor. 

Unibet Sport

100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.