Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Irish Pot Luck Slot

I Irish Pot Luck Slot från NetEnt får vi besöka Emerald Isle där både free spins och ett ”Jackpot Wheel” väntar. Med irländsk grönska får vi kliva in i ännu en magisk värld som NetEnt har skapat och frågan är nu, håller Irish Pot Luck Slot måttet? Låt oss ta reda på det!

Notera: Irish Pot Luck Slot är inte lanserad ännu och finns därför inte att spela någonstans i dagsläget. Vi kommer att uppdatera den här recensionen så snart spelet finns ute, den 5 augusti 2020!

Snabbfakta:

Speltillverkare: NetEnt
Lanseras: 5 augusti 2020
Antal hjul & rader: 5 / 3
Vinstlinjer: 20
Lägsta insats: Mer info kommer snart
Högsta insats: Mer info kommer snart
Free Spins: Ja
Jackpott: Ja
RTP: 96,02%

Var kommer man att kunna spela Irish Pot Luck Slot?


Snabbare

100 omsättningsfria free spins.
Black Week-kampanj!

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Erbjudandet gäller fram till den 29 november 2020. Få 100 omsättningsfria jackpott-spins på Book of Dead vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Spins måste förbrukas inom 60 dagar efter aktivering.
Mr Green

20 omsättningsfria free spins.

| regler & villkor gäller | Endast giltig för nya spelare med första insättning på min. 200kr. Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla 20 gratissnurr i Book of Dead (värde 5 kr/spinn). Ev. vinster från gratissnurr är omsättningsfria. Giltig i 60 dagar.
LeoVegas

100 omsättningsfria free spins.

| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Free Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.

Hur spelar man Irish Pot Luck Slot?

I Irish Pot Luck Slot får vi bege oss till Irland där magiska vinster väntar i grönskan. Spelet består av 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer och har en RTP på 96,02%. Nedan ska vi kika närmare på de olika funktionerna i spelet:

Pot Luck Feature

Under varje snurr i spelet har du en liten leprechaun till din hjälp, han kastar in specialsymboler på spelplanen! Allt upp till tre scatters, fem wilds eller tre jackpottsymboler på en och samma gång kan adderas till hjul 1, 3 eller 5.

Multiplier Feature

Den här funktionen är aktiv på varje snurr. För varje spelrunda har du nämligen en potentiell multiplikator och denna läggs till på varje snurr. I basspelet kan du få x1, x2, x3 eller x5 och i free spins så mycket som x15!

Irish Pot Luck Slot Free Spins

Det finns ett free spins-läge i Irish Pot Luck Slot som du aktiverar genom att få upp minst tre scatter-symboler. Som vi nämnde här ovan så är multiplikatorn i free spins högre, här kan du få x2, x4, x7 eller x15 på dina vinster!

Spela Irish Pot Luck Slot i mobilen

Vill du spela Irish Pot Luck Slot i mobilen eller surfplattan? Inga problem! Irish Pot Luck Slot stödja i både iOS och Android och om ditt casino erbjuder en app kan du med fördel ladda ner den och spela Irish Pot Luck Slot där i. Men, det går lika bra att spela Irish Pot Luck Slot i den mobila webbläsaren!


Mr Green

20 omsättningsfria free spins.

| regler & villkor gäller | Endast giltig för nya spelare med första insättning på min. 200kr. Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla 20 gratissnurr i Book of Dead (värde 5 kr/spinn). Ev. vinster från gratissnurr är omsättningsfria. Giltig i 60 dagar.

Sammanfattning

Det är inte första gången vi stöter på en slot med irländsk tema, det ska erkännas. Men det är tillräckligt sällan för att vi ska vara mätta på temat! Irish Pot Luck Slot är en trevlig slot som bjuder på lite av varje: free spins, wilds, multiplicerare och fasta jackpottar – något som givetvis är ett trevligt inslag. Vi ger tummen upp till Irish Pot Luck Slot!


Spela spel från NetEnt hos LeoVegas