Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Lucky Neko: Gigablox Slot

När Yggdrasil släpper nytt är vi många som sitter på helspänn! Denna gång var det dags för ”Lucky Neko: Gigablox Slot” – en urcharmig slot med asiatiskt tema och den där touchen som bara Yggdrasil lyckas med, Här kan du få gigantiska block – Gigablox – som täcker flera hjul och positioner på samma gång. Låt oss berätta mer om Lucky Neko: Gigablox Slot här i vår recension!

Notera: Lucky Neko: Gigablox Slot är inte lanserad ännu och går därför inte att spela någonstans i nuläget. Vi kommer att uppdatera den här recensionen så snart spelet finns ute – den 24 juni 2020!

Snabbfakta:

Speltillverkare: Yggdrasil
Lanseras: 24 juni 2020
Antal hjul & rader: 6 / 4
Vinstlinjer: 40
Lägsta insats: 80 öre
Högsta insats: 1 000 kr
Free Spins: Ja
Jackpot: Nej
RTP: 96,4%

Var kommer man att kunna spela Lucky Neko: Gigablox Slot?


Hajper

100 kr bonus.

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr vid din första insättning på 100 kr eller mer. Omsättningskrav 1x.
LeoVegas

100 omsättningsfria free spins.

| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Free Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
Rizk

100 kr bonus.

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 100 kr. Min. insättning 100 kr.

Hur spelar man Lucky Neko: Gigablox Slot?

Lucky Neko: Gigablox Slot spelas på 6 hjul, 4 rader och med 40 vinstlinjer i basspelet men 85 stycken i free spins-läget. Spelet bjussar på 4 högbetalande symboler och 4 lågbetalande symboler. Funktionen ”Gigablox Feature” innebär att det är symboler som är extra stora och de kan då vara 2x2 till 6x6 positioner stora. Alla symboler, såväl wilds som free spins-symboler, kan landa som gigablox-symboler.

Lucky Neko: Gigablox Slot

Lucky Neko: Gigablox Slot Free Spins

Om du landar fem eller fler free spins-symboler så startar free spins-läget. Nu kommer hjulen att expandera och bli 6x8 med 85 vinstlinjer! För varje free spin-symbol som du landar under gratisläget så får du en extra free spin.

Under varje free spin-session så är det en slumpmässig symbol som blir ”blessed” och det innebär att dess värde ökar med upp till x5

Spela Lucky Neko: Gigablox Slot i mobilen

En hel del spelare föredrar att spela i mobilen och om du känner för att spela just Lucky Neko: Gigablox Slot så går detta jättebra att göra. Android eller iOS spelar ingen roll!


Rizk

100 kr bonus.

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 100 kr. Min. insättning 100 kr.

Sammanfattning

Lucky Neko: Gigablox Slot är en mysig och charmig slot från Yggdrasil som kanske inte bjuder på några enorma överraskning mer än extra stora symboler, men det är förstås trevligt som omväxling! Vi uppskattar de jordnära tonerna i spelet som skapar en harmonisk känsla.


Spana in spel från Yggdrasil hos LeoVegas