Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds England - Sverige fotbolls-VM

Matchinfo:

  • England - Sverige
  • Fotbolls-VM, bronsmatch
  • Matchstart: 7 juli kl. 17:00
  • TV-kanal: Cmore

Efter 90 minuter stod det fortfarande 0-0 mellan Holland - Sverige, men nio minuter in i förlängningen tryckte Jackie Groenen in 1-0 för sitt Holland, något som också skulle bli slutresultatet i matchen. England hade kanske mer otur än Sverige när man i semifinalen spelade mot USA, då man förlorade med 2-1 och missade en straff under de sista 10 minuterna. Summan av kardemumman är att vi kommer få se två lag som säkerligen är rejält sugna på bronset. 

Sverige har 120 minuter i benen samt en dag mindre vila inför bronsmatchen, något som England säkerligen kan dra nytta av. Kanske är också det en av anledningarna till att man är stora favoriter att knipa tredjeplatsen. På denna sida ska vi kika närmare på oddsen inför England - Sverige, startelvorna och mycket mer. Häng med!

Odds England - Sverige

Vem vinner bronset i fotbolls-VM 2019, England eller Sverige? Enligt spelbolagen så kommer England vinna matchen tämligen enkelt. Det ska dock sägas att bollen är rund och i dagsläget kan du få hela 5 gånger pengarna på en svensk seger. Låt oss jämföra och kika närmare på oddsen mellan England vs Sverige.

Odds England - Sverige: 

Resultat
Unibet Sport
Speedy Bet Sport
England 2.30 2.25
Oavgjort 3.25 3.20
Sverige 3.20 3.25

Ta emot en bonus på England - Sverige

Vill du placera ett spel på England - Sverige? Då kan du passa på att hämta hem din välkomstbonus som ny spelare hos ett av våra utvalda spelbolag. Här kan du göra en insättning på så lite som 100 kr och få 600 kr att spela med eller ta en större bonus och få upp till hela 2 000 kr extra. Spana in välkomstbonusarna nedan och ta del av den som passar dig allra bäst. 

Unibet Sport bonus

100% upp till 2 000 kr. 
Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.

500% upp till 500 kr. 
Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.

Satsa upp till 500 kr få insatsen tillbaka om du förlorar. 
Omsättningskrav vid förlust: 6x till lägsta odds 1.40. 
Om du vinner på ditt spel finns det inget omsättningskrav. 


Unibet Sport

100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Speedy Bet Sport Bonus

Få 100% bonus upp till 2 000 kr. 
Omsättningskrav: 8x till lägsta odds 1.80 


Speedy Bet Sport

100 kr bonus.

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 100 kr. Min. insättning 200 kr. Omsättningskrav 8x på odds.

Startelvan England - Sverige

Vilken är den troliga startelvan i England och Sverige när lagen möts i fotbolls-VM? Låt oss spana in de troliga startelvorna i matchen nedan:

Englands startelva mot Sverige (4-4-2):

Telford – Bronze, Houghton, Mc Manus, Stokes – Walsh, Scott, Mead, Daly – Parris, White

Sveriges startelva mot England (4-3-3):

Lindahl – Glas, Fischer, Sembrant, Eriksson – Rubensson, Asllani, Seger – Jakobsson, Blackstenius, Rolfö

Fler England - Sverige Odds

Gillar du inte att spela på 1X2? Då kan du självklart hitta flertalet andra odds att ta del av när Englans ställs mot Sverige i bronsmatchen i fotbolls-VM 2019. England har varit målfarliga turneringen igenom och på anfallet hittar vi Ellen White som har chansen att ta hem skytteligan i fotbolls-VM 2019.

Ett annat intressant spel är straff i matchen. Med VAR har det blivit en och annan straff i turneringen och att det blir det i bronsmatchen också är ingen omöjlighet. Nedan kan du se några andra intressanta odds som finns att spela på när England tar sig an Sverige i bronsmatchen i fotbolls-VM för damer.

Fler odds England - Sverige:


Båda lagen gör mål: 1.80


Över 2,5 mål: 1.81


Straff i matchen: 2.70


England över 1,5 mål: 1.74


Ellen White gör mål i matchen: 2.12