Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Holland - Sverige fotbolls-VM

Holland - Sverige 
Semifinal fotbolls-VM
Matchstart: 3 juli kl. 21:00

Det har blivit dags för semifinal för våra svenska damer och denna gång står Holland för motståndet. Mot Tyskland lyckades man vända 0-1 till 2-1 och hade bra kontroll på matchen i 90 minuter. I semifinalen står ett svagare motstånd på pappret, men som imponerat väldigt mycket än sålänge under fotbolls-VM 2019.

Holland lyckades för två år sedan när man vann med 4-2 i finalen mot Danmark. Innan dess var det just Tyskland som vunnit turneringen sex gånger på raken. Om Sverige ska gå hela vägen till final krävs det minst sagt en ny ypperlig insats med fullt fokus i 90 minuter. 

Odds Holland - Sverige

Holland är favoriter inför matchen, men det är inga solklara favoriter. Sverige är en bra utmanare och vi kommer troligtvis få se en jämn kamp lagen emellan.

De svenska spelarna går fortsatt ut i media på ett "kaxigt" sätt och menar att man inte är nöjda med en semifinal utan ska ta sig hela vägen till finalen. Om du vill spela på matchen kan du här nedan du se oddsen från Unibet och Speedy Bet Sport. 

1X2 Odds Holland - Sverige:

Resultat
Unibet Sport
Speedy Bet Sport
Holland 2.30 2.25
Oavgjort 3.25 3.20
Sverige 3.20 3.25

Ibland kan det vara svårt att spela på ett lag som vinner matchen när det kommer till slutspel. Om det står oavgjort i slutet på matchen så är det möjligt att lagen säkrar ett oavgjort resultat för att få 30 nya minuter att spela. Av den anledningen kan du även spana in oddsen på vem som tar sig till final i matchen mellan Holland - Sverige. 

Odds Holland - Sverige att gå vidare:

Resultat
Unibet Sport
Speedy Bet Sport
Holland 1.68 1.64
Sverige 2.20 2.20

Spela med bonus på Holland - Sverige

Vill du ta emot en bonus och få mer att spela för på matchen mellan Holland - Sverige? Då kan du som ny kund hämta hem en välkomstbonus på både Unibet och Speedy Bet Sport.

Unibet Sport bonus

100% upp till 2 000 kr. 
Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.

500% upp till 500 kr. 
Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.

Satsa upp till 500 kr få insatsen tillbaka om du förlorar. 
Omsättningskrav vid förlust: 6x till lägsta odds 1.40. 
Om du vinner på ditt spel finns det inget omsättningskrav. 


Unibet Sport

100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Speedy Bet Sport Bonus

Få 100% bonus upp till 2 000 kr. 
Omsättningskrav: 8x till lägsta odds 1.80 


Speedy Bet Sport

100 kr bonus.

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 100 kr. Min. insättning 200 kr. Omsättningskrav 8x på odds.

Fler Holland - Sverige Odds

Inför matchen finns det en hel del andra intressanta odds att spana in. I turneringen har exempelvis Sverige gjort mål i samtliga matcher förutom mot USA medan Holland gjort mål i samtliga av sina matcher. Holland har dessutom gjort över 1,5 mål i alla matcher utom första gruppspelsmatchen mot Nya Zeeland då man vann med 1-0. 

Vi har spanat in några intressanta Holland - Sverige odds inför den spännande semifinalen som väntar:


Båda lagen gör mål: 1.87


Straff i matchen: 2.70


Sverige över 1,5 mål: 3.15


Holland över 1,5 mål: 2.43


Kosovare Asllani gör mål i matchen: 4.20


Om du fortfarande inte har hittat något bra odds kan du inne hos spelbolagen leta upp ett bra odds själv som du tycker är intressant att spela på inför matchen. Spana in Unibet och Speedy Bet Sport och hämta en trivsam välkomstbonus innan du placerar ditt spel. Lycka till! 

HEJA SVERIGE!