Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Schlagerfestivalen 2021

Vem vinner Schlagerfestivalen 2021? Vi har samlat oddsen inför årets musiktävling där du kan spela på vinnare av Schlagerfestivalen 2021, men även på de olika deltävlingarna.

Låt oss direkt kika närmare på odds för vem som vinner Schlagerfestivalen 2021.

Odds: Vem vinner Schlagerfestivalen 2021?

Det finns en hel del utmanare om vem som blir den stora vinnaren av Schlagerfestivalen 2021, där Danny Saucedo just nu är favorit att vinna Schlagerfestivalen 2021.

Två av de största utmanarna i tävlingen är ingen mindre än Dotter och Eric Saade som medverkat i Melodifestivalen tidigare.

Det finns dock fler utmanare så som fjolårets vinnare The Mamas och idolfavoriten Tusse. 

Utöver dessa fem så ökar oddset drastiskt på överiga deltagare, men räkna med en jämn och spännande kamp. 

Innan Schlagerfestivalen drar igång på riktigt kommer dock oddsen svänga en hel del. Fortfarande är oddsen relativt höga på vem som kommer vinna Schlagerfestivalen 2021 och räkna med att det kan svänga en hel del.

Har du hittat någon favorit kanske det kan vara värt en slant att placera ett spel då oddsen för Schlagerfestivalen fortfarande står relativt högt.

Här nedan kan du se Schlagerfestivalen vinnarodds 2021.

Odds Vem vinner Schlagerfestivalen 2021:

Artist
Betsson Sport
Unibet Sport
Eric Saade 3.50 3.50
Danny Saucedo 4.00 5.50
Dotter 7.00 6.50
The Mamas 8.00 8.00
Tusse 8.00 6.50
Charlotte Perelli 16.0 16.0
Kadiatou 20.0 12.0
Anton Edwald 20.0 21.0
Paul Rey 20.0 18.0
Mustasch 25.0 24.0
Frida Green 25.0 26.0
Clara Klingenström 40.0 76.0

Schlagerfestivalen odds uppdaterade 4 februari 2021

Odds Topp 3 Schlagerfestivalen

Om du vill spela hos Snabbare kan du även tippa på vem som kommer topp 3 i Schlagerfestivalen. Här nedan följer oddsen för topp 3 i Schlagerfestivalen final 2021:

Danny Saucedo N/A Spela här!
Dotter N/A Spela här!
Eric Saade N/A Spela här!
The Mamas N/A Spela här!
Tusse N/A Spela här!
Charlotte Perelli N/A Spela här!
Anton Edwald N/A Spela här!
Paul Rey N/A Spela här!
Mustasch N/A Spela här!
Frida Green N/A Spela här!
Kadiatou N/A Spela här!
Arvingarna N/A Spela här!

Uppdaterade Schlager odds 12 jan 2021


LeoVegas Sport

100 kr omsättningsfri bonus.
Gratisspel

| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8.

Vem kommer sist i Schlagerfestivalen?

Att komma sist är aldrig roligt, men vem i finalen av Schlagerfestivalen hamnar längst ner på listan? Innan vi vet vem som tagit sig hela vägen till final så finns det inga odds tillgängliga på detta typ av spel.

Ju närmare finalen vi kommer, desto fler spel kommer vi att kunna ta del av. Finalen i Schlagerfestivalen 2021 är den 13 mars. 

Danny Saucedo N/A Spela här!
Dotter N/A Spela här!
Eric Saade N/A Spela här!
The Mamas N/A Spela här!
Tusse N/A Spela här!
Charlotte Perelli N/A Spela här!
Anton Edwald N/A Spela här!
Paul Rey N/A Spela här!
Mustasch N/A Spela här!
Frida Green N/A Spela här!
Kadiatou N/A Spela här!
Arvingarna N/A Spela här!

Uppdaterade Schlager odds 12 jan 2021


Snabbare Sport

100 kr gratis bet.
Bankidentifiering

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr bonus på din första insättning. Omsättningskravet är 1x.

Favoriter enligt odds Schlagerfestivalen 2021

Vem är favoriter att vinna Schlagerfestivalen 2021? Faktum är att det finns en hel del som enligt oddsen har chansen att vinna årets musiktävling.

Störst favoriter är dock Danny Saucedo, något som du kan få 4 gånger pengarna på. Om han dessutom gör bra framträdande i delfinalen så kommer oddset troligtvis att sjunka än mer på favoriten.

Dock finns det gott om utmanare som kanske till och med kan gå om Danny Saucedo i favoritskapet.

Dotter, Eric Saade, The Mamas och Tusse tillhör de fem största favoriterna och med bra framträdanden så kan det säkert ändras en del om vem som blir störst favorit att vinna.  

Utöver de fem största favoriterna finns det gott om andra utmanare. Paul Rey gjorde det bra förra året och kan mycket väl skrälla i årets musiktävling. Dessutom är Charlotte Perelli tillbaka i musiktävlingen. 

Det väntar minst sagt en spännande musiktävling i och det finns gott om utmanare att vinna tävlingen. 

Danny Saucedo favorit i Schlagerfestivalen 2021

Danny Saucedo tackade först ja till att vara en av programledarna för Mello 2021, men ändrade sig för att själv vara med och delta i tävlingen. 

Danny Saucedo har en lång erfarenhet inom schlagern. 34-åringen har deltagit i tävlingen fyra gånger tidigare, 2009, 2011, 2012 och 2016. Dessutom var han även programledare för Melodifestivalen 2021. 

Inför 2021 är Saucedo favoriten att ta hem tävlingen med sitt bidrag "Dandi Dansa". På förhand känns det som han har det mesta för att stå som segrare, men konkurrensen är väldigt tuff i år. 

Mycket kan dock hända innan finalen i Melodifestivalen 2021 utspelar sig. Kanske förblir Danny favorit eller så kanske han till och med missar finalplatsen?


Spela på favoriten Danny Sacudedo till 5.50x pengarna!


Dotter favorit Schlagerfestivalen

Dotter som inte tillhörde favoriterna inför fjolårets tävling blev superfavorit att ta hem segern när finalen väl skulle avgöras. Med bidraget "Bulletproof'" slutade hon en poäng bakom segrarna The Mamas. 

33-åringen har utöver 2020 även deltagit i Melodifestivalen 2018 där hon snabbt blev en oddsfavorit, men slutade på en sjätte plats och missade finalen helt. 

Dotter gör det ofta väldigt bra på scen och uppskattas en hel del av svenska folket. Med sin erfarenhet så kan bidraget "Little Tot" smälla hårt, men vi tror dock det blir svårt att gå hela vägen. 

Om du tror Dotter kan ta revansch från förra året och lyckas kamma hem tävlingen så kan du just nu få oddset 6.50x pengarna hos Betsson Sport. 


Spela på favoriten Dotter till 6.50x pengarna!


Eric Saade – Favorit Schlagerfestivalen

Eric Saade känner de flesta schlagerfantaster till och i 2021 års tävling är han en av favoriterna att vinna. 

När Eric Saade 2010, 20 år gammal stod på scenen i Melodifestivalen för första gången slutade det med en tredjeplats. 2011 ställde han upp igen och lyckades vinna tävlingen med bidraget "Popular".

Sedan dess har vi sett Eric Saade i Mello både 2015 när han ställde upp som artist och 2019 när han var programledare. 

Inför deltävlingarna är Eric Saade tippad på en tredjeplats, men han har absolut en god chans att sluta bättre än så, men givetvis kan det även bli en sämre placering.

Eric Saade har under de senaste veckorna rasat i odds och är nu favorit att vinna Melodifestivalen 2021.


Spela på favoriten Eric Saade till 3.50x pengarna!


The Mamas - Outsider Favorit Schlagerfestivalen

Fjolårets segrare fick aldrig åka till Rotterdam i Nederländerna för Eurovision, men gör i år ett nytt försök att kamma hem tävlingen för att nå Eurovision.

The Mamas blev snabbt folkkära efter deras framträdande i fjol. Många har förhoppningar om att man kan leverera även i år, men det blir nog svårt. 

På ett sätt är Melodifestivalen "klar" med en vinnare av denna genrer, men samtidigt tycker säkerligen svenska folket synd om The Mamas som inte fick vara med i Eurovision.

The Mamas kommer garanterat gå till en final, men när juryn väl ska väga in sina röster är vi inte lika säkra på att man håller sitt favoritskap. 


Spela på favoriten The Mamas till 8.0x pengarna! 


Tusse en av topp fem favoriterna

Tusse som vann idol 2019 är den sista av de fem topptippade artisterna i årets musiktävling. Tusse deltog även i Talang 2018, men där fick han lämna i semifinalen. 

Tusse med kongolesiskt påbrå är född den 1 januari 2002 och gör sin debut i årets Schlagerfestival. Enligt spelbolagen har man satt Tusse som en av topp 5 favoriterna. 

Hur det går för Tusse i årets musikfestival är svårt att förutspå, men en finalplats kommer han troligtvis att knipa. 


Spela på favoriten Tusse till 8.0x pengarna!


Fler Favoriter

Det finns en hel del andra favoriter att vinna Schlagerfestivalen 2021. 

Paul Rey från Lund som har en fin musikkarriär är även han en outsider-favorit att vinna tävlingen. Paul Rey gjorde ett bra avtryck i sin debut när han tävlade i Melodifestivalen 2020. 

En gammal bekant som de flesta känner till är också tillbaka, Charlotte Perelli. Vi hittar även Arvingarna som med sin dansbandsmusik ska försöka slåss om en finalplats. 

Dessutom finns det en del spännande bidrag att ha koll på. Skåningen Frida Green har en väldigt vacker stämma och bandet Mustasch med Rolf Gyllenhammar i spetsen ska inte underskattas även om en topplacering inte är så troligt. 

Med andra ord blir det en spännande tävling i Schlagerfestivalen 2021 där många bidrag har chansen att bli vinnare.

Från den första deltävlingen fram till finalen lär dock oddsen ändras, så om du har hittat en favorit kan du placera ditt spel redan nu för att få fram det bästa oddset. 

Viktigt att tänka på när du spelar på Schlagerfestivalen Odds

När du spelar på Schlagerfestivalen odds 2021 ska du ha i åtanke att TV-tittarna bestämmer vem som går till final.

Det är först i finalen som en jury är med och bestämmer vem Sverige ska skicka till Eurovision Song Contest. 

Detta innebär att TV-tittarna inte alltid delar juryns beslut. Exempelvis gick Rolandz vidare direkt till final från deltävlingen för tre år sedan tack vare TV-tittarna medan Felix Sandman fick platsen till Andra Chansen.

Väl i finalen visade sig sedan att Felix Sandman var den största utmanaren till Benjamin Ingrosso och slutade på en andraplats medan Rolandz till slut landade på 10:e plats.

Med andra ord så skiljer det en hel del på deltävlingarna och själva finalen när man spelar på Schlagerfestivalen odds 2021.

Odds Deltävlingarna Schlagerfestivalen 2021

När det kommer till odds för deltävlingarna i Schlagerfestivalen 2021 är det viktigt att spela på de artister som man tror TV-tittarna kommer att rösta på.

Detta speglar inte alltid själva bidraget utan ibland trillar det in röster på ”roliga” bidrag eller artister med många följare.

I deltävlingarna kan det därför ske en och annan skräll. 

Odds Deltävling 1 Schlagerfestivalen:

Odds deltävling 1:

Danny Saucedo 1.25 Spela Här! 
Arvingarna 2.15 Spela Här! 
Kadiatou 3.00 Spela Här! 
Paul Rey 3.25 Spela Här! 
Jessica Andersson 4.50 Spela Här! 
Nathalie Brydolf 7.50 Spela Här! 
Lillasyster 12.0 Spela Här! 

Vårt tips:

 • Final – Danny Saucedo & Arvingarna
 • Andra Chansen – Kadiatou & Paul Rey
 • Utmanare – Jessica Andersson

Vidare till final: Danny Saucedo & Arvingarna
Vidare till Andra Chansen: Lillasyster & Paul Rey

Odds Deltävling 2 Schlagerfestivalen:

Odds deltävling 2:

Dotter 1.27 Spela Här! 
Anton Ewald 1.90 Spela Här! 
Patrik Jean 2.50 Spela Här! 
Frida Green 3.25 Spela Här! 
WAHL feat SAMI 7.50 Spela Här! 
Julia Alfrida 10.0 Spela Här! 
Eva Rydberg & Ewa Roos 10.0 Spela Här! 

Vårt tips:

 • Final – 
 • Andra Chansen – 
 • Utmanare

Vidare till final: 
Vidare till Andra Chansen: 

Odds Deltävling 3 Schlagerfestivalen:

Odds deltävling 3:

Tusse 1.35 Spela Här! 
Charlotte Perelli 1.75 Spela Här! 
Mustasch 3.00 Spela Här! 
Alvaro Estrella 4.50 Spela Här! 
Elisa 4.50 Spela Här! 
Klara Hammarström 7.50 Spela Här! 
Emil Assergård 10.0 Spela Här! 

Vårt tips:

 • Final – 
 • Andra Chansen – 
 • Utmanare – 

Vidare till final: 
Vidare till Andra Chansen: 

Odds Deltävling 4 Schlagerfestivalen:

Odds deltävling 4:

Eric Saade 1.02 Spela Här! 
The Mamas 1.75 Spela Här! 
Clara Klingenström 4.00 Spela Här! 
Tess Merkel 4.50 Spela Här! 
Sannex 6.50 Spela Här! 
Efraim Leo 12.0 Spela Här! 
Lovad 12.0 Spela Här! 

Vårt tips:

 • Final – 
 • Andra Chansen – 
 • Utmanare

Vidare till final: 
Vidare till Andra Chansen: 

Spela på Schlagerfestivalen Odds 2021

Melodifestivalen har blivit ett allt vanligare event att spela på när det kommer till bettingvärlden.

Under tävlingen läggs massvis av olika spel i såväl deltävlingarna som finalen på vinnare, topp tre och mycket mer.

Schlagerfestivalen är minst sagt ett stort event och bjuder på flertalet olika odds. Några av de bästa spelbolagen att erbjuda odds på Schlagerfestivalen kan du läsa mer om här nedan.

Speedy Bet Sport Schlagerfestivalen 

Speedy Bet är ett spelbolag där du spelar med e-Leg. Med det sagt gör du en insättning direkt som du godkänner via ditt e-Leg, därefter kan du sätta igång ditt spelande.

Hos Speedy Bet erbjuder man dessutom en välkomstbonus som ger nya spelare 100% extra upp till 100 kr vid första insättning.

Något annat som är bra med SpeedyBet Sport är att vinsterna kommer till ditt bankkonto inom loppet av bara någon minut från att du begär ett uttag.

Hos Speedy Bet hittar du massvis med olika odds på Schlagerfestivalen 2021 att utforska. 


Spela på Schlagerfestivalen odds hos Speedy Bet Sport!


William Hill Odds Schlagerfestivalen

William Hill köpte upp Mr Green under 2019 och har lagt fullt krut på att ta sig in på den svenska spelmarknaden. Idag bjuder man på en grym spelsida som är både snygg och lättnavigerad fylld med massvis av odds.

Som ny spelare kan du hos William Hill få upp till 100 kr i Free Bet. 


Spela på Schlagerfestivalen Odds hos William Hill!


Snabbare Odds Schlagerfestivalen

Snabbare lanserades under 2018 och gjorde succé direkt då man var en av de första spelföretagen som kunde erbjuda spel med e-Leg.

Snabbare lanserades som ett renodlat casino men byggde snabbt ut sidan och kunde även erbjuda sportsbetting.

Idag hittar du ett stort utbud av odds där du självklart även kan spela på Schlagerfestivalen 2021.


Spela på Schlagerfestivalen Odds hos Snabbare!


Fler bettingsidor med odds Schlagerfestivalen

Idag finns det en hel del olika spelsidor att välja mellan och samtliga erbjuder självklart odds på Schlagerfestivalen.

När du vill spela på Sveriges största musiktävling så kan du enkelt öppna ett konto hos en valfri spelsida och därefter placera ditt odds.

Som ny kund kan du även i de flesta fall hämta hem en sportbonus som ger dig mer pengar att spela med.

Fram till sista februari har regeringen satt en maxbonus på 100 kr vilket gör att inget spelbolag kan erbjuda mer än någon annan. 

Här nedan kan du se flertalet olika spelsidor där du kan placera ett spel på Schlagerfestivalen:


Mr Green Sport

100 kr gratis bet.
Gratisspel

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr vid första insättningen. Omsättningskrav 1x till lägsta odds 1.80. Min. insättning 200 kr.

Betsson Sport

100 kr gratis bet.

| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Hajper Sport

100 kr gratis bet.

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Du aktiverar din bonus vid din första insättning på 100 kr eller mer. Bonus + insättning (200 kr) måste omsättas 1x på betting med ett minimum oddskrav på 1.50 för att ett spel skall räknas mot omsättningskravet.

Vi rekommenderar att läsa igenom kampanjens "Regler & Villkor" innan du tar del av någon välkomstbonus, då de kan komma att ändras.