Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Schlagerfestivalen 2020

Vem vinner Schlagerfestivalen 2020? Vi har samlat oddsen inför årets musiktävling där du kan spela på vinnare av Schlagerfestivalen 2020, men även på de olika deltävlingarna. Låt oss direkt kika närmare på odds för vem som vinner Schlagerfestivalen 2020.

Odds: Vem vinner Schlagerfestivalen 2020?

Det finns en hel del utmanare om vem som blir den stora vinnaren av Schlagerfestivalen 2020, där Felix Sandman just nu är favorit att vinna Schlagerfestivalen 2020. En av de största utmanarna i tävlingen är ingen mindre än Hanna Ferm som detta år kör solo i musiktävlingen. Förutom Felix Sandman och Hanna Ferm hittar vi andra utmanare som Victor Crone, Paul Rey, Mariette med flera.

Innan Schlagerfestivalen drar igång på riktigt kommer dock oddsen svänga en hel del.   Fortfarande är oddsen relativt höga på vem som kommer vinna Schlagerfestivalen 2020 och räkna med att det kan svänga en hel del. Har du hittat någon favorit kanske det kan vara värt en slant att placera ett spel då oddsen för Schlagerfestivalen fortfarande står relativt högt.

Här nedan kan du se Schlagerfestivalen vinnarodds 2020.

Odds Vem vinner Schlagerfestivalen 2020:

Artist Betsson Sport Unibet Sport
Dotter 1.80 1.80
Hanna Ferm 4.00 5.50
Anna Bergendahl 4.50 5.00
The Mamas 8.50 7.50
Victor Crone 10.0 21.0
Robin Bengtsson 15.0 16.0
Mariette 15.0 21.0
Felix Sandman 20.0 31.0
Mohombi 25.0 22.0
Paul Rey 25.0 31.0
Frida Öhrn 40.0 31.0
Anis don Demina 150.0 151.0

Schlagerfestivalen odds uppdaterade 26 februari 2020!

Odds Topp 3 Schlagerfestivalen

Om du vill spela hos LeoVegas kan du även tippa på vem som kommer topp 3 i Schlagerfestivalen. Här nedan följer oddsen för topp 3 i Schlagerfestivalen final 2020:

Felix Sandman N/A Spela här!
Hanna Ferm N/A Spela här!
Victor Crone N/A Spela här!
Paul Rey N/A Spela här!
Mariette N/A Spela här!
Robin Bengtsson N/A Spela här!
Anna Bergendahl N/A Spela här!
Mohombi N/A Spela här!
The Mamas N/A Spela här!
Dotter N/A Spela här!
Mendez ft Alvaro Estrel N/A Spela här!
Ellen Benediktson & Simon Peyron N/A Spela här!

Uppdaterade Schlager odds 4 februari 2020


Vem kommer sist i Schlagerfestivalen?

Att komma sist är aldrig roligt, men vem i finalen av Schlagerfestivalen hamnar längst ner på listan? Innan vi vet vem som tagit sig hela vägen till final så finns det inga odds tillgängliga på detta typ av spel. Ju närmare finalen vi kommer, desto fler spel kommer vi att kunna ta del av. Finalen i Schlagerfestivalen 2020 är den 7 mars. 

Artist Komma sist LeoVegas Schlagerfestivalen Odds
Felix Sandman N/A Spela här!
Hanna Ferm N/A Spela här!
Victor Crone N/A Spela här!
Paul Rey N/A Spela här!
Mariette N/A Spela här!
Robin Bengtsson N/A Spela här!
Anna Bergendahl N/A Spela här!
Mohombi N/A Spela här!
The Mamas N/A Spela här!
Dotter N/A Spela här!
Mendez ft Alvaro Estrel N/A Spela här!
Ellen Benediktson & Simon Peyron N/A Spela här!

Favoriter enligt odds Schlagerfestivalen 2020

Vem är favoriter att vinna Schlagerfestivalen 2020? Faktum är att det finns en hel del som enligt oddsen har chansen att vinna årets musiktävling. Störst favoriter är dock Felix Sandman tillsammans med Hanna Ferm, något som du kan få 4 gånger pengarna på. Om båda gör bra framträdande i delfinalerna så kommer oddset troligtvis att sjunka än mer på de två favoriterna. 

Som vi tidigare varit inne på finns det en hel del utmanare att vinna Schlagerfestivalen 2020. Mohombi gjorde det bra förra året och kan mycket väl skrälla i årets musiktävling. Dessutom får vi inte glömma andra folkkära artister som Anna Bergendahl och Robin Bengtsson. 

Det väntar minst sagt en spännande musiktävling i och det finns gott om utmanare att vinna tävlingen. 

Dotter ny favorit i Schlagerfestivalen

Dotter ny storfavorit! 

Efter fya deltävlingar har Dotter tagit sig från att vara en högoddsare till storfavorit att vinna tävlingen och bli Sveriges bidrar i Eurovision 2020. 

Dotter var inte favorittippad inför årets Schlagerfestival, men lyckades vinna TV-tittarnas hjärta och placerar sig nu som största favorit i musiktävlingen. Dotter som är 32 år gammal tävlade 2018 i tävlingen med bidraget "Cry" och trots favoritskapet så slutade det med en 6:e plats i deltvälingen vilket gjorde att hon åkte ut. 

Detta året var Dotter ingen favorit att ta sig vidare, men överraskade och gick vidare direkt till finalen. Just nu står hon som favorit att vinna Schalagerfestivalen och tävla för Sverige i Eurovision 2020. 


Spela på favoriten Dotter till 1.80x pengarna!


Felix Sandman favorit Schlagerfestivalen

Förstahandsfavoriten Felix Sandman känns helt klart som en kapabel vinnare i Schlaherfestivalen 2020. För två år sedan slutade Sandman på en andraplats när Benjamin Ingrosso lyckades vinna tävlingen. Förra året ställde han aldrig upp och inför årets tävling är han en favorit att vinna. 

Om du tror Felix Sandman lyckas kamma hem tävlingen så kan du just nu få oddset 4x pengarna hos Betsson Sport. 

Felix Sandman är inte längre favorit efter första delfinalen utan oddset är höjt till 16x pengarna. Ett spel på Sandman till 16x pengarna är dock helt klart spelvärt. Senast han deltog i Schlagerfestivalen så kom han också till andra chansen och slutade sen 2:a i finalen. 


Spela på favoriten Felix Sandman till 16x pengarna!


Hanna Ferm – Favorit Schlagerfestivalen

Hanna Ferm tävlade förra året tillsammans med Liamoo som gjorde succé med bidraget "Hold You" som till slut hamnade på en 3:e plats. Detta år ställer dock Ferm upp solo och det är ingen omöjlighet att den förre idol-stjärnan vinner tävlingen. 

Hur det går för Hanna Ferm i Schlagerfestivalen 2020 återstår att se, men vidare till final lär hon gå. Om du vill placera ett spel på Ferm som vinnare i årets sångtävling så kan du få 4x pengarna hos Unibet. 


Spela på favoriten Hanna Ferm till 5x pengarna!


Victor Crone - Outsider Favorit Schlagerfestivalen

Victor Crone som förra året representerade Esland i Eurovision tävlar detta år för Sverige. 28-åringen är en av favoriterna att vinna, även om vi inte tror det räcker hela vägen. Crone har även tidigare varit med och tävlat i den svenska musiktävlingen, 2015 där han då förlorade Andra Chansen mot Samir & Victor. 

Tror du Victor Crone kan representera Sverige i Eurovision 2020? Då kan du i skrivande stund få hela 9x pengarna på att Crone kammar hem Schlagerfestivalen hos William Hill.


Spela på favoriten Victor Crone till 21x pengarna! 


Fler Favoriter

Det finns en hel del andra favoriter att vinna Schlagerfestivalen 2020. Paul Rey från Lund som har en fin musikkarriär är även han en av favoriterna att vinna tävlingen. Vi tror dock att Paul Rey är lite för okänd för det svenska folket och vi tror inte han lyckas vinna tävlingen.

Mariette som ständigt finns med i uppställningen i Schlagerfestivalen är även hon en favorit även om det brukar sluta med en finalplats och inte mycket mer än så. Några andra favoriter i tävlingen är Mohombi, Anna Berghendahl och Robin Bengtsson för att bara nämna några.

Med andra ord blir det en spännande tävling i Schlagerfestivalen 2020 där många bidrag har chansen att bli vinnare. Från den första deltävlingen fram till finalen lär dock oddsen ändras, så om du har hittat en favorit kan du placera ditt spel redan nu för att få fram det bästa oddset. 

Viktigt att tänka på när du spelar på Schlagerfestivalen Odds

När du spelar på Schlagerfestivalen odds 2020 ska du ha i åtanke att TV-tittarna bestämmer vem som går till final. Det är först i finalen som en jury är med och bestämmer vem Sverige ska skicka till Eurovision Song Contest. 

Detta innebär att TV-tittarna inte alltid delar juryns beslut. Exempelvis gick Rolandz vidare direkt till final från deltävlingen för två år sedan tack vare TV-tittarna medan Felix Sandman fick platsen till Andra Chansen. Väl i finalen visade sig sedan att Felix Sandman var den största utmanaren till Benjamin Ingrosso och slutade på en andraplats medan Rolandz till slut landade på 10:e plats. Med andra ord så skiljer det en hel del på deltävlingarna och själva finalen när man spelar på Schlagerfestivalen odds 2020.

Odds Deltävlingarna Schlagerfestivalen 2020

När det kommer till odds för deltävlingarna i Schlagerfestivalen 2020 är det viktigt att spela på de artister som man tror TV-tittarna kommer att rösta på. Detta speglar inte alltid själva bidraget utan ibland trillar det in röster på ”roliga” bidrag eller artister med många följare.

Odds Deltävling 1 Schlagerfestivalen:

Odds deltävling 1:

Felix Sandman 1.20 Spela Här! 
The Mamas 1.65 Spela Här! 
Malou Prytz 2.50 Spela Här! 
Robin Bengtsson 2.70 Spela Här! 
Sonja Aldén 46.0 Spela Här! 
Suzi P 51.0 Spela Här! 
OVÖ 51.0 Spela Här! 

Vårt tips:

 • Final - Robin Bengtsson & The Mamas
 • Andra Chansen – Malou Prytz & Felix Sandman
 • Utmanare – Suzi P

Vidare till final: Robin Bengtsson & The Mamas
Vidare till Andra Chansen: Felix Sandman & Malou Prytz

Odds Deltävling 2 Schlagerfestivalen:

Odds deltävling 2:

Paul Rey 1.30 Spela Här! 
Anna Bergendahl 2.15 Spela Här! 
Klara Hammarström 3.15 Spela Här! 
Méndez feat. Alvaro Estrella 3.75 Spela Här! 
Dotter 4.50 Spela Här! 
Linda Bengtzing 6.50 Spela Här! 
Jan Johansen 10.0 Spela Här! 

Vårt tips:

 • Final – Paul Rey & Mendez
 • Andra Chansen – Anna Bergendahl & Linda Bengtzing
 • Utmanare – Dotter

Vidare till final: Anna Bergedahl & Dotter
Vidare till Andra Chansen: Mendéz & Paul Rey

Odds Deltävling 3 Schlagerfestivalen:

Odds deltävling 3:

Mariette 1.35 Spela Här! 
Mohombi 1.50 Spela Här! 
Anis Don Demina 4.50 Spela Här! 
Albin Johnsén 5.00 Spela Här! 
Faith Kakembo 5.50 Spela Här! 
Amanda Aasa 7.50 Spela Här! 
Drängarna 8.00 Spela Här! 

Vårt tips:

 • Final – Mariette & Mohombi
 • Andra Chansen – Drängarna & Albin Johnsén
 • Utmanare – Farith Kakembo

Vidare till final: Mariette och Mohombi
Vidare till Andra Chansen: Drängarna & Anis Don Demina

Odds Deltävling 4 Schlagerfestivalen:

Odds deltävling 4:

Hanna Ferm 1.25 Spela Här! 
Victor Crone 2.15 Spela Här! 
Frida Öhrn 2.75 Spela Här! 
Ellen Benediktson & Simon Peyron 2.75 Spela Här! 
William Strid 7.50 Spela Här! 
Nanne Grönvall 7.50 Spela Här! 
Jakob Karlberg 7.50 Spela Här! 

Vårt tips:

 • Final – Hanna Ferm & Victor Crone
 • Andra Chansen – Frida Öhrn & William Strid
 • Utmanare - Ellen Benediktson & Simon Peyron

Vidare till final: Hanna Ferm & Victor Crone
Vidare till Andra Chansen: Frida Öhrn & Ellen Benediktson & Simon Peyron

Spela på Schlagerfestivalen Odds 2020

Schlagerfestivalen har blivit ett allt vanligare event att spela på när det kommer till bettingvärlden. Under tävlingen läggs massvis av olika spel i såväl deltävlingarna som finalen på vinnare, topp tre och mycket mer. Schlagerfestivalen är minst sagt ett stort event och bjuder på flertalet olika odds. Några av de bästa spelbolagen att erbjuda odds på Schlagerfestivalen kan du läsa mer om här nedan.

Speedy Bet Sport Schlagerfestivalen 

Speedy Bet är ett spelbolag där du spelar med e-Leg. Med det sagt gör du en insättning direkt som du godkänner via ditt e-Leg, därefter kan du sätta igång ditt spelande. Hos Speedy Bet erbjuder man dessutom en välkomstbonus som ger nya spelare 100% extra upp till 2 000 kr vid första insättning.

Något annat som är bra med SpeedyBet Sport är att vinsterna kommer till ditt bankkonto inom loppet av bara någon minut från att du begär ett uttag. Hos Speedy Bet hittar du massvis med olika odds på Schlagerfestivalen 2020 att utforska. 


Spela på Schlagerfestivalen odds hos Speedy Bet Sport!


William Hill Odds Schlagerfestivalen

William Hill köpte upp Mr Green under 2019 och har lagt fullt krut på att ta sig in på den svenska spelmarknaden. Idag bjuder man på en grym spelsida som är både snygg och lättnavigerad fylld med massvis av odds.

Som ny spelare kan du hos William Hill få upp till 1 000 kr i Free Bet. 


Spela på Schlagerfestivalen Odds hos William Hill!


Snabbare Odds Schlagerfestivalen

Snabbare lanserades under 2018 och gjorde succé direkt då man var en av de första spelföretagen som kunde erbjuda spel med e-Leg. Snabbare lanserades som ett renodlat casino men byggde snabbt ut sidan och kunde även erbjuda sportsbetting.

Idag hittar du ett stort utbud av odds där du självklart även kan spela på Schlagerfestivalen 2020.


Spela på Schlagerfestivalen Odds hos Snabbare!


Fler bettingsidor med odds Schlagerfestivalen

Idag finns det en hel del olika spelsidor att välja mellan och samtliga erbjuder självklart odds på Schlagerfestivalen. När du vill spela på Sveriges största musiktävling så kan du enkelt öppna ett konto hos en valfri spelsida och därefter placera ditt odds. Som ny kund kan du även i de flesta fall hämta hem en sportbonus som ger dig mer pengar att spela med. 

Här nedan kan du se flertalet olika spelsidor där du kan placera ett spel på Schlagerfestivalen:


Mr Green Sport

100 kr gratis bet.
Gratisspel

| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr vid första insättningen. Omsättningskrav 1x till lägsta odds 1.80. Min. insättning 200 kr.

Betsson Sport

100 kr gratis bet.

| Regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Hajper Sport

100 kr bonus utan insättning.

| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr vid registrering. Bonuspengarna behöver omsättas 50x (casino) eller 20x (sport) till lägsta odds 1.4 innan uttag.

Vi rekommenderar att läsa igenom kampanjens "Regler & Villkor" innan du tar del av någon välkomstbonus, då de kan komma att ändras.