Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds ny partiledare i Vänsterpartiet

Lite överraskande valde Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt att avgå som partiledare, men först i sommar. Oavsett vad man har för åsikt om Vänsterpartiet så kan man inte säga något annat än att Sjöstedt gjort ett kanonjobb och det kommer bli tufft att hitta en ersättare.

Jonas Sjöstedt väljer att avgå som partiledare för Vänsterpartiet i sommar och därefter flytta till Hanoi, huvudstaden i Vietnamn där familjen bor. Spekulationerna om vem som tar över som ny partiledare är redan igång och det finns en hel del olika kandidater som känns tänkbara för Vänsterpartiet. 

För att öka spänningen om vem som blir ny partiledare för Vänsterpartiet har spelbolagen tagit fram sina favoriter att ta över som ny partiledare. Oddsen för vem som blir ny partiledare i Vänsterpartiet är just det vi ska kika närmare på i denna artikel.

Odds: Vem blir ny partiledare i Vänsterpartiet?

Kambi sport har tagit fram odds på vem som blir nästa partiledare för Vänstern och om man vågar lita på oddsen så blir Nooshi Dadgostar eller Ulla den nya partiledaren för Vänsterpartiet. Här nedan kan du se samtliga odds för vem som blir partiledare i Vänsterpartiet efter Jonas Sjöstedt: 

Kandidat Odds
Unibet Sport
Nooshi Dadgostar 2.50 Till Unibet!
Ulla Andersson 2.75 Till Unibet!
Malin Björk 4.00 Till Unibet!
Rossanna Dinamarca 4.50 Till Unibet!
Ali Esbati 5.00 Till Unibet!
Clara Lindblom 7.00 Till Unibet!
Jens Holm 8.00 Till Unibet!
Linda Snecker 10.0 Till Unibet!
Hans Linde 12.0 Till Unibet!
Daniel Bernmar 15.0 Till Unibet!
Aron Etzler 20.0 Till Unibet!
Gudrun Schyman 50.0 Till Unibet!

Odds nästa partiledare i Vänsterpartiet uppd 23 januari

Nooshi Daggostar & Ulla Andersson favoriter

Rossanna Dinamarca var favorit att bli ny partiledare, men med några dagar in så ser istället Nooshi Daggostar och Ulla Andersson ut att göra om om posten. Daggostar är född 1985 och var vid 2018 års val skrivet som andra namn på Vänsterpartiets riksdagslista, efter Jonas Sjöstedt.

Ulla Andersson har även hon lång erfarenhet inom politiken och vänsterpartiet. Hon är född 1963 och har varit riksdagsledamot sedan 2006. Sedan valet 2010 är hon vice gruppledare för Vänsterpartiet i riksdagen och blev vice partiledare efter Jonas Sjöstedt år 2012. 

Rossanna Dinamarca inte längre favorit att bli ny partiledare

Rossanna Dinamarca som är född i Chile den 2 januari 1974 var först favorit att bli ny partiledare för Vänsterpartiet, men oddset har ökat och istället är det två andra partikamrater som ser ut att göra upp om att bli vald till partiledare. Dinamarca har sedan 2002 fram till 2018 varit invald i riksdagen från Västra Götalands läns norra valkrets. År 2011 valdes Dinamarca dessutom in som vice pariledare, men skulle förlora året därpå när Ulla Andersson fick flest röster efter Jonas Sjöstedt.

Det är dock många som tror att Rossanna Dinamarca blir ny partiledare för Vänsterpartiet och enligt oddsen är hon en klar favorit. 

Placera ett spel på vem som blir ny partiledare

Vill du placera ett spel på vem som blir ny partiledare för Vänsterpartiet? Då kan du vända dig till Unibet, LeoVegas eller William Hill som erbjuder odds på detta. 

Spelen hittar du om du klickar in dig på odds följt av politik. Därefter väljer du Sverige och oddsen för nästa partiledare finns som valbara alternativ. Om du är en ny spelare hos något av spelbolagen har du även möjlighet att hämta hem en välkomstbonus enligt följande:

Unibet Sport Bonus

100% bonus upp till 2 000 kr!
Sätt in 100 kr - Spela med 600 kr!
Andra Chansen – Insatsen tillbaka upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.


Unibet Sport

100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

LeoVegas Sport Bonus

100% bonus upp till 4 000 kr!
Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.80. 


LeoVegas Sport

100 kr omsättningsfri bonus.
Gratisspel

| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8.

William Hill Sport Bonus

Upp till 1 000 kr i Free Bet 
Omsättningskrav: Inga! Placera en trippel-kupong för 1 000 kr med lägsta odds 3.50 och få ett Free Bet värt 1 000 kr. 


William Hill Sport

100 kr gratis bet.
Gratisspel

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr vid första insättningen. Omsättningskrav 1x till lägsta odds 1.80. Min. insättning 200 kr.

Vi rekommenderar att läsa igenom kampanjens "Regler & Villkor" innan du tar del av någon bonus, då de kan komma att ändras.