Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Snabbare Sport

På jakt efter Sveriges snabbaste spelsida? Då har du hittat helt rätt. Hos Snabbare får du ta del av en sportsida som bjuder på snabb betting, ännu snabbare bonus och mycket mer. För att komma igång hos Snabbare behöver du bara ha ditt e-Leg tillgängligt för att sätta igång.

Snabbare introducerades på marknaden under 2018 och gjorde snabbt en storartad succé. Man blev en av de första i Sverige att erbjuda snabba insättningar och utbetalningar. Idag har sidan hunnit utvecklas än mer och även lagt till en välkomstbonus till sina nya spelare.

I vår Snabbare Sport recension ska vi kika närmare på Snabbare Sport bonus, vilka odds man erbjuder och mycket därtill. Häng med!

Snabbfakta

Licens: Svensk
Hemsidawww.snabbare.com/sportsbook
Bonus: Upp till 2 500 kr
Liveodds: Ja
Cashout: Ja
Livestream: Ja
Casino: Ja
Kundtjänst: 10-23


Snabbare Sport

100 kr gratis bet.
Bankidentifiering

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr bonus på din första insättning. Omsättningskravet är 1x.

Snabbare Sport Bonus

100% bonus upp till 2 500 kr!

Hos Snabbare Sport kan du börja ditt nya äventyr med en välkomstbonus som ger dig upp till 2 500 kr extra att spela med. Snabbare Sport bonus är tillgänglig för alla nya spelare som gör en kvalificerande insättning. I samband med din insättning kan du välja att ta del av bonusen alternativt avstå från erbjudandet.

Om du väljer att ta del av Snabbare sport bonus kommer denna med ett omsättningskrav. Din bonus + insättning skall omsättas 8x till ett lägsta odds 1.80. Snabbare bonus kan användas på massvis av odds varje dag, så spana in Snabbare och se om detta är något just för dig.

Innan du tar del av Snabbare Sport bonus rekommenderar vi att läsa igenom "Regler & Villkor" för erbjudandet.


Till Snabbare Sport!


Snabbare Odds

Hos Snabbare får du ta del av en stor spelportfölj med massvis av odds att välja mellan. Snabbare hämtar sina odds från SBtech vilket gör att man kan erbjuda sina spelare ett stort urval av odds och ofta höga sådana. Idag är det flertalet olika spelsidor som använder sig av SBtech som ständigt fortsätter att utvecklas. 

Hos Snabbare kan du spela på det mesta att önska i sportväg. Här finner du allt från världens största sporter till de sporter som är mindre populära att spela på. Störst utbud hittar vi inom fotboll som är en av världens största sporter. Här finner du stora som mindre ligor och massvis av odds att välja mellan. Andra större sporter är ishockey och tennis.

Snabbare Sport

 

Hos Snabbare har man skapat en enkel navigering till sina spelare. I menyn till vänster hittar du akutella sporter och under detta kan du själv välja och sortera vilka sporter som du vill få fram odds på.

Att placera en splekupong är även det väldigt enkelt. Här tar du fram de odds du vill ska synas och när du klickar på ett av oddsen kommer du automatiskt att få fram en spelkupong. Här kan du sedan lägga till fler matcher alternativt fylla i insatsen och placera ditt spel. 

Snabbare Liveodds

För den som sitter och kollar på en match så kan det även vara intressant att kika in på liveoddsen hos Snabbare. Här är utbudet stort och välfyllt vilket gör att du kan placera spel som du önskar. 

Att spela live har många fördelar, men det gäller att inte vara allt för impulsiv. När man tittar på en fotbollsmatch så kan man ofta se hur matchen står och väger, då finns det ofta en hel del intressanta och spännande odds att spela på. Ibland kan favoriterna i en match ligga under, då ökar oddset på en seger eller så kanske ett spel på många hörnor blir intressant. Liveodds är verkligen spännande, men det gäller att ha tålamod och placera sitt spel vid rätt tillfälle. 

Snabbare Livestream

För den som gillar att kolla på sport så är det ingen dum idé att spela hos Snabbare Sport. Här bjuds du på massvis av livestreaming och vad som är extra positivt är att du varje dag kan se hela programmet som kommer att visa vilka matcher som sänds i livestreamen. 

Hos Snabbare Sport kan du bland annat se matcherna från CHL och KHL när det kommer till ishockey. Inom fotboll visas en del av de större ligorna, men även de mindre ligorna så som Australien och Kina. En annan populär sport som visas är Tennis. 

För att se evenemangen som visas hos Snabbare kan du enkelt kika in på menyn "Betting" följt av "Alla Streams". 

Snabbare Cashout

Hos Snabbare har du möjligheten att använda cashout när du placerat ett odds. Cashout funkar dock inte på alla spelkuponger, men innan du placerar ditt spel kan du se om du erbjuds cashout eller ej. 

Cashout innebär att du kan stänga ditt spel innan spelkupongen är avslutad, detta för att säkra din vinst alternativt minska din förlust. 

Snabbare Sport i mobilen

För den som gillar att spela på odds i mobilen funkar Snabbare alldeles utmärkt. Snabbare i mobilen är väldigt likt Snabbare framför datorn vilket gör att man enkelt hittar vad man söker. När du vill spela hos Snabbare Sport i mobilen så gör du enkelt en insättning alternativt liggar in för att komma igång.

Snabbare Kundtjänst

Snabbare stoltserar med Sveriges snabbaste kundsupport och man har en svarstid på under 20 sekunder vilket är imponerande. Supporten nås enklast via livechatt, men för den som har längre frågor kan man även maila supportavdelningen. 

Vi testade livechatten hos Snabbare och blev väldigt positiva till den snabba svarstiden samt bemötandet. Vi fick snabbt svar på våra frågor av den hjälpsamma support-agenten.

Hos Snabbare finner du även en FAQ-avdelning där du finner svaren på deras vanligaste frågor.

Betalningar hos Snabbare

En fördel med att spela hos Snabbare är när det kommer till insättningar och uttag, dessa sker nämligen i snabbast fart. 

När du vill göra en insättning kan du göra detta genom Swish alternativt Trustly. Detta går väldigt smidigt och när du godkänner din betalning med ditt e-Leg så verifierar du dig till Snabbare. På så sätt kan du sedan begära ett uttag av dina vinster och ha pengarna på kontot inom loppet av några minuter.

Sammanfattning

Snabbare Sport är en spelsida där du kommer igång på studs med ditt e-Leg. Här spelar du snabbt och för de som önskar väntar en välkomstbonus som ger dig 100% extra upp till 2 500 kr. Kom bara ihåg att bonusen kommer med ett omsättningskrav som måste spelas igenom.


Snabbare

40 omsättningsfria freespins.
På jackpot slots!

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 40 omsättningsfria free spins (värde 2,50 kr/snurr) på utvalda jackpott-slots vid första insättningen.

Hos Snabbare får du ta del av ett stort utbud av odds inom flertalet olika sporter. Här hittar du allt från fotboll till badminton och underhållningsprogram. Med andra ord finns det mycket att välja mellan och oavsett om du använder dig av en dator eller mobil så fungerar Snabbare Sport riktigt bra. 

Hos Snabbare Sport väntar ett bettingäventyr, men kom ihåg att du i de flesta fall spelar med oddsen emot dig. Vill du dock ha en bra välkomstbonus på en enkel och snabb spelsida passar Snabbare Sport alldeles utmärkt. Vi passar på att önska dig lycka till med ditt spelande. 


Besök Snabbare Sport!


Tips innan du börjar spela:

  • Läs igenom ”Regler & Villkor” för eventuella bonusar & kampanjer
  • Spela för att du tycker det är kul
  • Gör en budget och håll dig till den
  • Om du överskrider din budget flera gånger kan det vara dags att begära en paus: spelpaus.se
  • Om du känner att du har spelproblem kan du kontakta stödlinjen per telefon 020-819 100 eller e-post: info@stödlinjen.se