Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Sport Online

Vi guidar dig genom sportvärlden

Spel har varit något som vi svenskar har underhållt oss med i flera år, men under 2000-talet när Internet blev vanligare har spelmarknaden vuxit än mer. Idag kan du se spelsidor göra reklam var du än befinner dig, ute på stan, på TV, radio och mycket mer. Det är en ständigt växande marknad och det blir allt svårare att hitta vad man är ute efter. På denna sida kan du se våra rekommenderade sportbonusar samt mer information om vad sportvärlden har att erbjuda.

Sportbonusar online


Hajper Sport

100 kr gratis bet.

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Du aktiverar din bonus vid din första insättning på 100 kr eller mer. Bonus + insättning (200 kr) måste omsättas 1x på betting med ett minimum oddskrav på 1.50 för att ett spel skall räknas mot omsättningskravet.

Snabbare Sport

100 kr gratis bet.
Bankidentifiering

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr bonus på din första insättning. Omsättningskravet är 1x.

Speedy Bet Sport

100 kr bonus.

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 100 kr. Min. insättning 200 kr. Omsättningskrav 8x på odds.

Unibet Sport

100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

William Hill Sport

100 kr gratis bet.
Gratisspel

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr vid första insättningen. Omsättningskrav 1x till lägsta odds 1.80. Min. insättning 200 kr.

Mr Green Sport

100 kr gratis bet.
Gratisspel

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr vid första insättningen. Omsättningskrav 1x till lägsta odds 1.80. Min. insättning 200 kr.

Betsson Sport

100 kr gratis bet.

| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Vad är en sportbonus?

En sportbonus innebär att du får extra pengar att spela med när du gör en insättning. Sedan den nya spellagen kom den 1 januari 2019 får spelare endast ta emot en bonus från varje spelbolag. Av den anledningen så är bonusarna oftast ganska schyssta för att locka in spelare till sin sida.

Välkomstbonusarna idag ger dig extra pengar att spela med. När du tar del av en bonus kommer dessa även med ett omsättningskrav som måste spelas igenom innan pengarna omvandlas till riktiga kontanter. Omsättningskraven är olika för varje bolag men ligger oftast omkring 6-8x. Oddset du måste spela med pendlar även det, men oftast ligger det omkring 1.40-1.80. 

Om du tar del av Unibet Sport bonus så har denna ett omsättningskrav på 6x till ett lägsta odds 1.40. Om du gör en insättning på 100 kr får du hela 500 kr i bonus. Detta betyder att du måste spela med dina 500 kr 6x till ett lägsta odds 1.40. 

500 (bonus) x 6 (omsättningskravet) = 3 000 kr. När du spelat igenom din bonus för 3 000 kr är omsättningen klar och du kan göra ett uttag av dina bonuspengar.

Mycket sport odds att välja mellan

När det kommer till betting så är marknaden väldigt stor. Idag kan du spela på de flesta sporter och evenmang världen över oavsett var ditt intresse ligger. Exempelvis är Eurovision ett väldigt populärt evenemang som lockar flera spelare att prova på bettingvärlden. Det är dock de större sporterna som gör att folk fortsätter spela dagligen och den populäraste kategorin är fotboll.

Idag kan du spela på fotbollsmatcher hela vägen ner till division 5 i Sverige. När det kommer till de större ligorna hittar du massvis av olika marknader på en och samma match. Inom fotbollsvärlden kan du givetvis spela på vinnaren av matchen, men även hur många hörnor det ska bli, hur många offside som döms, om det blir självmål och mycket mer. 

Andra populära sporter är ishockey och tennis, två sporter där det också finns odds dagligen. Om du inte tycker om sport, kan du istället spela på politik, underhållningsprogram eller något annat som faller dig i smaken. 

Odds i mobilen

Idag är det väldigt vanligt att man spelar på sport i mobilen. Spelbolagen utvecklar sina sidor i mobilen för att ge sina spelare den bästa spelupplevelsen. Idag är mer eller mindre samtliga spelsidor lika bra framför datorn som i mobilen. 

De flesta spelbolagen erbjuder en app när man vill spela på odds i mobilen, men det går lika bra att spela direkt i telefonens webbläsare. Oavsett vilket du väljer så håller spelbolagen en hög kvalité i mobilen. 

Välj ditt spelbolag

När det kommer till sport och betting online så är det vanligt att spelare går mellan de olika spelbolagen och hämtar hem sina bonusar, då dessa oftast inte är allt för svåra att omsätta. När du dock har hämtat alla bonusar så gäller det att välja rätt spelbolag. 

Idag erbjuder spelbolagen liknande uppbyggnad och utvecklingen ligger långt fram vilket gör det svårare att välja. När du väljer spelbolag så kan du dock välja vad som passar dig bäst. Vissa spelsidor erbjuder fler odds än andra, medan andra har valt att lägga sitt största fokus i mobilen. Oavsett vad du föredrar så gäller det att välja ett spelbolag som passar just för dig.