Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Tippa Schlagerfestivalen Odds final

Finaloddsen inför Schlagerfestivalen 2020 uppdateras snart!

Finalen i Schlagerfestivalen 2020 skall avgöras och frågan är vem det blir som representerar Sverige i Eurovision 2019. Kan Dotter som gått från en högoddsare till favorit hålla favoritskapet eller kommer 2010 års vinnare Anna Bergendahl ta hem platsen? Tillsammans med TV-tittarna och juryn ska vinnaren i Schlagerfestivalen avgöras och spänningen inför tävlingen är minst sagt olidlig.

Bland favoriterna finns det en del att välja mellan och om du ska tippa på finalen i Schlagerfestivalen 2020 är det viktigt att du tänker på att det inte bara är svenska folket som avgör vinnaren. I finalen av Schlagerfestivalen 2020 kommer även en jury att lägga in sina röster och frågan är vem som blir den stora vinnaren?

På denna sida ska vi självklart kika närmare på oddsen för vem som vinner Schlagerfestivalen, men även spana in favoriterna samt ge våra bästa tips inför tävlingen. Häng med!

Vem vinner Schlagerfestivalen 2020?

12 deltagare är kvar, vem vinner Schlagerfestivalen 2020? Tippa på Schlagerfestivalen odds hos Betsson eller Unibet genom att klicka på oddset nedan:

Artist Betsson Melodifestivalen Melodifestivalen Odds Unibet
Dotter 1.75 1.80
Anna Bergendahl 4.50 5.00
Hanna Ferm  4.50 5.50
The Mamas 8.50 6.50
Victor Crone 18.0 21.0
Robin Bengtsson 18.0 16.0
Mariette  18.0 21.0
Felix Sandman 20.0 31.0
Mohombi 25.0 22.0
Paul Rey  25.0 31.0
Mendez 150.0 176.0
Anis don Demina 150.0 151.0

Vinnarodds Schlagerfestivalen uppd. 26 februari

Odds Topp 3 Schlagerfestivalen

Om du vill spela hos LeoVegas kan du även tippa på vem som kommer topp 3 i Schlagerfestivalen. Här nedan följer oddsen för topp 3 i Schlagerfestivalen final 2019:

Artist Topp 3 Unibet Schlagerfestivalen Odds
Dotter N/A Spela Här!
Hanna Ferm N/A Spela Här!
Anna Bergendahl N/A Spela Här!
The Mamas N/A Spela Här!
Victor Crone N/A Spela Här!
Robin Bengtsson N/A Spela Här!
Mariette N/A Spela Här!
Felix Sandman N/A Spela Här!
Mohombi N/A Spela Här!
Paul Rey N/A Spela Här!
Mendez N/A Spela Här!
Anis don Demina N/A Spela Här!

Uppdaterade Schlager odds 26 februari

Vem kommer sist i Schlagerfestivalen?

Att komma sist är givetvis inte det roligaste, men någon måste göra det. Just nu tror spelbolagen på att Mendez och Anis don Demina kommer sist i Schlagerfestivalen 2020. Vem tror du kommer sist? Spana in oddsen nedan och placera ditt spel för att öka spänningen i finalen. 

Artist Komma sist Unibet Schlagerfestivalen Odds
Dotter N/A Spela Här!
Hanna Ferm N/A Spela Här!
Anna Bergendahl N/A Spela Här!
The Mamas N/A Spela Här!
Victor Crone N/A Spela Här!
Robin Bengtsson N/A Spela Här!
Mariette N/A Spela Här!
Felix Sandman N/A Spela Här!
Mohombi N/A Spela Här!
Paul Rey N/A Spela Här!
Mendez N/A Spela Här!
Anis don Demina N/A Spela Här!

Uppdaterade Schlager odds 26 februari

Tippa på Schlagerfestivalen 2020

Tippa på Schlagerfestivalen 2020? Då kan vi varmt rekommendera att placera dina spel hos Betsson eller Unibet. Läs mer om våra favoriter längre ner i texten!Unibet Sport

500 kr bonus.
500% extra

| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

Favoriter Schlagerfestivalen 2020 

Sedan Schlagerfestivalen startade 2020 har det skett en hel del ändringar bland favoriterna. Bland annat var Paul Rey och Felix Sandman storfavoriter hos spelbolagen när Schlagerfestivalen 2020 drog igång, men efter deltävlingarna har dessa herrar tappat en hel del och måste till och med kvala in sig till final via andra chansen

Dotter som var en rejäl högoddsare när tävlingen drog igång har dock droppat i odds rejält och är nu storfavorit att vinna tävlingen och representera Sverige i Eurovision 2020.  

Vem är favoriter i Schlagerfestivalen?

Dotter

Dotte har gått från 21x pengarna till 1.80x pengarna att vinna Schlagerfestivalen 2019. Bidraget som gick ut i deltävlingen visade verkligen vägen och stod för en riktigt stark insats på scen. Med bra musik, takt och text så har Dotter en god chans att hålla för favoritskapet. Juryns röster kommer hon vinna och även TV-tittarnas röster borde gå hem. I vår bok är Dotter vinnaren!


Spela på Dotter till 1.80 i odds!


Hanna Ferm

En av de största favoriterna från början i Schlagerfestivalen 2020 är ingen mindre än Hanna Ferm. I takt med avlutade deltävlingar ligger Ferm kvar med nästan samma odds, med man är inte längre förstahandsfavorit. Istället har Dotter tagit över favoritskapet och det ser ut att bli jämnt mellan Ferm och Anna Bergendahl om andraplatsen, om man kan lita på spelbolagen. 


Spela på Hanna Ferm till 5.50 i odds!


Anna Bergendahl

Anna Bergendahl som förra året var uträknad fanns med bland favoriterna efter deltävlingarna. Inför årets musiktävling var Bergendahl en av favoriterna. Även om man inte är förstahandsfavorit tror vi Bergendahl har en god chans att vinna Schlagerfestivalen 2020. 

Hos svenska folket kommer den tidigare idolartisten säkerligen kamma hem en hel del röster, men frågan är om hon kommer få så många poäng från juryn? Sången håller en bra nivå, men konkurrensen är också väldigt tuff i årets Schlagerfestival. 


Spela på Anna Bergendahl till 5.00 i odds!


Kan det bli skräll i Schlagerfestivalen? 

Det är inte ovanligt att det blir en skräll i Schlagerfestivalen och vi har två favoriter som vi ser som stora utmanare i Schlagerfestivalen 2020. Här har du möjligheten att både spela bidragen som vinnare, men även att sluta topp 3 i finalen. Låt oss spana in bidragen som vi tror kan utmana på riktigt i toppen av finalen i Schlagerfestivalen 2020.

Victor Crone

För många är han ganska okänd men i Eurovision 2019 representerade Victor Crone Estland med bidraget "Storm" som slutade med en 19:e plats. I år tävlar han för Sverige i Schlagerfestivalen och frågan är hur långt han kan gå med bidraget "Troubled". 

Bidraget i år håller en hög klass och han tog sig också direkt till finalen. På scen bjuder han på spänning och underhållning vilket är viktigt för Eurovision och vi tror han kan sno åt sig en hel del jury-poäng. Att han vinner ser dock tufft ut, men kanske lyckas han sluta på en topp 3 placering. 


Spela på Victor Crone till 21.0 i odds!


Robin Bengtsson

Den tidigare idoldeltagaren Robin Bengtsson har charmat många svenskar genom åren och blivit en erfaren artist i Schlagerfestivalen. Bidraget "Take a Chance" har faktiskt en chans att vinna Schlagerfestivalen 2020 även om det ska mycket till. 

Bidraget bjuder på en bra fart precis som det ska vara i schlagermusiken, men det känns som det fattas det lilla extra för att vinna tävlingen. Dock är det många som ska rösta och vem vet, kanske kan Robin Bengtsson vinna och representera Sverige i Eurovision 2020. 


Spela på Jon Henrik Fjällgren till 18.0 i odds!


Vi tycker till & tippar finalen i Schlagerfestivalen

1. Dotter

Motivering: Scenspråket, ljusshowen och bidraget "Bulletproof" håller Eurovision klass. Även om Dotter hon själv inte är lika populär som de andra deltagarna så ser vi inte hur någon kan utmana om segern i årets Schlagerfestival. 

2. Anna Bergendahl

Motivering: Anna Bergendahl är rutinerad inom Schlagerfestivalen och gjorde en bra tävling förra året. I år har hon återigen ett bra bidrag och utmanar kraftigt om förstaplatsen, men det räcker inte till. 

3. Victor Crone

Kan Victor Crone utmana? Han gjorde en bra deltävling, men saknar det lilla extra för att vinna tävlingen. Dock tror vi han kan utmana Hanna Ferm om tredjeplatsen. 

4. Hanna Ferm

Favoriten från start övertygade inte helt i deltävlingen, men är fortfarande en favorit hos många. Vi tror dock att konkurrensen är för hård i år vilket inte räcker till en seger för Ferm. 

5. Robin Bengtsson

Robin Bengtsson har som vi tidigare nämnde erfarenhet inom Schlagern och har i år ett bra bidrag. Bättre än en 5:e plats har vi dock svårt att se då han saknar det lilla extra. 

6. The Mamas

The Mamas som tillsammans med John Lundvik vann Schlagerfestivalen 2019 kör i år själva på scen. Rösterna och charmen är det inget fel på, men en schlagerlåt bör ha lite mer fart och takt i refrängen vilket vi saknar. The Mamas kan dock överraska och sluta i toppen, men vi tror just nu att det inte blir bättre än en 6:e plats. 

7. Mariette

År in och år ut hittar vi Mariette på scenen i Schlagerfestivalen. Dock är det väldigt lika år efter år och någon vinnarlåt kan vi inte se i år. En säker mittenplacering, precis som vanligt.  

8. Felix Sandman

Var en av favoriterna att vinna tävlingen, men landade i Andra Chansen, precis som året då han slutade 2:a. Vi tror att Sandman kan överraska och sluta högre upp än en 8:e plats, men konkurrensen är hård vilket gör att vi placerar honom på en 8:e plats. 

9. Paul Rey

En riktigt bra "hitlåt", men i Schlagerfestivalen går det inte riktigt hem. Vi tror inte det blir en högre plats på Paul Rey som var en av favoriterna inför tävlingens start. 

10. Mohombi

Ett helt okej bidrag, men inte mycket mer än så. 

11. Mendez / Drängarna

Detta bidrag börjar lite smått segt, men växer till sig under låten och är riktigt bra. Dock tror vi inte det räcker för någon topplacering i årets Schlagerfestival.

12. Anis Don Demina / Ellen Benediktson & Simon Peyron

Anis Don Demina och Mendez gör nog upp om sistaplatsen, om Mendez ens tar sig till final. Dock tror vi Anis som tävlar mot Ellen Benediktson & Simon Peyron i andra chansen tar sig till final, men slutar sist. 

Startfältet Finalen Schlagerfestivalen 2019

 1. Ej klar
 2. Ej klar
 3. Ej klar
 4. Ej klar
 5. Ej klar
 6. Ej klar
 7. Ej klar
 8. Ej klar
 9. Ej klar
 10. Ej klar
 11. Ej klar
 12. Ej klar

Om artisterna i Schlagerfestivalen final: 

Robin Bengtsson
Bidrag: "Take A Chance"
Deltävling 1 (Vidare direkt)

 • Ålder: 29 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: Två gånger, 2016 & 2017
 • Gener: Pop
 • Spotify-visningar: 540 576 / månad
 • Övrigt: Representerade Sverige i Eurovision 2017
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 18.00!

The mamas
Bidrag: "Move"
Deltävling 1 (Vidare direkt)

 • Ålder: 46, 42, 46 & 44 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: En gång, 2019
 • Gener: Körsång, Pop
 • Spotify-visningar: 136 543 / månad
 • Övrigt: Kör till John Lundvik i Eurovision 2019
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 8.50!

Anna Bergendahl
Bidrag: "Kingdom Come"
Deltävling 2 (vidare direkt)

 • Ålder: 28 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: Två gånger, 2010 & 2019
 • Gener: Svensk pop
 • Spotify-visningar: 336 254 / månad
 • Övrigt: Medverkade i Idol 2008
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 5.00!

Dotter
Bidrag "Bulletproof"
Deltävling 2 (Vidare direkt)

 • Ålder: 32 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: En gång, 2018
 • Gener: Pop, indiepop
 • Spotify-visningar: 515 772 / månad
 • Övrigt: Släppte debutsingeln 2014
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 1.80!

Mohombi
Bidrag "Winners"
Deltävling 3 (Vidare direkt)

 • Ålder: 33 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: Två gånger, 2005 & 2019
 • Gener: R&B, Afro-pop, Danspop
 • Spotify-visningar: 1 276 314 / månad
 • Övrigt: Grammy Award
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 18.00!

Mariette 
Bidrag: "Shout It Out"
Deltävling 3 (Vidare direkt)

 • Ålder: 37 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: Tre gånger, 2015, 2017 & 2018 
 • Gener: Pop
 • Spotify-visningar: 142 262 / månad
 • Övrigt: Eget skivbolag, Solid Union
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 21.00!

Hanna Ferm
Bidrag: "Brave"
Deltävling 4 (Vidare direkt)

 • Ålder: 19 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: En gång, 2019
 • Gener: Pop
 • Spotify-visningar: 319 172 / månad 
 • Övrigt: Andraplats i idol 2017
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 4.50!

Victor Crone
Bidrag: "Troubled Waters"
Deltävling 4 (Vidare direkt)

 • Ålder: 28 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: En gång, 2015
 • Gener: Pop
 • Spotify-visningar: 1 231 757 / månad
 • Övrigt: Tävlade för Estland i Eurovision 2019
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 21.00!

Ej Klar
Bidrag: "Ej klar"
Deltävling x (Andra chansen)

 • Ålder: 
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: 
 • Gener: 
 • Spotify-visningar: 
 • Övrigt: 
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 1.00!

Ej Klar
Bidrag: "Ej klar"
Deltävling x (Andra chansen)

 • Ålder: 
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: 
 • Gener: 
 • Spotify-visningar: 
 • Övrigt: 
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 1.00!

Ej Klar
Bidrag: "Ej klar"
Deltävling x (Andra chansen)

 • Ålder: 
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: 
 • Gener: 
 • Spotify-visningar: 
 • Övrigt: 
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 1.00!

Ej Klar
Bidrag: "Ej klar"
Deltävling x (Andra chansen)

 • Ålder: 
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: 
 • Gener: 
 • Spotify-visningar: 
 • Övrigt: 
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 1.00!

Spela på Schlagerfestivalen hos Speedy Bet Sport

Speedy Bet Sport är ett spelbolag som drog igång under 2018 och bjuder på en enkel och snygg spelsida med grymma odds. Självklart erbjuder Speedy Bet även Schlagerfestivalen odds så att du kan placera dina spel på den spännande finalen. 

Hos Speedy Bet spelar du alltid med e-Leg. Detta innebär att du snabbt och enkelt gör en insättning och godkänner betalningen med ditt e-Leg. Därefter kommer du automatiskt till ditt spelkonto och kan placera ditt Schlagerfestivalen odds. När du sedan vill göra ett uttag hos Speedy Bet har du pengarna åter på bankkontot inom loppet av 5 minuter. Smidigt va? Följ stegen nedan för att spela på finalens Schlagerfestivalen odds. 

1. Gå till Speedy Bet Sport här!

2. Skriv in den summa du vill sätta in. 

3. Godkänn betalningen med e-Leg

4. Välj Sportsbetting

5. Gå till ”specialer”

6. Välj din artist genom att klicka på oddset. 

7. Fyll i den summa du vill spela för på spelkupongen. 

8. Håll tummarna för att ditt spel går med vinst.

Om spelet går med vinst är det ännu enklare att göra ett uttag av sina pengar. Gå igenom följande steg och ta ut dina vinster på direkten.

 1. Välj uttag.
 2. Skriv in summan du vill ta ut.
 3. Klicka på uttag. 
 4. Ha pengarna på bankkontot inom 5 minuter. 

Spela på Schlagerfestivalen 2020 hos Speedy Bet Sport här!