HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Schlagerfestivalen 2019

Tippa Schlagerfestivalen Odds final

Finalen i Schlagerfestivalen 2019 skall avgöras och frågan är vem det blir som representerar Sverige i Eurovision 2019. Kan John Lundvik hålla favoritskapet eller kan kärleksparet Hanna Ferm & Liamoo charma TV-tittarna och juryn? Spänningen är olidlig när det har blivit dags för finalen i Schlagerfestivalen 2019.

Bland favoriterna finns det en del att välja mellan och om du ska tippa på finalen i Schlagerfestivalen 2019 är det viktigt att du tänker på att det inte bara är svenska folket som avgör vinnaren. I finalen av Schlagerfestivalen 2019 kommer även en jury att lägga in sina röster och frågan är vem som blir den stora vinnaren?

På denna sida ska vi självklart kika närmare på oddsen för vem som vinner Schlagerfestivalen, men även spana in favoriterna samt ge våra bästa tips inför tävlingen. Häng med!

Vem vinner Schlagerfestivalen 2019?

12 deltagare är kvar, vem vinner Schlagerfestivalen 2019? Tippa på Schlagerfestivalen odds hos Speedy Bet Sport genom att klicka på ”Spela här” nedan:

Artist Speedy Bet Schlagerfestivalen Melodifestivalen Odds LeoVegas
John Lundvik 1.50 1.40
Hanna Ferm & Liamoo 4.10 6.75
Bishara  9.00 10.00
Mohombi 12.00 21.00
Wiktoria 17.00 10.00
Anna Bergendahl 23.00 14.00
Jon Henrik Fjällgren 41.00 56.00
Arvingarna 56.00 86.00
Lisa Ajax 81.00 71.00
Nano 101.00 121.00
Malou Prytz 126.00 101.00
Lina Hedlund 148.50 151.00

Vinnarodds Schlagerfestivalen uppd. 8 mars

Odds Topp 3 Schlagerfestivalen

Om du vill spela hos LeoVegas kan du även tippa på vem som kommer topp 3 i Schlagerfestivalen. Här nedan följer oddsen för topp 3 i Schlagerfestivalen final 2019:

Artist Topp 3 LeoVegas Schlagerfestivalen Odds
John Lundvik 1.15 Spela Här!
Hanna Ferm & Liamoo 1.50 Spela Här!
Bishara 2.40 Spela Här!
Wictoria 2.40 Spela Här!
Anna Bergendahl 2.85 Spela Här!
Mohombi 4.25 Spela Här!
Jon-Henrik Fjällgren 7.00 Spela Här!
Lisa Ajax 8.50 Spela Här!
Arvingarna 10.00 Spela Här!
Malou Prytz 12.00 Spela Här!
Nano 15.00 Spela Här!
Lina Hedlund 18.00 Spela Här!

Uppdaterade Schlager odds 8 mars

Vem kommer sist i Schlagerfestivalen?

Att komma sist är givetvis inte det roligaste, men någon måste göra det. Just nu tror spelbolagen på att Lina Hedlund kommer sist i Schlagerfestivalen 2019. Vem tror du kommer sist? Spana in oddsen nedan och placera ditt spel för att öka spänningen i finalen. 

Artist Komma sist LeoVegas Schlagerfestivalen Odds
Lina Hedlund 2.00 Spela Här!
Nano 4.00 Spela Här!
Malou Prytz 4.00 Spela Här!
Arvingarna 7.50 Spela Här!
Lisa Ajax 8.50 Spela Här!
Jon-Henrik Fjällgren 10.00 Spela Här!
Mohombi 16.00 Spela Här!
Anna Bergendahl 36.00 Spela Här!
Bishara 101.00 Spela Här!
Wictoria 101.00 Spela Här!
Hanna Ferm & Liamoo 251.00 Spela Här!
John Lundvik 501.00 Spela Här!

Uppdaterade Schlager odds 8 mars

Tippa på Schlagerfestivalen 2019

Tippa på Schlagerfestivalen 2019? Då kan vi varmt rekommendera att placera dina spel hos Speedy Bet Sport eller LeoVegas. Läs mer om våra favoriter längre ner i texten!LeoVegas
4 000 kr bonus och 40 omsättningsfria freespins.

Favoriter Schlagerfestivalen 2019 

Sedan Schlagerfestivalen startade 2019 har det skett en hel del ändringar bland favoriterna. Bland annat var Anna Bergendahl storfavorit hos spelbolagen när Schlagerfestivalen 2019 drog igång, men efter första deltävlingen hamna hon i andra chansen och favoritskapet drogs ner rejält. 

Även Margaret som vi tyckte hade ett bra bidrag var en favorit, men åkte ur deltävling två i Malmö. Att Margaret skulle åka ur trodde vi inte, men Andra Chansen var vi ganska säkra på, istället var det Vlad Reiser som plockade en plats i Andra Chansen och överraskande tog Malou Prytz en direktplats i Schlagerfestivalen final 2019. 

Vem är favoriter i Schlagerfestivalen?

John Lundvik

John Lundvik har gått från 8x pengarna till bara 2x pengarna att vinna Schlagerfestivalen 2019. Bidraget som gick ut i deltävling fyra visade verkligen vägen och stod för en riktigt stark insats på scen. Med bra musik, takt och text så tror vi att John Lundvik har en god chans att hålla för favoritskapet och vinna Schlagerfestivalen 2019.


Spela på John Lundvik till 1.50 i odds!


Hanna Ferm & Liamoo

Den största favoriten i Schlagerfestivalen final 2019 är ingen mindre än Hanna Ferm & Liamoo. Med 3.30 i odds har spelbolagen satt detta kärlekspar som storfavoriter i Schlagerfestivalen. Paret har fått en positiv feedback för deras närvaro på scen, men räcker verkligen sången? 

Hos svenska folket kommer de tidigare idolartisterna troligtvis vinna röstningen, men hos juryn är vi inte lika säkra. Vi tycker inte sången håller högsta nivå, men samtidigt är konkurrensen inte allt för stor i årets Schlagerfestivalen 2019.


Spela på Hanna Ferm & Liamoo till 4.10 i odds!


Bishara

Det var många som höjde på ögonbrynnen när Bishara lyckades ta sig direkt till finalen från Schlagerfestivalen andra deltävling. 15-åringen var förvisso ett av de bidrag som skulle ta sig till minst andra chansen, men Bishara bjöd på en uppvisning och frågan är om det kan räcka hela vägen?

Att Bishar skulle vinna Schlagerfestivalen 2019 har vi väldigt svårt att se. Det finns en charm med Bishara och med hans unga ålder trillar en och annan röst säkert in, men hos juryn tror vi Bishara får det tufft, faktum är att vi tror Bishara kommer utanför topp 3.


Spela på Bishara till 9.00 i odds!


Kan det bli skräll i Schlagerfestivalen? 

Det är inte ovanligt att det blir en skräll i Schlagerfestivalen och vi har två favoriter som vi ser som stora utmanare i Schlagerfestivalen 2019. Här har du möjligheten att både spela bidragen som vinnare, men även att sluta topp 3 i finalen. Låt oss spana in bidragen som vi tror kan utmana på riktigt i toppen av finalen i Schlagerfestivalen 2019.

Mohombi

För många är han ganska okänd, men faktum är att Mohombi tillhör en av de största artisterna om vi kikar närmare på meritlistan bland bidragen i Schlagerfestivalen. Bidraget "Hello" har dessutom en riktigt fin klang och kan mycket väl placera sig i toppen när finalen i Schlagerfestivalen ska avgöras.

Att Mohombi skulle vinna finalen känns en aning tufft, men en topp 3 placering är inte omöjlig. Just nu finns det inga odds för att sluta topp 3, men ju närmare finalen vi hamnar desto fler odds lär det dyka upp och då kan Mohombi att sluta topp 3 vara ett intressant spel. 


Spela på Mohombi till 12.00 i odds!


Jon Henrik Fjällgren 

Jojkaren från Härjedalen var inte helt oväntat en favorit i Schlagerfestivalen, men efter deltävling fyra där han tog sig vidare direkt har oddset ökar och just nu står han inte som en favorit i finalen. Den tidigare deltagaren har varit en av favoriterna båda två gångerna han deltagit och vi tror faktiskt att det kan vara tredje gången gillt för Fjällgren.

Det har varit mycket snack om att Fjällgrens låt varit alldeles för likt Aviciis låt "Without you". Detta kan vara en av anledningarna till att oddset höjts, men vi tror ändå att Fjällgren bör vara en av favoriterna att vinna tävlingen.

Med mycket känsla förmedlar den till vardags rhenskötaren något alldeles extra. Dessutom behöver Schlagerfestivalen något nytt och vi tror att Jon Henrik Fjällgren mycket väl kan överraska och vinna finalen i Schlagerfestivalen 2019.


Spela på Jon Henrik Fjällgren till 41.00 i odds!


Vi tycker till & tippar finalen i Schlagerfestivalen

1. John Lundvik

Motivering: John Lundvik har en fantastisk röst och bidraget är helt klart ett av de bästa i årets tävling. Bör inte vara så mycket snack om saken, men mycket kan hända. 

2. John Henrik Fjällgren

Motivering: Jojkaren från Härjedalen är tippad att sluta i botten, men bidraget har ett bra drag och skiljer sig en del från de andra.

3. Mohombi

Kan Mohombi överraska? Bidraget håller en hög klass och rösten är det heller inget fel på. Frågan är hur juryn gillar bidraget?

4. Hanna Ferm & Liamoo

De var länge favoriter att vinna tävlingen och vann många av TV-tittarnas hjärtan snabbt. Även om uppträdandet är vacker och fint tycker vi inte rösten eller låten håller högsta kvalité.

5. Anna Bergendahl

Anna Bergendahl gjorde det riktigt bra i Andra Chansen och ju mer man lyssnar på låten, desto bättre blir den. Dock tror vi inte man får tillräckligt många röster för att nå en högre placering än en femteplats, men man ska aldrig säga aldrig. 

6. Bishara

15-åringen tog sig direkt till final i Schlagerfestivalen och bidraget är bra. Vi tycker dock att det saknas det lilla extra och tror inte juryn är alltför förtjust i Bisharas bidrag "On my own". 

7. Wiktoria

Det känns som Wiktoria varit med i många år och hon har tävlat i Schlagerfestivalen två gånger tidigare, men hon är fortfarande bara 22 år gammal. Årets bidrag är bra, men inte tillräckligt för en topplacering i våra öron. 

8. Malou Prytz

Stark röst som övertygade många redan i första deltävlingen. Har även ett bra bidrag som mycket väl kan nå en högre plats om allt går som det ska. 

9. Arvingarna

Arvingarna har ett riktigt härligt schlager-bidrag, men man sjunger på svenska vilken inte brukar vara allt för populärt. 

10. Lisa Ajax

Lisa Ajax har en stark och vacker röst, men i bidraget är det inte mycket Schlager.  

11. Lina Hedlund

Detta bidrag börjar lite smått segt, men växer till sig under låten och är riktigt bra. Dock tror vi inte det räcker för någon topplacering i årets Schlagerfestival.

12. Nano

Det känns inte som att Nano når någon topplacering, men kanske lyckas han komma före Lina Hedlund, det återstår att se. 

Startfältet Finalen Schlagerfestivalen 2019

 1. Jon-Henrik Fjällgren - Norrsken
 2. Lisa Ajax - Torn
 3. Mohombi - Hello
 4. Lina Hedlund - Victorious
 5. Bishara - On My Own
 6. Anna Bergendahl - Ashes to Ashes
 7. Nano - Chasing Rivers
 8. Hanna Ferm & Liamoo - Hold You
 9. Malou Prytz - I Do me
 10. John Lundvik - Too Late For Lov
 11. Wiktoria - Not With Me
 12. Arvingarna - I Do

Om artisterna i Schlagerfestivalen final: 

Anna Bergendahl
Bidrag: "Ashes to Ashes"
Deltävling 1 (vidare från Andra Chansen)

 • Ålder: 27 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: En gång, 2010
 • Gener: Svensk pop
 • Spotify-visningar:241 255 / månad
 • Övrigt: Medverkade i Idol 2008
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 14.00!

Mohombi
Bidrag "Hello"
Deltävling 1 (Vidare direkt)

 • Ålder: 32 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: En gång, 2005
 • Gener: R&B, Afro-pop, Danspop
 • Spotify-visningar: 943 625 / månad
 • Övrigt: Grammy Award
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 14.00!

Nano
Bidrag "Chasing Rivers"
Deltävling 1 (Vidare via Andra Chansen)

 • Ålder: 32 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: En gång, 2017
 • Gener: Pop & R&B
 • Spotify-visningar: 190 094 / månad
 • Övrigt: Släppte debutsingeln 2015
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 101.00!

Wiktoria 
Bidrag: "Not with Me"
Deltävling 1 (Vidare direkt)

 • Ålder: 22 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: Två gånger, 2016 & 2017 
 • Gener: Pop
 • Spotify-visningar: 473 311 / månad
 • Övrigt: Skivkontrakt med MoonMan Reckords
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 12.00!

Hanna Ferm & Liamoo
Bidrag: "Hold You"
Deltävling 2 (Vidare direkt)

 • Ålder: 18 & 21 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: Liamoo en gång, 2018
 • Gener: Pop, hip-hop & R&B
 • Spotify-visningar: 13 016 + 1 203 184 / månad 
 • Övrigt: Sjöng Duett i Idol
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 4.50!

Malou Prytz
Bidrag: "I Do Me"
Deltävling 2 (Vidare direkt)

 • Ålder: 15 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: Debutant
 • Gener: Pop
 • Spotify-visningar: 0 
 • Övrigt: En av de yngsta deltagarna
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 61.00!

Jon Henrik Fjällgren
Bidrag: "Norrsken"
Deltävling 3 (Vidare direkt)

 • Ålder: 31 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: Två gånger, 2015 & 2017
 • Gener: Jojk
 • Spotify-visningar: 103 324 / månad
 • Övrigt: Vann Talang 2014
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 51.00!

Lina Hedlund
Bidrag: "Victorious"
Deltävling 3 (Vidare direkt)

 • Ålder: 40 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: Fem, 2002, 2003, 2009, 2010 & 2014
 • Gener: Pop, musikal & Disco
 • Spotify-visningar: 1 424 / månad
 • Övrigt: Tidigare medlem i Alcazar
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 101.00!

Arvingarna
Bidrag: "I Do"
Deltävling 4 (Vidare via Andra Chansen)

 • Ålder: 46, 42, 46 & 44 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: Fyra gånger, 1993, 1995, 1999 & 2002 
 • Gener: Dansband
 • Spotify-visningar: 358 283 / månad
 • Övrigt: Vann tävlingen 1993
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 101.00!

Bishara
Bidrag: "On My Own" 
Deltävling 4 (Vidare direkt)

 • Ålder: 15 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: Debutant
 • Gener: Pop
 • Spotify-visningar: 0 
 • Övrigt: Hittades på Instagram
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 8.00!

John Lundvik
Bidrag: "Too Late for Love"
Deltävling 4 (Vidare direkt)

 • Ålder: 35 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: En gång, 2018 
 • Gener: Pop, R&B & Soul
 • Spotify-visningar: 394 039 / månad
 • Övrigt: SM-brons i Sprint
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 1.65!

Lisa Ajax
Bidrag: "Torn"
Deltävling 4 (Vidare via Andra Chansen)

 • Ålder: 20 år
 • Tidigare i Schlagerfestivalen: Två, 2016 & 2017
 • Gener: Pop
 • Spotify-visningar: 146 833 / månad
 • Övrigt: Vann idol 2014
 • Vinna Schlagerfestivalen: Odds 101.00!

Spela på Schlagerfestivalen hos Speedy Bet Sport

Speedy Bet Sport är ett spelbolag som drog igång under 2018 och bjuder på en enkel och snygg spelsida med grymma odds. Självklart erbjuder Speedy Bet även Schlagerfestivalen odds så att du kan placera dina spel på den spännande finalen. 

Hos Speedy Bet spelar du alltid med BankID. Detta innebär att du snabbt och enkelt gör en insättning och godkänner betalningen med ditt BankID. Därefter kommer du automatiskt till ditt spelkonto och kan placera ditt Schlagerfestivalen odds. När du sedan vill göra ett uttag hos Speedy Bet har du pengarna åter på bankkontot inom loppet av 5 minuter. Smidigt va? Följ stegen nedan för att spela på finalens Schlagerfestivalen odds. 

1. Gå till Speedy Bet Sport här!

2. Skriv in den summa du vill sätta in. 

3. Godkänn betalningen med BankID

4. Välj Sportsbetting

5. Gå till ”specialer”

6. Välj din artist genom att klicka på oddset. 

7. Fyll i den summa du vill spela för på spelkupongen. 

8. Håll tummarna för att ditt spel går med vinst.

Om spelet går med vinst är det ännu enklare att göra ett uttag av sina pengar. Gå igenom följande steg och ta ut dina vinster på direkten.

 1. Välj uttag.
 2. Skriv in summan du vill ta ut.
 3. Klicka på uttag. 
 4. Ha pengarna på bankkontot inom 5 minuter. 

Spela på Schlagerfestivalen 2019 hos Speedy Bet Sport här!

Aftonbladet

Ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson.

Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin

Support: Kontakta kundtjänst